Ben...
Benim en iyi...
Arkadaş...
Eskiden...
Dost...
Elimden gelse...
En korktugum şey...
Kurtulmak istedigim şey...
Yalnız kalınca...
Bazen babam...
Başkalarına göre ben..
Yaşamak istediginiz yer...
Annemi severim ama...
Canım sıkılınca...
Cezalar ve yasalar...
Sinirlerim...
Büyükler...
Beceremedigim şey...
Hayatım
BEN BAŞLIYORUM..
Ben...Bir Muhacirim..
Benim en iyi...Bildiğim İnsan Psikolojisi.
Arkadaş...İki arkadaş iki ele benzer. Biri diğerini nasıl yıkayıp temizler nasıl ki el ayak ve bütün uzuvlarımız
bize yük olmayıp bir hususta yardımcı ise Karşılık beklemeden yardımına koşmaktır..seni hayra çağıran olmasıdır..
Eskiden...içimdeki benle konuşmak icin yazardim..halen konuşmaya ve yazmaya devam ediyorum
DOST dediğin... Gidecek hiç bir yeri yokken sana sığınan değil, Gidecek çok yeri olmasına rağmen senin yanında olandır...!
Elimden gelse...hayatta ve Seni sevmeye yeniden başlardım...
En korktugum şey...Korkularım ile yüzleşmek...
Kurtulmak istedigim şey... kendi nefsim
Yalnız kalınca...beni rahatlatan hayaller kurar,mutlu hatiralarima döner ,Günlüğüme yazar..Cocuklardan bir rahat nefes alirim...
Bazen babam....'ın yerine koyar kendimi, Gurbette yalnız kalmanın ne kadar zor olduğunu düşünür duygulanırım...
Başkalarına göre ben...Sabırlı, komik, duygusal,ve çocuk ruhluyum...
Yaşamak istediginiz yer...doğduğum yer Huzur bulduğum istanbul sahillerinde
Annemi severim ama...Ona doyamadan kaybedigime yanarim...
Canım sıkılınca..kendi kabuğuma çekilirim..Boşyere canı sıkılmaz insanın.. Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair, Yada bir fazlalık geçmişten gelen.
Cezalar ve yasalar...,... adil olduğu sürece,mutlu yaşanmasını,ahirete giden yolların daha ulaşılır olmasını sağlar.
Sinirlerim...hayatımı zorlaştırır,beni yıpratır ,pişmanliklar yaşatir ..ve etrafıma yaydığım enerjiyi negatife çevirir.
Büyükler...Küçüktüler bir zamanlar....
Beceremedigim şey...Zamansız kaybediğim sevdiklerimin yokluğuna alışmak...
Hayatim ın yüzde doksanı,Gurbette yanlizlik ile haksızlıkların altında ezilmekle geçiyor Elhamdulillah.
Yazı yazılmıyor,yazdırılıyor Herkes kabınca anlıyor ancak..