İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun Mekanin Cennet olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
vefat2.jpg

“İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”
Yüreğimdeki acıyı anlatmaya kelimelerim yetmiyor.Cok sevdigim Sofi yi bugun kaybetmistik..
Nurlu, gül kokan ellerini,seven masum yuregini en çok da dualarını özleyeceğim...Mekanın cennet olsun.

"Öldüğüm gün tabutum götürülürken, bende bu dünya derdi var sanma...Benim için ağlama, yazık, vah vah deme;Şeytanın tuzağına düşersen, o zaman eyvah demenin sırasıdır,
Cenâzemi gördüğün zaman firâk, ayrılık deme,Benim kavuşmam, buluşmam işte o zamandır,

Beni toprağa verdikleri zaman, elvedâ elvedâ demeye kalkışma,Mezar, cennet topluluğunun perdesidir.
Batmayı gördün değil mi? Doğmayı da seyret, güneşle aya gurûbdan hiç ziyân gelir mi?
Hangi tohum yere ekildi de bitmedi? Ne diye insan tohumunda şüpheye düşüyorsun?
Hangi kova kuyuya salındı da dolu dolu çıkmadı?Can Yusuf’u ne diye kuyuda feryad etsin?
Bu tarafta ağzını yumdun mu, o tarafta aç.Zîrâ senin Hayy u Hû’yun, mekânsızlık âleminin fezâsındadır."

Ey rabbim!Senin her Sevdigini,her yetimi Senin rizan icin hep en guzeli ile karsiladim..
Sen de Rabbim lutfen Sofiiyi ikram ve rahmettinden esirgeme O da benim sevdigimdir..
yuregim kaniyarak Sevdigim icin Senin rahmetini diliyorum..
10/Mart/2008 istanbul..Yalova.
Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
430067_263670950378753_211929465552902_600878_904376018_n.jpg

Öyle Bir Sessizlik ki Benimkisi...Dışım Sükut içim ise kıyamet...
bu kıyametten hic kimse zarar gormesin diye en iyisi...
bir sureligine kendi kabuguma cekilmek...
Seni her andigimda yemin ediyorum..sonunu Fatiha ve iki damla Gözyasi ile bitiriyorum..
Âşkın hak olduğunu ,Hayatın âşktan ibaret olduğunu gördüm...En Güzel'e Yar Olanlara
GÜL'e Gönülden Bağlananlara
Binlerce Selam Olsun...Mekanin Cennet olsun..amin..
ruhuna El-fatiha....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
lmjp1.jpg

Günahtı sevaptı bunlar boş hesap Her neyi yaparsan,
ALLAH için yap..Avamın işidir bu hesap kitap,işi...
Aşıklar kar zarar gütmez Yolumuz AŞK yoludur kurban-ım
AŞIKLAR ÖLMEZ ...

Ölüm biz yaşayanlar için en büyük ibret alacagımız bir durum.
Başımızın taçı olan sevdiklerimizi kimi için cennet bahçesi kimi içinde cehennem çukuru olan mezara bırakıp gitmek.
Ama biliyoruz ki mezara koydugumuz bizim bedenimiz.
Asıl olan Ruh.Bedenler elbet çürüyüp gidiyor.
Hayırlı işler ve ameler Allah rızası için insanın yaptıgı işlerin faydaları ölümünden sonra bile kişiye ulaşıyor.
Ölüm gerçek herşey yalan...

Dunya yalan biz yalan her sey fani
Kul olarak emaneti sahibine geri verinceye kadar 'Baki kalan bu kubbede hoş bir seda' olmak.
Değilmi amacımız..
İsm-i Hay -Dil Derdine Deva-Hakk'a Aşık Olanlar-Ya Resulallah Şefaat Eyle Sofi-ye...

10/Mart/2012

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Öyle Bir Sessizlik ki Benimkisi...Dışım Sükut içim ise kıyamet...
bu kıyametten hic kimse zarar gormesin diye en iyisi...
bir sureligine kendi kabuguma cekilmek...
Seni her andigimda yemin ediyorum..sonunu Fatiha ve iki damla Gözyasi ile bitiriyorum..

“İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”

Üst Alt