Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Herkesin anlayacağı bir dil vardır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="YORGUN" data-source="post: 55382" data-attributes="member: 3123"><p>Kardeş Gönül,</p><p> </p><p>''İnşallah bir gün'' Sözünüz bile beni çok memnun etti...</p><p> </p><p>Teşekkürler....</p><p> </p><p>Ben de yürekten.....İNŞAALLAH.........Diyorum.</p><p> </p><p>Selam.....</p><p></p><p></p><p> </p><p> </p><p> Sayın ve saygıdeğer YÖNETİCİ-ADMİN beyefendi,</p><p> </p><p> Önce size, Gönül kardeşe yazılarında Hikaye,roman,şiir gibi bir edebi METOD kullanmasını neden önerdiğimi anlatayım....</p><p> </p><p>Yaşayan benim gibi sıradan müslümanlar, ibadetlerini dikkatle yerine getirerek kendilkerini ATEŞ' ten korumaya çalışırlar...</p><p>Çünkü yapabilecekleri sey sadece budur. Fazlasını yapamazlar.</p><p> </p><p>Ancak Yüce Allah topluma zaman zaman ÜSTÜN YETENEKLİ KİŞİLER GÖNDERİR.....</p><p> </p><p>KOCA YUNUS gibi, MEVLANA gibi, AŞIK VEYSEL gibi..</p><p>Bu üstün yetenekli kişilerin görevi sadece kendilerini kurtarmak değildir...</p><p>Yazacakları ŞİİRLER, HİKAYELER, TÜRKÜLER gibi edebi</p><p>metodlarla ,binlerce,milyonlarca sıradan müslümanların</p><p>Allahın ipine daha sıkı sarılmalarına vesile olmaları için....</p><p> </p><p>Ben Gönül kardeşte bu YETENEĞİ gördüm ve kendisini teşvik etmeye çalıştım....Hepsi bu....</p><p> </p><p> <span style="color: black">Sayın yönetici-admin bey,</span></p><p> </p><p>Ben bu sitenin sahibi veya yöneticisi değilim.</p><p>Bu nedenle kimseye emir verebilmem mümkün değildir.</p><p>Bu sitenin kurallarını bu sitenin sahibi ve yöneticisi koyar,</p><p>bundan daha tabii bir şey olamaz...</p><p> </p><p>Ben bir üye olarak sadece sitenin kuralları hakkında BİR ÖNERİDE BULUNABİLİRİM.</p><p>VE SİTE YÖNETİMİ BU ÖNERİYİ KABUL EDEBİLİR VEYA REDDEDEBİLİR.........</p><p> </p><p>VE BEN BİR ÖNERİDE BULUNDUM VE REDDEDİLDİ..Konu bitti.</p><p>BU DA ÇOK NORMALDİR..........</p><p> </p><p>Şimdi bu konunun neden tekrar gündeme geldiğini anlayamadım....</p><p> </p><p>Selam....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YORGUN, post: 55382, member: 3123"] Kardeş Gönül, ''İnşallah bir gün'' Sözünüz bile beni çok memnun etti... Teşekkürler.... Ben de yürekten.....İNŞAALLAH.........Diyorum. Selam..... Sayın ve saygıdeğer YÖNETİCİ-ADMİN beyefendi, Önce size, Gönül kardeşe yazılarında Hikaye,roman,şiir gibi bir edebi METOD kullanmasını neden önerdiğimi anlatayım.... Yaşayan benim gibi sıradan müslümanlar, ibadetlerini dikkatle yerine getirerek kendilkerini ATEŞ' ten korumaya çalışırlar... Çünkü yapabilecekleri sey sadece budur. Fazlasını yapamazlar. Ancak Yüce Allah topluma zaman zaman ÜSTÜN YETENEKLİ KİŞİLER GÖNDERİR..... KOCA YUNUS gibi, MEVLANA gibi, AŞIK VEYSEL gibi.. Bu üstün yetenekli kişilerin görevi sadece kendilerini kurtarmak değildir... Yazacakları ŞİİRLER, HİKAYELER, TÜRKÜLER gibi edebi metodlarla ,binlerce,milyonlarca sıradan müslümanların Allahın ipine daha sıkı sarılmalarına vesile olmaları için.... Ben Gönül kardeşte bu YETENEĞİ gördüm ve kendisini teşvik etmeye çalıştım....Hepsi bu.... [COLOR=#ff0000] [/COLOR][COLOR=black]Sayın yönetici-admin bey,[/COLOR] Ben bu sitenin sahibi veya yöneticisi değilim. Bu nedenle kimseye emir verebilmem mümkün değildir. Bu sitenin kurallarını bu sitenin sahibi ve yöneticisi koyar, bundan daha tabii bir şey olamaz... Ben bir üye olarak sadece sitenin kuralları hakkında BİR ÖNERİDE BULUNABİLİRİM. VE SİTE YÖNETİMİ BU ÖNERİYİ KABUL EDEBİLİR VEYA REDDEDEBİLİR......... VE BEN BİR ÖNERİDE BULUNDUM VE REDDEDİLDİ..Konu bitti. BU DA ÇOK NORMALDİR.......... Şimdi bu konunun neden tekrar gündeme geldiğini anlayamadım.... Selam.... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Herkesin anlayacağı bir dil vardır
Alt