Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Her şeyin kâinatta İki yüzü vardır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 75953" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Başkanim oralari boşuna aramayin!!Bunun cevabini orda bulamazsiniz!!!</span></p><p><span style="color: Black">ödül ne diye sorarsaniz..?Bu sorunun cevabini bilen bir Adem bulunsun da Sonra da Hacı Bektaş-ı Veli gibi sormak isterim </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">-Himmet ,Hikmet mi mi istersin,yoksa Dünyalik mı?</span></p><p><span style="color: Black">Dünyalik derse sorun yok ö.mesaj ile adresini alip veya istediği yere göndereceğim yok Yook Himmet, Hikmet istiyorum derse </span></p><p><span style="color: Black">ALLAH'ın cc. izin verdiği, ömrüm yettiği sürece O himetti için vesile olmaya çalışacağım...Ya da O adem Bana himettim için vesile olmaya çalışacak...</span></p><p><span style="color: Black">benim gibi basit bir Muhacirin de elinden anca bu kadari gelir..gayrisi Allah kerim Ya Hayy cc.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">bu konuyu anlamiyanlar aşağıda olan rüya yorumunu okuyabilirler..</span></p><p><span style="color: Black">Firariyim Bu duyguyu en iyi Siz anlarsiniz..himmet ve Dua almak her kese nasip olamaz!!Selametle... </span></p><p>duaa..</p><p></p><p><a href="https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/28305-ruyada-himmet-istemek.html" target="_blank">https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/28305-ruyada-himmet-istemek.html</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 75953, member: 1049"] [COLOR="Black"]Başkanim oralari boşuna aramayin!!Bunun cevabini orda bulamazsiniz!!! ödül ne diye sorarsaniz..?Bu sorunun cevabini bilen bir Adem bulunsun da Sonra da Hacı Bektaş-ı Veli gibi sormak isterim -Himmet ,Hikmet mi mi istersin,yoksa Dünyalik mı? Dünyalik derse sorun yok ö.mesaj ile adresini alip veya istediği yere göndereceğim yok Yook Himmet, Hikmet istiyorum derse ALLAH'ın cc. izin verdiği, ömrüm yettiği sürece O himetti için vesile olmaya çalışacağım...Ya da O adem Bana himettim için vesile olmaya çalışacak... benim gibi basit bir Muhacirin de elinden anca bu kadari gelir..gayrisi Allah kerim Ya Hayy cc. bu konuyu anlamiyanlar aşağıda olan rüya yorumunu okuyabilirler.. Firariyim Bu duyguyu en iyi Siz anlarsiniz..himmet ve Dua almak her kese nasip olamaz!!Selametle... [/COLOR] duaa.. [url]https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/28305-ruyada-himmet-istemek.html[/url] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Her şeyin kâinatta İki yüzü vardır
Alt