Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
İman da giydiğiniz elbise gibi eskir.Onu LAİLAHE İLLALLAH ile yenileyi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 47150" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Selamun Aleykum..Bazen okuduklarim beni bir An gecmisime..</span></p><p><span style="color: black">cocukluguma goturur..</span></p><p><span style="color: black">Bu Yaziyi okudugumda Bir An rah Annem her pers. aksami Anne babasina Yasin okur.. Vakia suresini okur ve ardindan</span></p><p><span style="color: black">selavvat ve imanini nikahini tazeleyen dualar okurdu...</span></p><p><span style="color: black">Ben De cocuktum ya gulerdim Anne iman zaten var niye her pers. gecesi tazeliyorsun ki.. O da tebessum ederdi </span></p><p><span style="color: black">iman da Elbise gibidir.. onu temizlemek.. tazelemek.. beslemek yureginde her an tutmak gerekli derdi..</span></p><p><span style="color: black">Insan bazen bilerek veya bilmiyerek Imanini da kaybedebilir derdi...</span></p><p><span style="color: black">ve imani tazelemek icin bu duayi okurdu artik.. bu rah. annem den ALINTI dir!.</span></p><p> </p><p><span style="color: black">''La ilaahe illellaahü vahdehüü laa şerike leh lehü'lmülkü ve lehü'l hamdü yuhyii ve yümiytü vehüve hayyün laa yemüütü biyedihi'l hayr ve hüve ala külli şey'in kadir.."</span></p><p> </p><p><span style="color: black">manası :ALLAH'tan başka hiçbir ilah yoktur.Ancak tek o vardır.Onun ortağı yoktur.Öldürür ve diriltir.O diridir ölmez.Hayır,onun yed-i kudretindedir.O,herşeye kadirdir.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 47150, member: 1049"] [COLOR=black]Selamun Aleykum..Bazen okuduklarim beni bir An gecmisime..[/COLOR] [COLOR=black]cocukluguma goturur..[/COLOR] [COLOR=black]Bu Yaziyi okudugumda Bir An rah Annem her pers. aksami Anne babasina Yasin okur.. Vakia suresini okur ve ardindan[/COLOR] [COLOR=black]selavvat ve imanini nikahini tazeleyen dualar okurdu...[/COLOR] [COLOR=black]Ben De cocuktum ya gulerdim Anne iman zaten var niye her pers. gecesi tazeliyorsun ki.. O da tebessum ederdi [/COLOR] [COLOR=black]iman da Elbise gibidir.. onu temizlemek.. tazelemek.. beslemek yureginde her an tutmak gerekli derdi..[/COLOR] [COLOR=black]Insan bazen bilerek veya bilmiyerek Imanini da kaybedebilir derdi...[/COLOR] [COLOR=black]ve imani tazelemek icin bu duayi okurdu artik.. bu rah. annem den ALINTI dir!.[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]''La ilaahe illellaahü vahdehüü laa şerike leh lehü'lmülkü ve lehü'l hamdü yuhyii ve yümiytü vehüve hayyün laa yemüütü biyedihi'l hayr ve hüve ala külli şey'in kadir.."[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]manası :ALLAH'tan başka hiçbir ilah yoktur.Ancak tek o vardır.Onun ortağı yoktur.Öldürür ve diriltir.O diridir ölmez.Hayır,onun yed-i kudretindedir.O,herşeye kadirdir.[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
İman da giydiğiniz elbise gibi eskir.Onu LAİLAHE İLLALLAH ile yenileyi
Alt