selamun aleyküm gönül sızım hocam içim yüreğim öyle bir yanıyorki tarifi mümkün değil o pislik adam gitti dedim ya gitmedi aksine çeyizlik ürünlerini bizden alıp ve benim üst kata taşınmış nişanlısıyla öyle bir içim yanıyorki tarifiş mümkün değil ne olacak hocam baksanıza çokkk mutlu ve hiçbirşey yapmamış gibi ben ne kadar hakkımı helal etmesemde o mutlu o kadar yüzsüzkü ürünlerini bizden aldı o kadar yüzsüzkü işyerimin üstünde oturuyor başka evmi yoktu sanki içimden bağırarak beddua etmek geliyor sevmiyorum hiç ama neden kendimi kötü hissediyorum benim neden duygularımla oynandı neden maaşlı olmadığım için istenmedim ve neden o gidip hem güzel hem maaşlı bir bayanla evlendi ve gözümün önünde ne olur bana çokkk yazın kendimi çok kötü hissediyorum onun yaptıkları yanına kalıyor ne kadar mutlu gözümün önünde sanki adam bir şey yaşamamış offff içim paramparça hocam arabasını akaraba doldurmuş evini temizlemeye gelmişşş onu varya ALLAHA havale ediyorum kızgın ateş koyduya içime offf afffff rabbim dayanamıyorummmagla..:,Uzgunnn