Allaha and olsunki ne bir eksik ne bir fazla rüyamda gördüğüm gibi yazıyorum. Rüyamda orta boylu sakallı bir zat . öyle bir hiddetle geliyorki. Mana aleminin ruhaniyeti benim diyor. Bu söz üzerine öyle hiddet yapıyorumki bende vaktin sahibiyim diyorum . Bir anda o zatla göğüs göğüse çarpışıyoruz. Bu çarpışmada öyle bir nur patlaması oluyorki zatın ve benim vucudum karşı karşıya gelip göz göze bir birimize bakıyoruz. Ben zata kimsin ya mubarek diyorum. Zat gözlerime bakıp .benim mana denizinde adım hızır alihisselam diyor.bir an edep kapısına koşup utanıyorum mubarek verin elinizi öpim diyorum . Oda bana sağ elini uzatıyor. Elini avuçlarımın arasına alıp öpmek istediğimde . Sağ el bileğinden aşağısı ve parmaklarının yeşil olduğana gözlerim şahid oluyor.ve ben öyle bir mutlu oluyorumki sevinç gözyaşlarımla zata sarılıyorum .zatta bana sarılıyor.yine bir nur patlaması oluyor ve zatın içinden hz ali efendimiz çıkıyor . şaşkınlıklar içinde hz caliye sarılıp lebbeyik ya ali diye haykırıyorum lebbeyik diyerek uyandığımda sesim bütün evi doldurmuş ezanı muhammediye okunuyordu herşey öylesine gerçek gibiydiki . Bu rüyadan sonra hz muhammed efendimize olan aşkım tazelenmiş onun halifelerinin güzel ahlakı gönlüme bir kez daha nakş olmuşdu.