Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Herkesin anlayacağı bir dil vardır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 55349" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Sizin ile Sohbet etmeyi faydali buluyorum neden biliyormusunuz.. Maddi ve Manevi bakış açısındaki farklılığıni göruyorum..</span></p><p><span style="color: Black">Bazı geceler Gurbet Diyarinda kendi odamda yalnız başıma kaldığımda tefekküre dalar bir çok şey düşünürüm bir çok düşünce gelir geçer içimden.. </span></p><p><span style="color: Black">hemen kalkar Bunları yazıya döker kendimden kendime sohbetler ederim...</span></p><p><span style="color: Black">hepside içimde, varlığımın derinliklerinde yankılanan hoş bir seda olarak günlügüme aktaririm..</span></p><p><span style="color: Black">Çocukluğumdan beri içimde yankılanan bu saklı duygu ve düsünceler nerden gelmekte diye kendi kendime sorarim?</span></p><p><span style="color: Black">Çocukluğumdan beridir varlığa ve varoluşa dair o kadar çok şey düşündümki o kadar çok tefekkür deryalarında kaybolup saatler sonra </span></p><p><span style="color: Black">odamda kendimi düşünür bulduğum kendimden geçtiğim anlar olmustur..</span></p><p><span style="color: Black">bazen o düş dünyalarına o kavram boyutlarına o anlam deryalarına bedenli olarak mı gidip o kavramlardan kurulu alemler manalar dünyasında gezdim </span></p><p><span style="color: Black">yoksa sadece düşünce olarak mı oradaydım bilemiyorum.</span></p><p><span style="color: Black">Fiziksel ,duygusal ve düşünsel gerçekliğimin iç içe karıştığı düşsel bir yaşam yaşadım diyebilirim. Ben burdamıydım yoksa değilmiydim.</span></p><p><span style="color: Black">Bazen bazı anlar ansızın hep burlardaydım ama uzun bir süre fiziksel dünyada değilmişim gibi hissetmişimdir kendimi. </span></p><p><span style="color: Black">Dünyada olup dünyadan uzaklarda bir yaşam sürmek gibi bir duygu bu! </span></p><p><span style="color: Black">o yuzden arkadaslarim bazen beni apdal gibi gorup Senin Dünyadan ,ekonomiden siyasetten haberin yok diye takilmalari cook olmustur!!</span></p><p><span style="color: Black">Sonra geri dönmenin o ilginç duygusu! Hiç ayrılmadığın bir noktaya zengin bir ruh hali içinde rengini kokusunu sesini duyumsayıp anımsayamadığım duvarlarına, sınırlarına dokunamadığım alemlerin duygu derinliği içinde değişmiş olarak geri dönmek! </span></p><p><span style="color: Black">Nasıl bir yaşam sürdüm dersek tüm zamanlar benim içimdeymiş gibi ve aynı anda ben tüm zamanların dışındaymışım gibi bir yaşam sürdüm!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ZAMANIN DIŞINDAN ,ZAMANIN TAM KERKEZINDE KENDİNE VE KAINATTA BAKAN bir insan...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Mevlana Koca Yunus Aşık veysel...</span></p><p><span style="color: Black">Her biri deha seviyesinde yetenekli kişiler ayni zamanda kendi iclerindeki bir Ben var Bende Benden iceru yu kesfetmis Gönül insanlaridir..</span></p><p><span style="color: Black">Yani Yazmak sadece yuzeysel olursa KALICI olmaz YORGUN kardesim.. derinlere inildikce kalici ve insan ruhlarina dokunabilir..</span></p><p><span style="color: Black">ama bu makama ermek icinde mertebeler vardir..</span></p><p><span style="color: Black">"HAMDIM, PİŞTİM, YANDIM"</span></p><p><span style="color: Black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 55349, member: 1049"] [COLOR="Black"]Sizin ile Sohbet etmeyi faydali buluyorum neden biliyormusunuz.. Maddi ve Manevi bakış açısındaki farklılığıni göruyorum.. Bazı geceler Gurbet Diyarinda kendi odamda yalnız başıma kaldığımda tefekküre dalar bir çok şey düşünürüm bir çok düşünce gelir geçer içimden.. hemen kalkar Bunları yazıya döker kendimden kendime sohbetler ederim... hepside içimde, varlığımın derinliklerinde yankılanan hoş bir seda olarak günlügüme aktaririm.. Çocukluğumdan beri içimde yankılanan bu saklı duygu ve düsünceler nerden gelmekte diye kendi kendime sorarim? Çocukluğumdan beridir varlığa ve varoluşa dair o kadar çok şey düşündümki o kadar çok tefekkür deryalarında kaybolup saatler sonra odamda kendimi düşünür bulduğum kendimden geçtiğim anlar olmustur.. bazen o düş dünyalarına o kavram boyutlarına o anlam deryalarına bedenli olarak mı gidip o kavramlardan kurulu alemler manalar dünyasında gezdim yoksa sadece düşünce olarak mı oradaydım bilemiyorum. Fiziksel ,duygusal ve düşünsel gerçekliğimin iç içe karıştığı düşsel bir yaşam yaşadım diyebilirim. Ben burdamıydım yoksa değilmiydim. Bazen bazı anlar ansızın hep burlardaydım ama uzun bir süre fiziksel dünyada değilmişim gibi hissetmişimdir kendimi. Dünyada olup dünyadan uzaklarda bir yaşam sürmek gibi bir duygu bu! o yuzden arkadaslarim bazen beni apdal gibi gorup Senin Dünyadan ,ekonomiden siyasetten haberin yok diye takilmalari cook olmustur!! Sonra geri dönmenin o ilginç duygusu! Hiç ayrılmadığın bir noktaya zengin bir ruh hali içinde rengini kokusunu sesini duyumsayıp anımsayamadığım duvarlarına, sınırlarına dokunamadığım alemlerin duygu derinliği içinde değişmiş olarak geri dönmek! Nasıl bir yaşam sürdüm dersek tüm zamanlar benim içimdeymiş gibi ve aynı anda ben tüm zamanların dışındaymışım gibi bir yaşam sürdüm! ZAMANIN DIŞINDAN ,ZAMANIN TAM KERKEZINDE KENDİNE VE KAINATTA BAKAN bir insan... Mevlana Koca Yunus Aşık veysel... Her biri deha seviyesinde yetenekli kişiler ayni zamanda kendi iclerindeki bir Ben var Bende Benden iceru yu kesfetmis Gönül insanlaridir.. Yani Yazmak sadece yuzeysel olursa KALICI olmaz YORGUN kardesim.. derinlere inildikce kalici ve insan ruhlarina dokunabilir.. ama bu makama ermek icinde mertebeler vardir.. "HAMDIM, PİŞTİM, YANDIM" [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Herkesin anlayacağı bir dil vardır
Alt