İçimden gelmiyorsa

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
goz_yasi_31114_1.jpg

İÇİMDEN BİRŞEY GELMİYORSA,ELİMDEN,KALEMİMDEN HİÇBİRŞEY GELMEZ..İÇİMDEN BİRŞEY GELMEDEN YAZARSAM !! OKUYANIN KALBİNE DOKUNMAZ..
Ben sadece İçimden geçenleri ve o an ruh halim buna uygun ise yazar ,Söylerim....İçimden bir şey gelmiyorsa ,bir şey hissetmiyorsam muhakak ki vardır bir sebebi..

İçimde bir kırılma olmuştur yada kendimi ,yahut ilham kaynağımı bir an olsa da kaybetmişimdir...
Ey Göz Yaşım, içimden ,kalbimden ,ruhumdan gelmiyorsan gelme Ya Hu...!...

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Duygu ve hislerin, İçimizin kalbin derinliğinden geldiğini hepimiz biliyoruz..
Kalp ,madde ile madde ötesi olan Âlem-i Mânâ-yı bağlayan bir köprüdür. Aklın ötesini görebilmek kalp ile olur. Kalp maneviyata açılan, sonsuzluğa açılan penceredir.
His,sezgi ; gözlerin görmediğini görmek, kulakların işitemediğini duymaktır. İnsan aklın ötesini bu kalb ile görür. hisleri ile hisseder... His,Sezgiler, duygular vücudumuzun ve bilinçaltımızın kullandığı lisandır.
içimizden gelen bu his ve sezgiler ruhumuza aittir..

"ben bende değilem bir ben var bende benden içeru ... "
burda içeru ,içimde dediği insanın gönlünü, ruhunu, özünü his ve sezgilerini ima ediyor...
içimden gelmiyorsa ben burada rüya yorumu bile yazamam...
VELVELHÂSIL KELÂM..!!!

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Abla, biliyor musun geçen gün başka bir sitede zeka ve psikoloji içeren bir test vardı...O testi çözdüm sonucunda ne çıktı biliyor musun? aynı beni tarif ediyor...
Sizin duygusal zekanız kuvvetli ve insanların yüzünü okumada uzmansınız diyor...
Gerçekten de insanların yüzünü çabuk okuyabiliyorum, karşımdaki insanın enerjisini hemen kapıyorum...

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm.
Ablacigim ben sana kolay kolay rüya sormuyorum. Ben üzülüyorum.
Çok nadir arada kalırsam sorarım.
Ve 6 ay önceki gördüğüm rüyayı sorduğumda o 1 hafta içinde çıkıyor :)
Sorduğum rüyalarin bir çoğu güncel değil . Ama farketmiyor değil mi nasılsa hisler le söylemeniz gerekeni söylüyorsunuz. Ben bunu farkettim.
Ama bu rüyayı tabirlerken kişiden aldığınız olumsuz enerji Hissiyat ne kadar ağır değil mi.
Bu sizi yipratmiyormu ?
Ben çok mahçup yazıyorum bunları düşünerek rüyami.
Şimdi ben 3 sene önce çok mutsuz iken çok şükür halime hamd olsun , Allahtan insanları iyileştirmeyi çok istemiştim ve karşılığında da da yardım ettiğim insanların evinde bir bardak su bile içmeyecegim demiştim . Tamamen karşılıksız olsun. Sadece bana dua etsinler istedim.
Bir süre böyle devam ederken bir kişi çıkmıştı karşıma hoca gibi bana demistiki sen insanları oku iyileşir çünkü sende seni koruyan melek mi evliya mi böyle birşey var demişti. Korktum şimdi:)
Tövbe Estağfurullah!

Halam bir gün felç gibi ayağa kalkamiyordu bi deneyeyim dedim halami okudum o zamanlar içimden gelen dua kenzul Arş ve namaz sürelerini okumuştum.
Halam 2 saat sonra ayağa kalktı hepimiz çok şaşirmistik. Bende çok utanmistim. Şifa ancak Allahtan gelirdi kendimi çok kötü hissetmistim.
Sonra geceleri uykusuzlugum daha da arttı insanların negatif enerjilerini almaya başladım. Sonra tövbe ettim bir daha asla kimseyi okumayacagim diye.

Yani şunu söylemek istiyorum bu özelliğin de büyük kulfeti vardır.
Ben üzülüyorum sadece.
Hayirlisi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ruhun hissetmediği güzellik tam güzel olmadığı gibi Ruhun hissetmediği sözde de mana, hissiyat ,ruh yoktur....
Manasız lafız ne kadar abesse, manayı anlamayıp da anlamış gibi lafza meftun olmak da o kadar abes…

hiclik

Kurallara Uymadı
Üyemiz
bir ben var bende benden içeru ...
içindeki anlatmazsa az kalır satırların abla..
içinden gelmezse yavan kalır
ruh ile gelen ilham ise kalplere dokunur

Üst Alt