Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Her Gidiş Anlamlı Değildir!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 31932" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Selamun Aleykum.. Herhalde bu gunlerde Ayriligin hasrettini yasadigim icin hep Ayrilik ile ilgili konulari okuyor ve gunlugume..</span></p><p><span style="color: black">notlar aliyorum..</span></p><p><span style="color: black">insan gurbette Ayrılığın ve yalnızlığın bir başka boyutunu ama çok önemli bir boyutunu fark edebiliyor..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Yaşadıklarım, hissettiklerim -ki bunu yaşamak ve hissetmek istememiştim...</span></p><p><span style="color: black">ama Kaderde olanlar oldu- bana öylesine kapılar açtı ki, hayata, insanlara, dünyaya..</span></p><p><span style="color: black">velhasıl herşeye yeniden yeni bir yorumla bakmak zorunda kaldım.</span></p><p><span style="color: black">insan bulundugu zemin ve mekana gore duygularini hissetmeye basliyor sanki..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Kucagimda Ölen bebek gordum.. Ölüm bildiğimiz gibi değil aslında...veya kimin Öldügune gore mi degisiyordu...</span></p><p><span style="color: black">Yalnızlık bildiğimiz gibi değil...Ayrılık da...</span></p><p><span style="color: black">Bütün bunlar ve herşey, gidildikçe gidilmesi gereken ve öğrenip anlamakta sonu olmayan gerçekler.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Rah. annem bir gun hic unutmam Muhabbet Ve Ayrılık tan bahsediyordu..</span></p><p><span style="color: black">Allah Allah..ufakligim yine diyor annee yine Allah diyon ne cok kullaniyon diyo Ahh Allah Allahh farketmemisim be oglum..</span></p><p><span style="color: black">neyse Muhabbet Ve Ayrılık iki zid duygu nasil bir yerde bulunabilirdi ki?</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Muhabbet sevgi, sevgi ise bütün güzelliklerin, iyiliklerin kaynağı; ayrılık ise, ölüm olsa gerek...</span></p><p><span style="color: black">Ama ölümün de güzeli olabilirse Ayriligin da guzeli olamazmi idi diye dusunmustum bir an cocuk aklim ile...</span></p><p><span style="color: black">İnsanoğlu ölmeden önce hayatını kalıcı ziynetlerle süslemeliydi...</span></p><p><span style="color: black">Seven insan, gönül insanı olmalıydı. Kırılmaz, hiç kimseyi kırmaz, herkesin elinden, dilinden emin olduğu, kendini insanlığa adamış..</span></p><p><span style="color: black">o tip insanlar ayrilirken Ayriligi yasarken bile gonullerde yasiyan Gonul insanlari degil mi idi?</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">okyonuslar otesine ilk defa gelmek icin rah.Annemden ayrildigimda bir soz soylemisti O gun demistiki..</span></p><p><span style="color: black">_"Guzel Kizim Anadan..Diyar-dan ayriliyorsun ama bizleri terk etmiyorsun ki niye uzuluyorsun ki?</span></p><p><span style="color: black">nereye gidersen git..ne olursan ol ama Ben Senin her zaman gönül ehli olmani istiyorum demisti"</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 31932, member: 1049"] [COLOR=black]Selamun Aleykum.. Herhalde bu gunlerde Ayriligin hasrettini yasadigim icin hep Ayrilik ile ilgili konulari okuyor ve gunlugume.. notlar aliyorum.. insan gurbette Ayrılığın ve yalnızlığın bir başka boyutunu ama çok önemli bir boyutunu fark edebiliyor.. Yaşadıklarım, hissettiklerim -ki bunu yaşamak ve hissetmek istememiştim... ama Kaderde olanlar oldu- bana öylesine kapılar açtı ki, hayata, insanlara, dünyaya.. velhasıl herşeye yeniden yeni bir yorumla bakmak zorunda kaldım. insan bulundugu zemin ve mekana gore duygularini hissetmeye basliyor sanki.. Kucagimda Ölen bebek gordum.. Ölüm bildiğimiz gibi değil aslında...veya kimin Öldügune gore mi degisiyordu... Yalnızlık bildiğimiz gibi değil...Ayrılık da... Bütün bunlar ve herşey, gidildikçe gidilmesi gereken ve öğrenip anlamakta sonu olmayan gerçekler. Rah. annem bir gun hic unutmam Muhabbet Ve Ayrılık tan bahsediyordu.. Allah Allah..ufakligim yine diyor annee yine Allah diyon ne cok kullaniyon diyo Ahh Allah Allahh farketmemisim be oglum.. neyse Muhabbet Ve Ayrılık iki zid duygu nasil bir yerde bulunabilirdi ki? Muhabbet sevgi, sevgi ise bütün güzelliklerin, iyiliklerin kaynağı; ayrılık ise, ölüm olsa gerek... Ama ölümün de güzeli olabilirse Ayriligin da guzeli olamazmi idi diye dusunmustum bir an cocuk aklim ile... İnsanoğlu ölmeden önce hayatını kalıcı ziynetlerle süslemeliydi... Seven insan, gönül insanı olmalıydı. Kırılmaz, hiç kimseyi kırmaz, herkesin elinden, dilinden emin olduğu, kendini insanlığa adamış.. o tip insanlar ayrilirken Ayriligi yasarken bile gonullerde yasiyan Gonul insanlari degil mi idi? okyonuslar otesine ilk defa gelmek icin rah.Annemden ayrildigimda bir soz soylemisti O gun demistiki.. _"Guzel Kizim Anadan..Diyar-dan ayriliyorsun ama bizleri terk etmiyorsun ki niye uzuluyorsun ki? nereye gidersen git..ne olursan ol ama Ben Senin her zaman gönül ehli olmani istiyorum demisti"[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Her Gidiş Anlamlı Değildir!
Alt