Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 34544" data-attributes="member: 1222"><p style="text-align: center"><span style="color: red">Hangi kaptanın seyrini kaçırdık ki </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red">Şehirler grçiyorumda bir senden vazgeçemiyorumİki şehrin uç noktalarında kaldık.böyle çaresizce..</span></p> <p style="text-align: center"></p><p><em><p style="text-align: center"></p></em></p><p style="text-align: center"><em>Sana gelemiyorum ya Sana dokunamıyorum ya </p></em></p><p style="text-align: center"><em>Hasretin ceza evindeyim sanki</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Sensiz her yer dört duvar..</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Harabe gibiyim</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Sevinçlerimin üstüne gözyaşı döktüler..</p></em></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: black">Ç</span></strong>/aldılar düşlerimizi...</p></em></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: black">Bize aynı şehirde yaşama özgürlüğü vermediler</span></strong></p></em></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: black">Aşkım...</span></strong></p></em></p><p style="text-align: center"><em>Bizde lades tutmuş gibi yollara inat. Aklımda diyoruz..</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Sevdiğim bizi çok yordular...</p></em></p><p style="text-align: center"><em>İçimizde hasret şiddetli sancı. Fay hattı kalbimizin derinklikleri...</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Kurtar bizi kaptan!</p></em></p><p style="text-align: center"><em></p></em></p><p style="text-align: center"><em>Yoksun ya</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Uyumaktan korkuyorum Karanlıklar çığ gibi üstüme düşüyor..</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Yoksun ya</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Kalabalıklar bile tenha geliyor</p></em></p><p style="text-align: center"><em>İçimi ısıtan güneşim</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Sensiz her yer soğuk Kış oluyor yüreğim...</p></em></p><p style="text-align: center"><em></p></em></p><p style="text-align: center"><em>Gel!</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Gözlerinde cenneti gördüğüm</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Gel!</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Ellerinde ateşi tuttuğum</p></em></p><p style="text-align: center"><em>GEL!</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Aşkıyla yanıp tutuştuğum...</p></em></p><p style="text-align: center"><em></p></em></p><p style="text-align: center"><em>Kavuşma ümidiyle yandıkça Zaman daha da yavaşlıyor sanki.</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Sevdiğim</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Sensiz nefes almak bile sızı veriyor içime...</p></em></p><p style="text-align: center"><em></p></em></p><p style="text-align: center"><em><span style="color: red"><strong>Şehirler geçiyorum da Bir senden vazgeçemiyorum</strong></span></p></em></p><p style="text-align: center"><em>Sürüklendiğim her yol beni sana getiriyor</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Sana mahkum oluyorum</p></em></p><p style="text-align: center"><em>Ve yüreğinde hapis olmak </p></em></p><p style="text-align: center"><em>ömrümün en güzel armağanı...</p></em></p><p style="text-align: center"><em></p><p></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 34544, member: 1222"] [CENTER][COLOR=red]Hangi kaptanın seyrini kaçırdık ki Şehirler grçiyorumda bir senden vazgeçemiyorumİki şehrin uç noktalarında kaldık.böyle çaresizce..[/COLOR] [/CENTER] [I][CENTER] Sana gelemiyorum ya Sana dokunamıyorum ya Hasretin ceza evindeyim sanki Sensiz her yer dört duvar.. Harabe gibiyim Sevinçlerimin üstüne gözyaşı döktüler.. [B][COLOR=black]Ç[/COLOR][/B]/aldılar düşlerimizi... [B][COLOR=black]Bize aynı şehirde yaşama özgürlüğü vermediler Aşkım...[/COLOR][/B] Bizde lades tutmuş gibi yollara inat. Aklımda diyoruz.. Sevdiğim bizi çok yordular... İçimizde hasret şiddetli sancı. Fay hattı kalbimizin derinklikleri... Kurtar bizi kaptan! Yoksun ya Uyumaktan korkuyorum Karanlıklar çığ gibi üstüme düşüyor.. Yoksun ya Kalabalıklar bile tenha geliyor İçimi ısıtan güneşim Sensiz her yer soğuk Kış oluyor yüreğim... Gel! Gözlerinde cenneti gördüğüm Gel! Ellerinde ateşi tuttuğum GEL! Aşkıyla yanıp tutuştuğum... Kavuşma ümidiyle yandıkça Zaman daha da yavaşlıyor sanki. Sevdiğim Sensiz nefes almak bile sızı veriyor içime... [COLOR=red][B]Şehirler geçiyorum da Bir senden vazgeçemiyorum[/B][/COLOR] Sürüklendiğim her yol beni sana getiriyor Sana mahkum oluyorum Ve yüreğinde hapis olmak ömrümün en güzel armağanı... [/CENTER] [/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
insanFakiri Yüreğinden ALıntılar
Alt