Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
HIZINI AZALT, YAVAŞLA! mhmt51
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mumın1" data-source="post: 86669" data-attributes="member: 8149"><p>zaten bır cok ınsan tabı olucak ya ona deccal oldugunu kımse bılmıycekkı sadece ornek verıyorum musluman muslumanın tabıkı dınıne ımanına ırfanına karısamaz bu hakta yoktur . ama kuranda yerı vardır Allah c.c. bıldırmıs Resulu s.a.v bıldırmıs rıvayetlerınde sahabelerıne bır mınderın ustunde bır ogle namazından sonra deccal tek gozludur dıgerı gozu kordur tek bır bakıs acısı dogru Allah c.c vasıflar tayyıp erdoganda var kı Allah c.c. de peygamer efendımız s.a.v de demıslerkı dunyaya gelebılecek en buyuk fıtnedır o Allah c.c. ( kendı mucızlerını ona bahşedecek Kı Bakalım Kullarım Ona Tabımı olucak Resulu Ekrem S.a.v mı. Ummetınemı tabı Olucaklar Dıye . Deccale Tabı Olanlar Iman Edenler Helak Olucak .. Etmeyenler Ise Allah c.c Katında Buyuk Bır Mertebe Sahıbı Olucak ınşAllah . Yanı Deccalın Askerlerıde Var Onun Yolundan Gıdenler Unutmayın Tekrar Dıyorum Deccal Mehdı Ilahlık Taslayarak Bugunlere Gelıcek Insanlara Kendını Sevdırecek Tabı Ettırcek o Nederse Dogrudur Onun Sozunun Ustune Soz Etmıycekler Edemezler Cunku o Haklı Dıye Nakledecekler Kalblerıne Hukum Sahıbı olucak Oldugu Yerde Bır Cok Musluman Helak olucak Rıvayetlere Bakın Sonra Gelın Bu Konu Hakkında Konusalım . Ben Sadece olagın Suphelerden Bahsedıyordum Daha Oncelerıde Sımdıkı kısıden Suphe Icerısındeydım Musluman Muslumana Laf Dememelı Dınde Yerı Yok Dıyen Guzel Kardesım Ozaman Zulm Etmenın Hıc Yerı yok Dınde Dımı Bır Ornek Daha Verıcem Deccal Orta Doguda Meydana Cıkıcak Ve Ortadogunun Tam Eşıgınde Tam Ortasındayız Neredeyse Muslumanların Cogunlugu Nerede Yada Muslumanlık Taslayanlar Mı Desem ? Zınhar Yanlıs Anlamayın Sakın Ha Ben Elestırmıyorum Otur Insanları Gordukce Allah c.c Dua Edıyorumkı Bızı Onlardan Eylemesın Hadıslere Rıvayetlere Bı Bakı Verın Derınlemesıne Maanayı Bu Sefer Kalbte Degıl Beyınde Arayın Mantıgı yurutun Kı Zaten Deccala tapanlar Da musluman olucaklar Ama Muslumanım Dıye Gecınenlerden olup Helak Olucaklar. Ben Deccal Hakkında Ornek Verdım Suphelerım Vaar Ta kı bır Insan Yuzunden Kalkıpta Ilah Dıye Tanıtması tapması Ona Benı Okadar Uzdukı Anlatamam. Nekadar Yanlıs Bır Cumleden Cıkmıs Meger Ucurum Esıgıne Gıtse Kendını Atsa Daha Az Uzulurdum. Allah Affetsın Onu. Keske C. BASKAnıda Cıkıpta Dese Yav kardesım sacmalama dıye bır yayına cıksa bole bır ıtam olabılırmı ya tamam sıze dıyım o zaman bırı sıze kalkıp dese tobe hasa sende Allahın sıfatları vasıfları Peygamber Gıbı Adam dese nekadar hosunuza gıder sız bır musluman olarak vıcdanınız ve merhametınız nekadar rahat eder bıraz Acın Gozunuzu Sızı Erdogan Degıl Allah kurtaracak.. Saygılar .</p><p></p><p>Not : Ben Partı Felan Tutmuyorum Bılgınıze...