İki Gözüm

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ikigozum.jpg

Göz bir yol göstericidir ama, kulak yol buldurucudur.Her gördüğümüz doğru değildir İki Gözüm...
Su dolu kaba, bir cetvel batırdığımızda cetveli kırılmış gibi görürüz. Hâlbuki cetvel kırık değildir,bazen Sen de yanılırsın! İki Gözüm..

amaa eğer Kulak, doğru ağızdan çıkan sözleri işitirse, göz gibi yanılmaktan ârîdir; o doğruyu görmez ancak doğruyu kalbi ile bulur.
Fakat bu durum, söz bir kulağından girip diğer kulağından çıkanlar ve kalpleri ve kulakları mühürlü olanlar için geçerli değildir!İki Gözüm..
Ancak öyle yüksek huzûrlar ve An-lar vardır ki orada, o huzûr sâhibinin yüzü suyu hürmetine kulakların mühürleri açılır ve neler neler duyulur…

Ramazan ayı girdiğinde cennet kapıları ,gönül gözleri açılır,Can Kulağı duyar! cehennem kapıları kapanır ve şeytanlar bağlanır!İki Gözüm...

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
lalebeyaz.jpg

Yüreğim param parça… Özgürlüğüm kalbimdeydi benim.Kalbini yaralamasınlar diye,Dilime asma bir kilit vurdum.. İki Gözüm.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Neyin var canını bu kadar kuş kafesine,zindana çeviren nedir gönül dostum yüreğinin sesini duyuyoruz ama sebebini tam olarak bilemedik:(paylaşmak istersen ,elimizden gelen bir şey varsa hazırız arkadaşım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Neyin var canını bu kadar kuş kafesine,zindana çeviren nedir gönül dostum yüreğinin sesini duyuyoruz ama sebebini tam olarak bilemedik:(paylaşmak istersen ,elimizden gelen bir şey varsa hazırız arkadaşım.

Oğluma evlâdlık olduğunu söylediğimizi biliyorsun,
tamam söyledik her şey yoluna girdi mi sanıyorsun..? Her Bitiş Yeni Bir Başlangıçtır İki Gözüm .

şimdi arada bir Onu doğuran annesi hakında sorular soruyor!!
Yüreğim Parçalanıyor O An!! ama yine de Ona sevgi ile sarilip susuyorum.
Yüreğim param parça… Özgürlüğüm kalbimdeydi benim.Kalbini yaralamasınlar diye,Dilime asma bir kilit vurdum..Senin annen burda yanıbaşımızda duruyor, ama Seni istemiyor!! nasıl diyebilirim ki İki Gözüm...

konuşmak istesem Sır-ım sırçaya dönüşür dillim ,Yüreğim kanar kelamlardan... yinede anlatamaz susarım hal içinde...
“Ben kederimi ve hüznümü (üzüntümü) sadece (ALLAH)'a c.c arz ederim."YÛSUF - 86

“La havle vela kuvvete illa billâh”
Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah'ın yardımıyla elde edilir...
ALLAHIM yetiş ...güç ver...kuvvet ver...derman ver...merhem ol.
O Küçücük kalbi incinmesin,kırılmazsın,mahzun olup ağlamazsın..ben Ona kıyamam !Taşıyamaz O küçücük omuzlarında..

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Bunu tahmin ettim ama her ihtimale karşı sordum gönül dostum ,tabi ki bu bir başlangıç senin ve dünya güzeli kuzun için canı gönülden duadayım Rabbim ne onun küçük yüreği nede senin nurlu anne yüreğin üzülmesin bende bunu istiyor ve diliyorum sana ihtiyacı var onun ,yüreğine seni ekti o soruları seni acıtıyor anlıyorum kendimi yerine koyunca benim bile yüreğim sıkışıyor ama sevginin yenemeyeceği birşey yok sabır arkadaşım o senin oğlun mevlana yürekli merhamet dolu oğlun:)o da anlayacak Rabbim anne karnında değil yürekte büyütenin gerçek anne olduğunu sevginin emek olduğunu onada anlatacaktır inşallah, daha çok küçük arkadaşım,onunla beraber büyüyeceksin yeniden yeni bir anne olarak...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
10291068_948958235119534_1595213429162767880_n.jpg

