Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Her şerde bir hayır vardır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 80594" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Bir Arkadaşım Var,kocası serseri,çalışmaz,ilgisiz, sevgisiz, dik kafalı, saygısız ,Kabadayı, içkici birisi ama gel gelelim Arkadaşım kocasını bırakmaz!!</span></p><p><span style="color: Black">Bana Sorar ne yapmalıyım diye..?</span></p><p><span style="color: Black">O Benim Arkadaşım tabiki Ne olursa olsun, hep yanında olacağım ama bu konuda kararı kendisi vermeli..Bu kararda vebali vardır..</span></p><p><span style="color: Black">ama ben Onu, hep sabır ve Duaya teşvik ettim ve ardından her zaman için şunu söyledim ve söylerim..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>hakkında hayırlısı neyse o olsun...Her şerde bir hayır vardır !</strong></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ama Arkadaşım mânâsını bilmez, anlamaz..Açıkla ! der </span></p><p><span style="color: Black">-yook yook zamanı değil !zamanı geldiğinde açıklıyacağım..</span></p><p><span style="color: Black">O zaman dün geldi..Ve O beni aradı!!çıldırmış gibi,gözü dönmüş idi.-</span></p><p><span style="color: Black">-calm down! sakin ol,sakinleş lütfen..Ne oldu..?</span></p><p> <span style="color: Black">-Ne olacak O kocam denen herifi beni aldatırken yakaladım ve küfür edip ordan ayrıldım..</span></p><p><span style="color: Black">-Her şerde bir hayır vardır..Allah tan gelen her şeyin güzeldir...'mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.</span></p><p><span style="color: Black">bir olayın gidişatı, seyri ve sonucu hakkında irtibat kuramayan Arkadaşım,Her şerde bir hayır vardır bakalım şimdi ne yapacak...:bilmemm:.saskn.. </span></p><p> <span style="color: Black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 80594, member: 1049"] [COLOR="Black"]Bir Arkadaşım Var,kocası serseri,çalışmaz,ilgisiz, sevgisiz, dik kafalı, saygısız ,Kabadayı, içkici birisi ama gel gelelim Arkadaşım kocasını bırakmaz!! Bana Sorar ne yapmalıyım diye..? O Benim Arkadaşım tabiki Ne olursa olsun, hep yanında olacağım ama bu konuda kararı kendisi vermeli..Bu kararda vebali vardır.. ama ben Onu, hep sabır ve Duaya teşvik ettim ve ardından her zaman için şunu söyledim ve söylerim.. [B]hakkında hayırlısı neyse o olsun...Her şerde bir hayır vardır ![/B] ama Arkadaşım mânâsını bilmez, anlamaz..Açıkla ! der -yook yook zamanı değil !zamanı geldiğinde açıklıyacağım.. O zaman dün geldi..Ve O beni aradı!!çıldırmış gibi,gözü dönmüş idi.- -calm down! sakin ol,sakinleş lütfen..Ne oldu..? -Ne olacak O kocam denen herifi beni aldatırken yakaladım ve küfür edip ordan ayrıldım.. -Her şerde bir hayır vardır..Allah tan gelen her şeyin güzeldir...'mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler. bir olayın gidişatı, seyri ve sonucu hakkında irtibat kuramayan Arkadaşım,Her şerde bir hayır vardır bakalım şimdi ne yapacak...:bilmemm:.saskn.. [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Her şerde bir hayır vardır
Alt