Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
İçimde dinmeyen bir hicran var ey yar!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa CİLASUN" data-source="post: 20647" data-attributes="member: 188"><p>Yoksun işte</p><p>Şimdi ben akşamlar gibi yorgun</p><p>Hazanın kadrinde çaresiz yaprak gibi solgunum</p><p></p><p>Unuttum artık</p><p>Baharları, şakıyan kuşların ahını</p><p>Sende kaldım, baharımdın, acılar içinde ne bıraktın</p><p></p><p>Nerde aramadım</p><p>Adımlamadığım mekânlar mı koydum</p><p>Gecenin sessizliğinde hırçın dalgalardan medet umdum</p><p></p><p>Tepelerde soluklandım</p><p>Şahin misali seni umutsuzca aradım</p><p>Çaresizliğime yandım, hasretin içinde halime ağladım</p><p></p><p>Şimdi nerdesin</p><p>Kiminlesin, özleminle titretirsin</p><p>Söyler misin, neden sinemde bir figan ile gezdirirsin</p><p></p><p>Çekilen hasret</p><p>İliklerime nüfus ediyor artık nedamet</p><p>Bilmek istiyorum neydi senin çekip gitmene sebep</p><p></p><p>Varlığımın ne ilk</p><p>Sebebi ve ne son kefilisin</p><p>Sen kendi dirliğinin peşindesin, tercihinle serbestsin</p><p></p><p>Sevmek asla</p><p>Bilinmeyen değil, gizem hiç değil</p><p>Sevmek, onu bahşedeni idrak ederek nefeslenmektir</p><p></p><p>Onun kudretiyle</p><p>Canı, canana ram eylemek</p><p>Hayatı anlayarak aşka bigane kalmadan yaşamaktır</p><p></p><p>Açtım gönlümü</p><p>Hicranın mahzun feryadına</p><p>Pak sinelerin dermanı olmak için varlığımı bağışlamaya</p><p></p><p>Seni bilmediğim</p><p>Sebebi tercihinle bıraktım esen yele</p><p>Bekleyeceğim nasip ne getire, dilerim hikmeti kavlince</p><p></p><p>Sen hecelerinle</p><p>Beyan eylemediğin gizeminle</p><p>Dağların, ağıtların, artık sevda yolunda haykırışlarınsın</p><p></p><p></p><p></p><p>Mustafa CİLASUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa CİLASUN, post: 20647, member: 188"] Yoksun işte Şimdi ben akşamlar gibi yorgun Hazanın kadrinde çaresiz yaprak gibi solgunum Unuttum artık Baharları, şakıyan kuşların ahını Sende kaldım, baharımdın, acılar içinde ne bıraktın Nerde aramadım Adımlamadığım mekânlar mı koydum Gecenin sessizliğinde hırçın dalgalardan medet umdum Tepelerde soluklandım Şahin misali seni umutsuzca aradım Çaresizliğime yandım, hasretin içinde halime ağladım Şimdi nerdesin Kiminlesin, özleminle titretirsin Söyler misin, neden sinemde bir figan ile gezdirirsin Çekilen hasret İliklerime nüfus ediyor artık nedamet Bilmek istiyorum neydi senin çekip gitmene sebep Varlığımın ne ilk Sebebi ve ne son kefilisin Sen kendi dirliğinin peşindesin, tercihinle serbestsin Sevmek asla Bilinmeyen değil, gizem hiç değil Sevmek, onu bahşedeni idrak ederek nefeslenmektir Onun kudretiyle Canı, canana ram eylemek Hayatı anlayarak aşka bigane kalmadan yaşamaktır Açtım gönlümü Hicranın mahzun feryadına Pak sinelerin dermanı olmak için varlığımı bağışlamaya Seni bilmediğim Sebebi tercihinle bıraktım esen yele Bekleyeceğim nasip ne getire, dilerim hikmeti kavlince Sen hecelerinle Beyan eylemediğin gizeminle Dağların, ağıtların, artık sevda yolunda haykırışlarınsın Mustafa CİLASUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
İçimde dinmeyen bir hicran var ey yar!
Alt