Ne kadar çok beklenti içinde olursan, o kadar çok huzursuz olup hayal kırıklığı yaşarsın.
ZamAN içinde OL/AN Hadis'in tekrarı olmaz!
Eğer, arada sırada, beklentilerinden vazgeçersen, elin'e geçenin, ne olduğunu algılamaya ,idrak etmeye, şükretmeye fırsat bulabilirsin.
Bir düşün! Yine de kendin bilirsin İki Gözüm...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Yazın yine yüreğime dokundu ve üstüme alındım gönül dostum;
''Eğer, arada sırada, beklentilerinden vazgeçersen, elin'e geçenin, ne olduğunu algılamaya ,idrak etmeye, şükretmeye fırsat bulabilirsin.
Bir düşün! Yine de kendin bilirsin İki Gözüm...'' aynen katılıyorum sanırım ara sıra kaçırıyorum beklenti konusunu sonra farkedemiyorum ama bilmesemde olan biteni şükürdeyim elhamdülillah.Benim gibi kendine alınan hal üzere olan çıkacaktır teşekkürler gönül dostum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İffet,haya namus; hem ahlâki hem de imâni bir özelliktir...anlayana...İki Gözüm.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
bunu biraz açabilirmisin gönül sızım sen boş yere bu kadar kısadan hisse yapmazsın içi dolu dolu bir cümle kurmuşsun merak ettim gönül dostum can kulağıyla dinliyorum cevabını...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Duydum ki bir müslüman kardeşim eşini aldatmış..tabiki çok kızdım!!eşini aldatan insanda,Davranış ,kişilik ve karakter ,ruhsal bozukluğu olmali...
Dine göre insanların iyimi kötümü olduğunu saptamayı aldatabilir de aldatmayabilirde ;iyililk ve dürüstlük tamamen yetiştirilmeyle ve bireyin etik değerleriyle
kişilik ve karakter ile alakalı olduğunu malesef düşünmeye başladım.......
İffet,haya namus bunlar Kişilik,Karakterli insanlarda temel değerlerdir..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kahvetakimi.jpg

Daha cesurum ,akılıyım halim vaktim yerinde artık..Keşke dememek için çabalıyorum..
İçimde büyütmüyorum hiç bir şeyi ve hiç kimseyi artık..Çok umursamıyorum ve fazla anlam ,mana yüklemiyorum hiç bir şeye..
Giderken ,gelirken bulurken ve kaybederken de Sadece tek bir cümle söylüyorum ''HER ŞEYİN HAYIRLISI'' artık..

çayı demledim,kaşıkları kaldırdım.Sevdiğin kitabını da aldım!tek eksiğim Şekerim olsun be ya Hu her şeyin hayırlısı artık..
konuşmaktan sıkıldığınız kişiye bunu söyleyerek onu kitlemeyi becereceğinizden emin olabilirsiniz..:

sırıtık.:,

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Yine bir şey olmuş galiba anlatılan kişiler ve olaylar bizede örnek teşkil etmesi açısından anlatabilirmisiniz gönül dostum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
belki benim dilimi anlayan bir süleyman aranızdan çıkar diye bende derdimi yazıyorum...

Ne kadar çok beklenti içinde olursan, o kadar çok huzursuz olup hayal kırıklığı yaşarsın.
ZamAN içinde OL/AN Hadis'in tekrarı olmaz!
Eğer, arada sırada, beklentilerinden vazgeçersen, elin'e geçenin, ne olduğunu algılamaya ,idrak etmeye, şükretmeye fırsat bulabilirsin.
Bir düşün! Yine de kendin bilirsin İki Gözüm...

acilangul1

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm gönül dostum Süleyman'ları bulurmuyuz bilmiyorum fakat senin bize Süleyman olduğun kesin gönül dostum:)Bak yine gayretime rağmen beklenti konusunun amel etme kısmını hala geçemediğimi teeee okyanuslardan ötelerde duyuyorsun ama ben bir türlü yüreğime inen perdeyi görüp yırtamıyorum.:(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
islami-duvar-kagitlari-2011-forumalev-en-guzel-islami-duvar-kagitlari-1.jpg

Kaderin sana yazmadığı mısraları sen istediğin kadar yaz..
Sen ancak;Nasibinde olduğu kadar nasiplenirsin İki Gözüm
...
acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sen Kendini Değiştirmedikçe…Günlerdir kendi vicdanımla hesaplaşıp duruyorum,ben değişmezsem değişmez hiç bir şey İki gözüm...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
İnsan-ı beşer elbet şaşar.. çok şaşırdım lakin çok değişti düşüncelerim .. sen hep dersin ya abla; aslında her insan özünde iyidir, lakin hayatta yaşadıkları değiştirir insanı diye...bir şey daha söylersin; her şey aslına döner diye evet aslıma dönüyorum, bu ben değilim ben böyle olmamalıydım diyorum ..
insanı insan yapan içindeki merhameti, hoşgörüsü, tevazusu dur İNSANLIĞI dır... çok şükür vicdani duygularımı hiç bir zaman kaybetmedim.. onlar benim en çok sevdiğim duygularım, onların yanına yeni, daha da güzel tohumlar ekicem.. önce rabbimin, sonra senin, ondan sonra buradaki kardeşlerimin desteğiyle...

Abla artık pişmanlık duygularımın yazılarını yazmak istemiyorum, nefsimi dizginlemezsem o beni sürükleyip daha da kötüye götürecek insanlıktan uzaklaştıracak ben bunu hak etmiyorum... Rabbimiz bile bize Eşref-i Mahlukat diyor bu sıfata layık olmak lazım.. kendi kendimin değerini daha da düşürmüycem kendime geldim hamdolsun.. dualarını esirgeme benden Allah razı olsun bin kere senden...:)

Üst Alt