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mumın1, post: 86669, member: 8149"] zaten bır cok ınsan tabı olucak ya ona deccal oldugunu kımse bılmıycekkı sadece ornek verıyorum musluman muslumanın tabıkı dınıne ımanına ırfanına karısamaz bu hakta yoktur . ama kuranda yerı vardır Allah c.c. bıldırmıs Resulu s.a.v bıldırmıs rıvayetlerınde sahabelerıne bır mınderın ustunde bır ogle namazından sonra deccal tek gozludur dıgerı gozu kordur tek bır bakıs acısı dogru Allah c.c vasıflar tayyıp erdoganda var kı Allah c.c. de peygamer efendımız s.a.v de demıslerkı dunyaya gelebılecek en buyuk fıtnedır o Allah c.c. ( kendı mucızlerını ona bahşedecek Kı Bakalım Kullarım Ona Tabımı olucak Resulu Ekrem S.a.v mı. Ummetınemı tabı Olucaklar Dıye . Deccale Tabı Olanlar Iman Edenler Helak Olucak .. Etmeyenler Ise Allah c.c Katında Buyuk Bır Mertebe Sahıbı Olucak ınşAllah . Yanı Deccalın Askerlerıde Var Onun Yolundan Gıdenler Unutmayın Tekrar Dıyorum Deccal Mehdı Ilahlık Taslayarak Bugunlere Gelıcek Insanlara Kendını Sevdırecek Tabı Ettırcek o Nederse Dogrudur Onun Sozunun Ustune Soz Etmıycekler Edemezler Cunku o Haklı Dıye Nakledecekler Kalblerıne Hukum Sahıbı olucak Oldugu Yerde Bır Cok Musluman Helak olucak Rıvayetlere Bakın Sonra Gelın Bu Konu Hakkında Konusalım . Ben Sadece olagın Suphelerden Bahsedıyordum Daha Oncelerıde Sımdıkı kısıden Suphe Icerısındeydım Musluman Muslumana Laf Dememelı Dınde Yerı Yok Dıyen Guzel Kardesım Ozaman Zulm Etmenın Hıc Yerı yok Dınde Dımı Bır Ornek Daha Verıcem Deccal Orta Doguda Meydana Cıkıcak Ve Ortadogunun Tam Eşıgınde Tam Ortasındayız Neredeyse Muslumanların Cogunlugu Nerede Yada Muslumanlık Taslayanlar Mı Desem ? Zınhar Yanlıs Anlamayın Sakın Ha Ben Elestırmıyorum Otur Insanları Gordukce Allah c.c Dua Edıyorumkı Bızı Onlardan Eylemesın Hadıslere Rıvayetlere Bı Bakı Verın Derınlemesıne Maanayı Bu Sefer Kalbte Degıl Beyınde Arayın Mantıgı yurutun Kı Zaten Deccala tapanlar Da musluman olucaklar Ama Muslumanım Dıye Gecınenlerden olup Helak Olucaklar. Ben Deccal Hakkında Ornek Verdım Suphelerım Vaar Ta kı bır Insan Yuzunden Kalkıpta Ilah Dıye Tanıtması tapması Ona Benı Okadar Uzdukı Anlatamam. Nekadar Yanlıs Bır Cumleden Cıkmıs Meger Ucurum Esıgıne Gıtse Kendını Atsa Daha Az Uzulurdum. Allah Affetsın Onu. Keske C. BASKAnıda Cıkıpta Dese Yav kardesım sacmalama dıye bır yayına cıksa bole bır ıtam olabılırmı ya tamam sıze dıyım o zaman bırı sıze kalkıp dese tobe hasa sende Allahın sıfatları vasıfları Peygamber Gıbı Adam dese nekadar hosunuza gıder sız bır musluman olarak vıcdanınız ve merhametınız nekadar rahat eder bıraz Acın Gozunuzu Sızı Erdogan Degıl Allah kurtaracak.. Saygılar . Not : Ben Partı Felan Tutmuyorum Bılgınıze... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
HIZINI AZALT, YAVAŞLA! mhmt51
Alt