Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Hırka Küs!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="elifgibi" data-source="post: 7667" data-attributes="member: 149"><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em></em></strong><p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>Buradayım : yüzüme kırbaçlanan dünyanın bana büküldüğü yerde, </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>kinimi büyüten ısrarın yüzü yok, cevaplar perde.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>örtmüyor dilimi karşılık bulduğum sorular. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>sesimi düşürüyor hıncım.zahid kırgın, sultan kimin kalbinde. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>bir aynaya dökülüyorum, tutmuyor sır’ım.. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>ne yapsam herkes yanlış kederde.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>buradayım : cevabın soruyu incittiği yerde.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>geceye mürekkep bir aynaya sürçüyor ismim, </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>kibirsiz taylar dolaşıyor kanımda.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>eğir söze susar oldum nasılsa, nasılsa kanserli dilim. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>fikrim fiilini çekiyor, ne inkâr ne küfür, vakti geçmiş sefilim..</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>inandım ki ben her kandile gizli yanmış fitilim.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>buradayım: sabrımın o teb’ayla sınandığı, ricalin kem sözünü bıraktığı yerde.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>katediyorum baştan başa yeniden geçtiğim yerleri. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>kahredici bir dille tutunuyor bana sûr’um. susuyorum, </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>kavmimin incinen gözüyle bakıyorum burçlardan çöle. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>kaab uzak, hırka küs..</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>hüseyin ki artık kalbimizde süs!</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DimGray"><strong><em>Metin Kaygalak </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elifgibi, post: 7667, member: 149"] [B][I] [/I][/B][CENTER][SIZE=5][COLOR=DimGray][B][I]Buradayım : yüzüme kırbaçlanan dünyanın bana büküldüğü yerde, [/I][/B] [B][I]kinimi büyüten ısrarın yüzü yok, cevaplar perde.[/I][/B] [B][I]örtmüyor dilimi karşılık bulduğum sorular. [/I][/B] [B][I]sesimi düşürüyor hıncım.zahid kırgın, sultan kimin kalbinde. [/I][/B] [B][I]bir aynaya dökülüyorum, tutmuyor sır’ım.. [/I][/B] [B][I]ne yapsam herkes yanlış kederde.[/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I] [/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I]buradayım : cevabın soruyu incittiği yerde.[/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I]geceye mürekkep bir aynaya sürçüyor ismim, [/I][/B] [B][I]kibirsiz taylar dolaşıyor kanımda.[/I][/B] [B][I]eğir söze susar oldum nasılsa, nasılsa kanserli dilim. [/I][/B] [B][I]fikrim fiilini çekiyor, ne inkâr ne küfür, vakti geçmiş sefilim..[/I][/B] [B][I]inandım ki ben her kandile gizli yanmış fitilim.[/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I] [/I][/B] [B][I]buradayım: sabrımın o teb’ayla sınandığı, ricalin kem sözünü bıraktığı yerde.[/I][/B] [B][I]katediyorum baştan başa yeniden geçtiğim yerleri. [/I][/B] [B][I]kahredici bir dille tutunuyor bana sûr’um. susuyorum, [/I][/B] [B][I]kavmimin incinen gözüyle bakıyorum burçlardan çöle. [/I][/B] [B][I]kaab uzak, hırka küs..[/I][/B] [B][I]hüseyin ki artık kalbimizde süs![/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I] [/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I]Metin Kaygalak [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [B][I][/I][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Hırka Küs!
Alt