Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
İncitselerde beni'artık susacağım..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 33669" data-attributes="member: 1043"><p><span style="color: green"><strong>Suskunluğun misafiri olmaktan haz alıyor yüreğim!</strong></span></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Musalla taşındaki cesedin suskunluğu kadar suskunum!</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Konuşmalara küstüm! Gemilerim artık kendime yol alıyor</span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Her zaman her yerde her istenileni anlatamıyorum</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Kime, neyi, nasıl ispatlayacaksın! o halde suskunluğun elini tutuyorum</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Merhem tutmaz öyle yaralarım var ki! Konuşamıyorum…</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">İçime atıp susuyorum</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Kurşun geçmez şartlanmış beyinlere söz geçiremiyorum</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Sayfalarca susuyorum</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Kelimelerimin dinlenmeye en çok muhtaç olduğu anlarda,</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Beni anlayacak bana derman olacak birini aradığımda,</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">O çok (boş) konuşanlar kaçıyor</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Sokağımın gece yarısı suskunluğa terk edildiği gibi,</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Bende yüreğimi suskunluğun kucağına bırakıyorum</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Konuştuğum zaman mahkûm,</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Sustuğum zaman zanlı muamelesi görüyorum</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Ne yapacaksın, kime gideceksin…</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Anlamsız konuşmalardan kendime sığınıyorum</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Zor olanı tercih ettim sustum…</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Boğazıma dizilmiş sözcükleri söylemeden, haykıramadan, içime atarak…</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Bir bilseler susan birinin gözlerinde çuvallar dolusu kelime olduğunu,</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Ve yine bir bilseler söz tükenmişse en güzel cevabın susmak olduğunu…</span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Tarif edemediğim acıları,</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Hayal kırıklıklarımı susuşlarımla örtüyorum</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Yüreğimin en ücra köşelerine inen zehirli oklardan</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Canım çok yandı!</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Konuşursam;</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Kırmaktan, kırılmaktan</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Gözyaşlarımı tutamamaktan</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Kelimeleri yan yana getirememekten</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Yaralı kelimeler sunmaktan korkuyorum</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Geri alınmayacak kelimeler adına; ağzımın sürgüsünü çektim!</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Şuan boğazımda düğümlenen kelimeleri çarmıha germekle meşgulüm</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Sustum…</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Ben sustukça suskunluğumun üstüne düşman gibi sözcükler yağsa da</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">İncitseler de beni, artık vakit susma vaktidir</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Korkup kaçtı,</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Suçunu kabul etti,</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Haksız olduğunu kabullendi diyecekler…</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Desinler… Dudağım mühürlü!</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Duygularım susuşlarımda saklı kalacak</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Yıllardır biriktirdiğim hiç kullanılmamış kelimelerimi</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Devren satılığa çıkarıyorum İlan verdim!</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Alan olmazsa kalbimin morgunda biriktireceğim</span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Sahi, her susan haksız mıdır?</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Belki de her Suskunluğun arka planında ciltler dolusu anlamlar vardır</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Kim bilir!</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Ve bir gün Söylenmemiş cümlelerimi zulama koyup gideceğim bu şehirden</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Varsın kaçtı desinler…</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Susacağım!</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">Derin denizleri her rüzgâr dalgalandıramaz…</span></strong></p><p> </p><p><span style="color: green">Alıntı...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 33669, member: 1043"] [COLOR=green][B]Suskunluğun misafiri olmaktan haz alıyor yüreğim![/B][/COLOR] [B][COLOR=green]Musalla taşındaki cesedin suskunluğu kadar suskunum![/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Konuşmalara küstüm! Gemilerim artık kendime yol alıyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Her zaman her yerde her istenileni anlatamıyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Kime, neyi, nasıl ispatlayacaksın! o halde suskunluğun elini tutuyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Merhem tutmaz öyle yaralarım var ki! Konuşamıyorum…[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]İçime atıp susuyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Kurşun geçmez şartlanmış beyinlere söz geçiremiyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sayfalarca susuyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Kelimelerimin dinlenmeye en çok muhtaç olduğu anlarda,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Beni anlayacak bana derman olacak birini aradığımda,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]O çok (boş) konuşanlar kaçıyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sokağımın gece yarısı suskunluğa terk edildiği gibi,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Bende yüreğimi suskunluğun kucağına bırakıyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Konuştuğum zaman mahkûm,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sustuğum zaman zanlı muamelesi görüyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Ne yapacaksın, kime gideceksin…[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Anlamsız konuşmalardan kendime sığınıyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Zor olanı tercih ettim sustum…[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Boğazıma dizilmiş sözcükleri söylemeden, haykıramadan, içime atarak…[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Bir bilseler susan birinin gözlerinde çuvallar dolusu kelime olduğunu,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Ve yine bir bilseler söz tükenmişse en güzel cevabın susmak olduğunu…[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Tarif edemediğim acıları,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Hayal kırıklıklarımı susuşlarımla örtüyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Yüreğimin en ücra köşelerine inen zehirli oklardan[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Canım çok yandı![/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Konuşursam;[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Kırmaktan, kırılmaktan[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Gözyaşlarımı tutamamaktan[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Kelimeleri yan yana getirememekten[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Yaralı kelimeler sunmaktan korkuyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Geri alınmayacak kelimeler adına; ağzımın sürgüsünü çektim![/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Şuan boğazımda düğümlenen kelimeleri çarmıha germekle meşgulüm[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sustum…[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Ben sustukça suskunluğumun üstüne düşman gibi sözcükler yağsa da[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]İncitseler de beni, artık vakit susma vaktidir[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Korkup kaçtı,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Suçunu kabul etti,[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Haksız olduğunu kabullendi diyecekler…[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Desinler… Dudağım mühürlü![/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Duygularım susuşlarımda saklı kalacak[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Yıllardır biriktirdiğim hiç kullanılmamış kelimelerimi[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Devren satılığa çıkarıyorum İlan verdim![/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Alan olmazsa kalbimin morgunda biriktireceğim[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sahi, her susan haksız mıdır?[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Belki de her Suskunluğun arka planında ciltler dolusu anlamlar vardır[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Kim bilir![/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Ve bir gün Söylenmemiş cümlelerimi zulama koyup gideceğim bu şehirden[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Varsın kaçtı desinler…[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Susacağım![/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Derin denizleri her rüzgâr dalgalandıramaz…[/COLOR][/B] [COLOR=green]Alıntı...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
İncitselerde beni'artık susacağım..
Alt