Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Her Gidiş Anlamlı Değildir!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 31928" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Her gidiş anlamlı değildir ama öyle bir gitmelidir ki insan... kaldığı zamanlardan daha değerli anılabilmelidir…</span></p><p><span style="color: black">Rah.Soffinin gittigi gibi..</span></p><p><span style="color: black">Ben Onu kaybettikten sonra vuslatta erdim desem..</span></p><p><span style="color: black">bir cook yazim Ona ithafimdir..</span></p><p><span style="color: black">bunu her kes burda ve her yerde bilir..</span></p><p><span style="color: black">Hangi ayrılık güzeldir? Gidebilmeyi öğrenin ayrılığı!</span></p><p><span style="color: black">Her bitiş mutlaka sızlatır ama bazıları anılarda tebessüm bıraktırır.</span></p><p><span style="color: black">bazilarida Sevgiyi ve Ask-i pekistirir.. </span></p><p><span style="color: black">İşte, ancak o zaman gidebilmiş saymalı insan kendini, o zaman kadınlığına, adamlığına, insanlığına güvenip konuşabilmeli…</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Nasıl gideceğini bilmiyorsan, nasıl kalman gerektiğini de bilmezsin. Döküp kırarsın etrafını, bulunduğun yeri acemiliğinle yıkarsın. </span></p><p><span style="color: black">O zaman “keşke gitse” diye düşünür karşındaki….</span></p><p><span style="color: black">keske onu Kirmadan gidebilmeyi becerebilseydim der bu fakir... <!-- /haber --></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 31928, member: 1049"] [COLOR=black]Her gidiş anlamlı değildir ama öyle bir gitmelidir ki insan... kaldığı zamanlardan daha değerli anılabilmelidir… Rah.Soffinin gittigi gibi.. Ben Onu kaybettikten sonra vuslatta erdim desem.. bir cook yazim Ona ithafimdir.. bunu her kes burda ve her yerde bilir.. Hangi ayrılık güzeldir? Gidebilmeyi öğrenin ayrılığı! Her bitiş mutlaka sızlatır ama bazıları anılarda tebessüm bıraktırır. bazilarida Sevgiyi ve Ask-i pekistirir.. İşte, ancak o zaman gidebilmiş saymalı insan kendini, o zaman kadınlığına, adamlığına, insanlığına güvenip konuşabilmeli… Nasıl gideceğini bilmiyorsan, nasıl kalman gerektiğini de bilmezsin. Döküp kırarsın etrafını, bulunduğun yeri acemiliğinle yıkarsın. O zaman “keşke gitse” diye düşünür karşındaki…. keske onu Kirmadan gidebilmeyi becerebilseydim der bu fakir... <!-- /haber -->[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Her Gidiş Anlamlı Değildir!
Alt