Her şerde bir hayır vardır

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir Arkadaşım Var,kocası serseri,çalışmaz,ilgisiz, sevgisiz, dik kafalı, saygısız ,Kabadayı, içkici birisi ama gel gelelim Arkadaşım kocasını bırakmaz!!
Bana Sorar ne yapmalıyım diye..?
O Benim Arkadaşım tabiki Ne olursa olsun, hep yanında olacağım ama bu konuda kararı kendisi vermeli..Bu kararda vebali vardır..
ama ben Onu, hep sabır ve Duaya teşvik ettim ve ardından her zaman için şunu söyledim ve söylerim..

hakkında hayırlısı neyse o olsun...Her şerde bir hayır vardır !

ama Arkadaşım mânâsını bilmez, anlamaz..Açıkla ! der
-yook yook zamanı değil !zamanı geldiğinde açıklıyacağım..
O zaman dün geldi..Ve O beni aradı!!çıldırmış gibi,gözü dönmüş idi.-
-calm down! sakin ol,sakinleş lütfen..Ne oldu..?
-Ne olacak O kocam denen herifi beni aldatırken yakaladım ve küfür edip ordan ayrıldım..
-Her şerde bir hayır vardır..Allah tan gelen her şeyin güzeldir...'mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
bir olayın gidişatı, seyri ve sonucu hakkında irtibat kuramayan Arkadaşım,Her şerde bir hayır vardır bakalım şimdi ne yapacak...:bilmemm:.saskn..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
şimdi Arkadaşım aradi..Kendine Gel kendine..bu Sana ceza,bela değil!Bu Allah'ın sana bana bir lutfudur...yeni bir başlangıç,temiz bir sayfa ve dönüşüm için kaçırılmaması gereken bir nimet bir fırsat yeterki ruh sağlığına dikkat et!!öncelikle sakin ol !kendini yıpratmaya Kimse için değmez!!
Zaman ve zaman içerisinde Oluşan olay ve duygular her Şeye Çaredir..Zaman ne büyük nimettir..Zaman en iyi Hakim, Hekim ve Hükümdür..diyerek ona destek olmaya çalışıyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleyküm bu Sabah Oğlumu okula bırakmak için garajimda bulunan arabamı ısınsın diye Çalıştırdım,garajin kapısını da açık bıraktım ..

Oğlum haydi geç kalıyoruz vs drken 3,4 dakkika oldu neyse dışarı çıktık araba yok yeller esiyor ..arabayi çalmislar..şok oldum 3,4 dakkikada nasil becerdiler yuh yani...
neyse Oğlum olumsuz etkilenmesin diye taksi ile onu okulla
götürdüm bıraktım.

eve geldip polise haber verdim..araba bulundu çalan genç uyuşturucu müptelasi ve arabayi çaldiktan sonra kaza yapmiş ..haram maldan fayda gelmez Ya Hu..

çalan genç hastahanede benim araba çöpe...neyse Hamd olsun arabamin da evimin de ,kendimin de sigortasi var...zaten arabayi yenilemek istiyordum...sırıtık.:,

Her şerde bir hayır vardır !buna inaniyorum artik!!
acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ford-Mustang-Sedan0.jpg

sigorta yepyeni araba Mustang vereceklerini söylediler...:tamam:.
Her şerde bir hayır vardır !buna inaniyorum artik!!

acilangul1

Üst Alt