Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Her Gidiş Anlamlı Değildir!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 32687" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Selamun Aleykum.. </span></p><p><span style="color: black">Bu gun Ask Ehlim ile gorustugumde..bu cook severek agliyarak yazdigim yazimi cook begendigini soyledi... </span></p><p><span style="color: black">cook mutlu oldum.. cunku bu yazimi rah. annemin ölüm yildonumu yaklasmasi sebebi ile Annem icin hazirladigim..</span></p><p><span style="color: black">ozel bir bolumun parcasidir..</span></p><p><span style="color: black">Rah. annemin bir duasidir aslinda Onu bildim bileli hep su duayi ederdi..</span></p><p><span style="color: black">_Ey Allah'ım ölümün de Ayriliginda Güzelini nasip et...</span></p><p><span style="color: black">cocuk akli iste ölümün ve Ayriligin guzeli olabilirmi idi? yillar sonra anladim ki olabiliyormus..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Gözler ağlar yaş olarak akar ya bu normaldir. Göz ağlamak için yaratılmış. ..Ya Kalpler Ağlayinca..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Allah cc bir şeyleri yazdırmak isteyince tüm sebepleri bir araya getiriyor...bunu bu gunlerde anladim..</span></p><p><span style="color: black">Bizim anlamadığımız, belki de anlamaya aklımızın ermediği şeyler yaratılıyor...</span></p><p><span style="color: black">Bur durumda bize sadece ama sadece ALLAH’a cc KOŞULSUZ OLARAK TEVEKKÜL ETMEK KALIYOR... </span></p><p><span style="color: black">Biz bunun adına İMTİHAN diyoruz...</span></p><p><span style="color: black">Allahim !bizi Ayrilik ile imtihan ettiginde bize dayanma gucu ve Ayriliginda Hakkini vererek dua ederek ayrilabilmemizi nasip et...</span></p><p><span style="color: black">amin... <!-- /haber --></span></p><p></p><p><span style="color: black">Birini Suçlarken, Yargılarken Terazinin Öteki Kefesine de Mutlaka Vicdanınızı da Koyun. Göreceksiniz Sonuç Daha Adil Olacaktır ... </span></p><p></p><p><span style="color: black">Kalbinde çözülmeden kalan herşey için sabırlı ol...</span></p><p><span style="color: black"> Soruların kendisini sevmeye çalış, kilitli odalar ve yabancı lisanda yazılmış kitaplar gibi...</span></p><p><span style="color: black"> Cevapları şimdi arama. Şu anda cevaplar sana verilemez, </span></p><p> </p><p><span style="color: black">çünkü sen henüz onlarla yaşayamazsın...</span></p><p><span style="color: black"> Bu, herşeyi yaşama meselesidir...</span></p><p><span style="color: black"> Şu anda senin soruyu yaşaman gerekiyor...</span></p><p><span style="color: black"> Belki daha ileride farkına bile varmadan, günün birinde kendini cevabını yaşarken bulacaksın....</span></p><p><span style="color: black">Ayriligin Sebenini anliyacaksin...</span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 32687, member: 1049"] [COLOR=black]Selamun Aleykum.. [/COLOR] [COLOR=black]Bu gun Ask Ehlim ile gorustugumde..bu cook severek agliyarak yazdigim yazimi cook begendigini soyledi... [/COLOR] [COLOR=black]cook mutlu oldum.. cunku bu yazimi rah. annemin ölüm yildonumu yaklasmasi sebebi ile Annem icin hazirladigim.. ozel bir bolumun parcasidir.. Rah. annemin bir duasidir aslinda Onu bildim bileli hep su duayi ederdi.. _Ey Allah'ım ölümün de Ayriliginda Güzelini nasip et... cocuk akli iste ölümün ve Ayriligin guzeli olabilirmi idi? yillar sonra anladim ki olabiliyormus.. Gözler ağlar yaş olarak akar ya bu normaldir. Göz ağlamak için yaratılmış. ..Ya Kalpler Ağlayinca.. Allah cc bir şeyleri yazdırmak isteyince tüm sebepleri bir araya getiriyor...bunu bu gunlerde anladim.. Bizim anlamadığımız, belki de anlamaya aklımızın ermediği şeyler yaratılıyor... Bur durumda bize sadece ama sadece ALLAH’a cc KOŞULSUZ OLARAK TEVEKKÜL ETMEK KALIYOR... Biz bunun adına İMTİHAN diyoruz... Allahim !bizi Ayrilik ile imtihan ettiginde bize dayanma gucu ve Ayriliginda Hakkini vererek dua ederek ayrilabilmemizi nasip et... amin... <!-- /haber -->[/COLOR] [COLOR=black]Birini Suçlarken, Yargılarken Terazinin Öteki Kefesine de Mutlaka Vicdanınızı da Koyun. Göreceksiniz Sonuç Daha Adil Olacaktır ... [/COLOR] [COLOR=black]Kalbinde çözülmeden kalan herşey için sabırlı ol...[/COLOR] [COLOR=black] Soruların kendisini sevmeye çalış, kilitli odalar ve yabancı lisanda yazılmış kitaplar gibi...[/COLOR] [COLOR=black] Cevapları şimdi arama. Şu anda cevaplar sana verilemez, [/COLOR] [COLOR=black]çünkü sen henüz onlarla yaşayamazsın...[/COLOR] [COLOR=black] Bu, herşeyi yaşama meselesidir...[/COLOR] [COLOR=black] Şu anda senin soruyu yaşaman gerekiyor...[/COLOR] [COLOR=black] Belki daha ileride farkına bile varmadan, günün birinde kendini cevabını yaşarken bulacaksın....[/COLOR] [COLOR=black]Ayriligin Sebenini anliyacaksin... [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Her Gidiş Anlamlı Değildir!
Alt