her insan biraz psikopat mi

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aglayanbebek.jpg

Psikopatların hepsi hapiste veya akıl hastahanesinde değil. Ama aramızda dolaşanları teşhis etmek oldukça kolay.
Çünkü anormallikten, ilgi çekmekten aşırı derecede hoşlanan bu insanlar özellikle başkalarını dehşete düsürecek cisimleri ellerinde sallamayı da çok seviyorlar!
Bir silah, ölmüş bir hayvan, işkence veya idamda kullanılan araç gereç..

Psikopatlar her zaman bizzat fiziksel saldırılarda bulunmuyorlar. Zeki olanları başka insanları kontrol altına alıp onları harekete geçirebiliyor...
veya sevgi adi altinda sevdiklerini acitmak..onlara duygusal, vicdani taciz yapmak..ve yaptiklari yanlis ve hatalara bir sekilde KILIF ve bahaneler uydurarak
karsisindakini daima suclu ve zalim durumuna dusurmeye calisirlar...Suclu iken magdur zalim iken mazlum postuna burunurler ve kendi hatalarini da çok güzel kapatabilirler...

hiçbir arzusuna karşı utanç veya suçlu hissetme korkusundan dolayı yenik düşmeyen, hiçbir olaya şaşırmayan, sakinliğini soğuk kanlıkla koruyan
çünkü birşey hissetmeyen aramizda psikopatlar vardir..
İnsan sarrafı olan bu sempatik psikopatlar, bu kişiliği hatasız şekilde kapatıp istediği gibi yaşıyorlar.
Gizemin verdiği olgunlukla bir bayanı etkilemeleri çok da zamanlarını almıyor.

boyle bir psikopat sevdiginiz varsa KIZLAR bir an once Ayrilin..derim!bunu kendi mesleki tecrubemden yazmaktayim..
her gereksiz sinirlenmesinde ve bagırmasında ,siddet uyguluyorsa her seferinde alttan almak ve susmak ve hayattiniz boyunca hep suclu ve hatali olmak istemiyorsaniz
bir an once guzel mantikli bir sebep bularak AYRILIN...

boyle bir durumda olan Arkadasimin KIZINA da tavsiye etmistim..
Ben onu seviyorum diye bana karsi cikmisti dun gece psikopat sevgilisi tarafindan bicaklandigini duyunca cok uzuldum ve bu konuyu yazmaya karar verdim...
Allah cc. Yar ve Yardimcimiz olsun..

Rabbim karşımıza hayırlı ,saglikli, normal insanlar çıkarsın diye hep dua ediyorum..
bu Duanin onemini ins.. Ahir zaman da daha iyi anlarsiniz..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz

hiçbir arzusuna karşı utanç veya suçlu hissetme korkusundan dolayı yenik düşmeyen, hiçbir olaya şaşırmayan, sakinliğini soğuk kanlıkla koruyan
çünkü birşey hissetmeyen aramizda psikopatlar vardir..
Neyani şimdi ben pisikopatmıyım adminimaassd..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Neyani şimdi ben pisikopatmıyım adminimaassd..

Bilemiyorum Adminim bu sorunun cevabini anca herkes kendisi cevapliyabilir..:bilmemm:.
Hayatın en zor soruları; Aklın düşündüğü; ama kalbin cevaplayamadığı sorulardır..iste bunlardan birisini sordunuz...

ama Ben de biraz psikopatlik var..nasil mi yani?
Sevdiklerimin ufak bir hatasini bulup onlari acıtmayi severim.. belki de sevgilerinden Emin olabilmem icin onlarin kivrandiklarinda belki de sevgimin degerini gormek isterim..
kim bilir onlari ,sevgilerini belki de imtihan etmeyi secerim.. insanim iste.. illa aklimin , kalbimin mutmain olmasini isterim..
acı çekmek,çektirmeye değer birini bulmak..sanki acı çekmek Sevginin bir parçası...
ama mazlum, masum, zayif hic bir Canliya asla zarar veremem...veremeyiz o zaman bizler psikopat degil!!
sadece Sevgiye hasret mecnun ,leyla arayisinda olan yanliz insanlariz...

neyse bir an konudan ayrildik...
suclu iken karsinizdakini duygu somurusu ile zalim durumuna dusurmeye calisirmisiniz ?
psikopatlar ;zalim iken mazlum postuna burunurler ve kendi hatalarini da çok güzel kapatabilirler..
karsinindaki kisiye duygusal taciz etmeyi cok iyi basarirlar..
ama karsisinda vurdum duymaz keyif Ehli varsa hic bosuna ugrasmayip acitacak baska kapilar ararlar..
:tamam:.

Adminim her insan; MELEK, ŞEYTAN VE NEFİS ÜÇGENİNDE BİLİNÇALTI KİMLİĞİMİZ oldugunu unutmayin..
"Suret İnsan siret hayvan olur ise kişinin
Daima susuz dolaşıp insanı bulmazsa ne güç "
Niyazi MISRİ

Üst Alt