Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Ihlamur Nasıl Yapılır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Turab" data-source="post: 84009" data-attributes="member: 2"><p><strong>Ihlamur nasıl demlenir?</strong></p><p></p><p><strong>Ihlamur nasıl demlenir? Ihlamur nasıl yapılır?</strong></p><p></p><p>Suyu kaynattıktan sonra 1-2 dakika bekletin ve içine bir tutam ıhlamur atın. Bu şekilde 5-6 dakika ıhlamurun demlenmesini bekleyin. Sonra afiyetle için. Bir süre bekledikten sonra ıhlamurun rengi koyulaşır açık çay rengine benzer. En faydalı zamanı ilk demlendiği zamandır. Ihlamur ilk demlendiğinde açık sarı rengindedir ve kokusu çok hoştur.</p><p></p><p><strong>Ihlamurun sayısız faydası bilinmektedir;</strong></p><p></p><p>Hazmettirici, Balgam söktürücü, Nezle Spazm, Migren, Hafif uykusuzluklarda, genel direnci artırır. Damar tıkanıklığına, Damarsertliğine ve Sellülite de iyi gelir. Uyutur. </p><p></p><p>Mafsal iltahabı, Romatizma, Karaciğer iltihabı, Hipertansiyon, Sellülit, Grip, Öksürük, Terlemeyi başlatıcı özelliğinden dolayı ateşli ve soğuk algınlığında çok etkilidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab, post: 84009, member: 2"] [b]Ihlamur nasıl demlenir?[/b] [B]Ihlamur nasıl demlenir? Ihlamur nasıl yapılır?[/B] Suyu kaynattıktan sonra 1-2 dakika bekletin ve içine bir tutam ıhlamur atın. Bu şekilde 5-6 dakika ıhlamurun demlenmesini bekleyin. Sonra afiyetle için. Bir süre bekledikten sonra ıhlamurun rengi koyulaşır açık çay rengine benzer. En faydalı zamanı ilk demlendiği zamandır. Ihlamur ilk demlendiğinde açık sarı rengindedir ve kokusu çok hoştur. [B]Ihlamurun sayısız faydası bilinmektedir;[/B] Hazmettirici, Balgam söktürücü, Nezle Spazm, Migren, Hafif uykusuzluklarda, genel direnci artırır. Damar tıkanıklığına, Damarsertliğine ve Sellülite de iyi gelir. Uyutur. Mafsal iltahabı, Romatizma, Karaciğer iltihabı, Hipertansiyon, Sellülit, Grip, Öksürük, Terlemeyi başlatıcı özelliğinden dolayı ateşli ve soğuk algınlığında çok etkilidir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Ihlamur Nasıl Yapılır
Üst
Alt