Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Her başarılı erkeğin ardında güçlü bir kadın mı var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 86548" data-attributes="member: 6530"><p>Başarılı bir erkeğin ardında bir kadın mı var? evet kesinlikle var... erkek kadın farketmez her insan önce kendine inanır güvenir sonra da sevdiğinden destek bekler..</p><p>tabi ki anne babamızın desteği de çok nemli ama sanki bu söz daha çok evliler için söylemiş gibi..</p><p>eşim her zaman bir işe başlayacağında anne babasını, beni mutlaka hepimizin düşüncesini alır.. fakat bir şey dikkatimi çeker anne babası olmaz dediği zaman bir şey demez, ben karşı çıkarsam sen bari böyle yapma der.. benim tarafımdan gelecek olumsuzluğu kabullenemez..</p><p>bir de bu sözün, hani yuvayı dişi kuş yapar derler ya onunla da ilgisi var biraz.. her ne kadar yuvanın bekçisi, reisi erkek olsa da evin içinde bu farklılaşıyor... ev kadının kendi dünyası, kendi alanı dolayısıyla kadın aile içinde her zaman kocasının yararına olacak işler yaparsa o erkek nasıl başarısız olur?</p><p>mesela maddi anlamda eşi kazanır gelir kadın iktisatlı davranırsa evde geçim olur.. manevi anlamda eşine her konuda saygı sevgi, destek olursa evde huzur olur..</p><p>bu erkek nasıl başarısız olur?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 86548, member: 6530"] Başarılı bir erkeğin ardında bir kadın mı var? evet kesinlikle var... erkek kadın farketmez her insan önce kendine inanır güvenir sonra da sevdiğinden destek bekler.. tabi ki anne babamızın desteği de çok nemli ama sanki bu söz daha çok evliler için söylemiş gibi.. eşim her zaman bir işe başlayacağında anne babasını, beni mutlaka hepimizin düşüncesini alır.. fakat bir şey dikkatimi çeker anne babası olmaz dediği zaman bir şey demez, ben karşı çıkarsam sen bari böyle yapma der.. benim tarafımdan gelecek olumsuzluğu kabullenemez.. bir de bu sözün, hani yuvayı dişi kuş yapar derler ya onunla da ilgisi var biraz.. her ne kadar yuvanın bekçisi, reisi erkek olsa da evin içinde bu farklılaşıyor... ev kadının kendi dünyası, kendi alanı dolayısıyla kadın aile içinde her zaman kocasının yararına olacak işler yaparsa o erkek nasıl başarısız olur? mesela maddi anlamda eşi kazanır gelir kadın iktisatlı davranırsa evde geçim olur.. manevi anlamda eşine her konuda saygı sevgi, destek olursa evde huzur olur.. bu erkek nasıl başarısız olur? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Her başarılı erkeğin ardında güçlü bir kadın mı var
Alt