hoşgeldiniz gönül sızım hocam

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm gönül sızım hocam,

Hoşgeldiniz sizi çok özledim yazılarınızı görünce çok sevindim sizi çok seviyorum hocam ALLAHA emanet olun ...

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ben de çok sevindim sizi yeniden burada gördüğüme..
Hoşgeldiniz Gönülsızım hocam...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Evet gönül sızım uzunca bir seyahat sonrası tekrar yuvasına döndü. Biraz yorgunluk attıktan sonra maceralarını ve paylaşmak istediği resimleri forumumuzda paylaşacaktır. Bizde bu vesile ile kendisine tekrar hoşgeldin diyoruz...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
dogdugumsehir.jpg

Aleyküm selam Hoş bulduk.Allah cümlenizden razı olsun...
sizin için ne kadar önemli ve değerli isem Sizlerde, aynen bilmukabil benim icin ayri, ayri önemli ve değerlisiniz...
RABB'im diledi,kazasız,belasız gidip gelmek nasip oldu....
YOLCULUK BİRAZ heyecan biraz tedirginlik biraz da naiflik ve hüzün. Ilık bir telaş tatlı bir his coşkun bir hareket.
Uzun yolculuklar başka bir muamma; bilinmeze keşfe keyfe kedere uzanan bir muamma.
Heyecan verici olduğu kadar içinde korku ve keşif barındırır.

Kimi de dış yolculukla iç yolculuğu birleştirir. Dışın etkilerini içinde içinde bulduklarını dışta görür. İkisini ilişkilendirir bağlantılar kurar.
Yolculuktan maksat hakikati bulmaktır onun için..
Nazarında çiçek yıldız kadar değerlidir. Kâh yıldızlara çıkar oturur kâh gonca gülün yaprakları arasına.
Kâh bulutla kayar kâh yağmur damlasına binip yere iner. Dağların zirvesinde denizlerin derinliklerinde yorulmak bilmeden gezmekte anlam peşinde koşmaktadır.
Kah çıkarım göklere ben seyrederim alemi kah inerim yerlereAlem seyrder beni misali...

istanbul ,bursa, yalova sokaklarinda avare, avare bir yolcu gibi gezdim...
Cami köşelerinde,Bahçesinde,Yeşil Türbede, Üsküdar'da Karacaahmet Mezarlığı'nda kendimi aradim..ve kim oldugumu bulmaya calistim..
asagidaki yazimdanda duygu yuklu bir yolculuk yaptigimi anlarsiniz.. ins. ruhen kendime bir geleyim cunku bedenim burda ruhum, yuregim ,
duygularim halen istanbul sokaklarinda kaldi..
Kendime bir türlü halen gelemiyorum...resimdeki sehir benim dogdugum yerdir..

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/31505-anavatan-dan-gurbette.html

Üst Alt