Bir Arkadaşım Var,kocası serseri,çalışmaz,ilgisiz, sevgisiz, dik kafalı, saygısız ,Kabadayı, içkici birisi ama gel gelelim Arkadaşım kocasını bırakmaz!!
Bana Sorar ne yapmalıyım diye..?
O Benim Arkadaşım tabiki Ne olursa olsun, hep yanında olacağım ama bu konuda kararı kendisi vermeli..Bu kararda vebali vardır..
ama ben Onu, hep sabır ve Duaya teşvik ettim ve ardından her zaman için şunu söyledim ve söylerim..
hakkında hayırlısı neyse o olsun...Her şerde bir hayır vardır !
ama Arkadaşım mânâsını bilmez, anlamaz..Açıkla ! der
-yook yook zamanı değil !zamanı geldiğinde açıklıyacağım..
O zaman dün geldi..Ve O beni aradı!!çıldırmış gibi,gözü dönmüş idi.-
-calm down! sakin ol,sakinleş lütfen..Ne oldu..?
-Ne olacak O kocam denen herifi beni aldatırken yakaladım ve küfür edip ordan ayrıldım..
-Her şerde bir hayır vardır..Allah tan gelen her şeyin güzeldir...'mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
bir olayın gidişatı, seyri ve sonucu hakkında irtibat kuramayan Arkadaşım,Her şerde bir hayır vardır bakalım şimdi ne yapacak...:bilmemm:.saskn..
Bana Sorar ne yapmalıyım diye..?
O Benim Arkadaşım tabiki Ne olursa olsun, hep yanında olacağım ama bu konuda kararı kendisi vermeli..Bu kararda vebali vardır..
ama ben Onu, hep sabır ve Duaya teşvik ettim ve ardından her zaman için şunu söyledim ve söylerim..
hakkında hayırlısı neyse o olsun...Her şerde bir hayır vardır !
ama Arkadaşım mânâsını bilmez, anlamaz..Açıkla ! der
-yook yook zamanı değil !zamanı geldiğinde açıklıyacağım..
O zaman dün geldi..Ve O beni aradı!!çıldırmış gibi,gözü dönmüş idi.-
-calm down! sakin ol,sakinleş lütfen..Ne oldu..?
-Ne olacak O kocam denen herifi beni aldatırken yakaladım ve küfür edip ordan ayrıldım..
-Her şerde bir hayır vardır..Allah tan gelen her şeyin güzeldir...'mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
bir olayın gidişatı, seyri ve sonucu hakkında irtibat kuramayan Arkadaşım,Her şerde bir hayır vardır bakalım şimdi ne yapacak...:bilmemm:.saskn..