Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
İçimden Göçenler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 35075" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Sana dair birseyler yazmak istedim, ilham bekledim gelmedi gönlüme tek kelime inmedi... </span></p><p><span style="color: black">Zorladim kendimi, Yolladim zihnimi. Bana misin demedi... </span></p><p><span style="color: black">''SEVGI'' dedim, devamini getiremedim ''HASRET'' dedim aglamaya basladim...</span></p><p><span style="color: black">ACI dedim..yuregimi kanatti..Gurbet dedim Silam beni aldi goturdu..</span></p><p><span style="color: black">Bosverdim durdum, kapattim gözlerimi sitem ettim gönlüme... </span></p><p><span style="color: black">'Bu kadar mi? dedim gönlüm dile geldi zorlama ded...</span></p><p><span style="color: black">Beni Zorlama!!Sözün bittigi yerdeyim...</span></p><p><span style="color: black">Cek git isine git Yuregim!!!...Cek Git Isine....</span></p><p><span style="color: black"><!-- haber bitiş --></span>hy..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 35075, member: 1049"] [COLOR=black]Sana dair birseyler yazmak istedim, ilham bekledim gelmedi gönlüme tek kelime inmedi... [/COLOR] [COLOR=black]Zorladim kendimi, Yolladim zihnimi. Bana misin demedi... [/COLOR] [COLOR=black]''SEVGI'' dedim, devamini getiremedim ''HASRET'' dedim aglamaya basladim...[/COLOR] [COLOR=black]ACI dedim..yuregimi kanatti..Gurbet dedim Silam beni aldi goturdu..[/COLOR] [COLOR=black]Bosverdim durdum, kapattim gözlerimi sitem ettim gönlüme... [/COLOR] [COLOR=black]'Bu kadar mi? dedim gönlüm dile geldi zorlama ded...[/COLOR] [COLOR=black]Beni Zorlama!!Sözün bittigi yerdeyim...[/COLOR] [COLOR=black]Cek git isine git Yuregim!!!...Cek Git Isine....[/COLOR] [COLOR=black]<!-- haber bitiş -->[/COLOR]hy.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
İçimden Göçenler
Alt