Selâmün Aleyküm.
Ablacigim ben sana kolay kolay rüya sormuyorum. Ben üzülüyorum.
Çok nadir arada kalırsam sorarım.
Ve 6 ay önceki gördüğüm rüyayı sorduğumda o 1 hafta içinde çıkıyor
Sorduğum rüyalarin bir çoğu güncel değil . Ama farketmiyor değil mi nasılsa hisler le söylemeniz gerekeni söylüyorsunuz. Ben bunu farkettim.
Ama bu rüyayı tabirlerken kişiden aldığınız olumsuz enerji Hissiyat ne kadar ağır değil mi.
Bu sizi yipratmiyormu ?
Ben çok mahçup yazıyorum bunları düşünerek rüyami.
Şimdi ben 3 sene önce çok mutsuz iken çok şükür halime hamd olsun , Allahtan insanları iyileştirmeyi çok istemiştim ve karşılığında da da yardım ettiğim insanların evinde bir bardak su bile içmeyecegim demiştim . Tamamen karşılıksız olsun. Sadece bana dua etsinler istedim.
Bir süre böyle devam ederken bir kişi çıkmıştı karşıma hoca gibi bana demistiki sen insanları oku iyileşir çünkü sende seni koruyan melek mi evliya mi böyle birşey var demişti. Korktum şimdi

Tövbe Estağfurullah!
Halam bir gün felç gibi ayağa kalkamiyordu bi deneyeyim dedim halami okudum o zamanlar içimden gelen dua kenzul Arş ve namaz sürelerini okumuştum.
Halam 2 saat sonra ayağa kalktı hepimiz çok şaşirmistik. Bende çok utanmistim. Şifa ancak Allahtan gelirdi kendimi çok kötü hissetmistim.
Sonra geceleri uykusuzlugum daha da arttı insanların negatif enerjilerini almaya başladım. Sonra tövbe ettim bir daha asla kimseyi okumayacagim diye.
Yani şunu söylemek istiyorum bu özelliğin de büyük kulfeti vardır.
Ben üzülüyorum sadece.
Hayirlisi olsun.