İmanım elden gidiyor....

seyyad

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum

Dostlar 1,5 yıldır hatırı sayılır bir borç denizinde yüzmekteyim ve bir arpa boyu veya bir kulaçlık yol kat edemedim ve artık bu çok ağır geliyor hemde çok ağır eve giderken elinize bakan 2 çocuğunuz varsa baba ne getirdin diyince o kadar çok defa hiç bir şey dedikten sonra unuttum, yoktu, bitmişti gibi yalan atmaya başladığınızda ve borçlu olduğunuz kişiler sizi köşeye sıkıştırmaya başlayınca durum daha bir çıkmaz hal alıyor ve şu aralar Rabbim den utanır oldum çünkü aklıma fikrime düşüncelerime mukayet olamıyorum :( şeytan nefsim beni gafil avlıyor artık dualarımda Ya Rabbim yeter kaldıramıyorum önümü aç helalinden veya haramından demeye başladım. :( ve nefsim ve şeytan beni bırakmıyor ve bak 1,5 yıldır arpa boyu kadar yol alamadın duan kabul olmuyor işte diyip vesvese ye giriyorum ve dünyalık ları kaybettim bunun yanında ahiretimi imanımında gitmesinden korkuyorum yardımcı olun Allah rıza için akıl verin dua edin ne yapacağımı bilemiyorum artık. :(

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Ve aleyküm selam,

(2/BAKARA-153)
Ey inananlar, sabretmek ve namaz kılmakla Allah'tan yardım dileyin.
Şüphesiz ki Allah, sabredenlerle beraberdir...

Sabır, Zikir ve DUA.....

ve nefsim ve şeytan beni bırakmıyor ve bak 1,5 yıldır arpa boyu kadar yol alamadın duan kabul olmuyor işte diyip vesvese ye giriyorum

Bu hallerin için en etkili zikir buyur.....

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.....

Samimi bir şekilde rabbinin kapısını çal ve dua et!
"Allahım bir yol göster" de......

Allaha ne kadar yakın olursan; hem ruhen, hem bedenen, hem de İMAN yönünden daha iyi halde olursun.......

D

Dünya Misafiri

Kayıtsız
Misafir
Mümkünse bankadan ihtiyaç kredisi alın. Borçlarınızı uzun vadeye yayın. Bir muhasebeciye giderek danışın bakalım.

elensar

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İman ateşten bir kor tutanın elini yakıyor tutamayanın imanı gidiyor.

Üst Alt