- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,319
- Tepkime puanı
- 118

Malzemeler
* 1 paket eti kakaolu bisküvi
* 1 litre süt
* 6 yemek kaşığı mısır nişastası
* 7 yemek kaşığı şeker
* 1 paket vanilya
* 2 paket (1 kutu) krem şanti
* Kakao
Hazırlanışı
Bisküvileri toz haline getirip ( rondodan geçirebilirsiniz) borcamın altına dökün ve yayın. Süt, nişasta ve şekeri muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Vanilyayı ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Ilıyınca kremşantiyi ekleyip, iyice çırpın ve bisküvilerin üstüne dökün. Spatula veya kaşık yardımıyla düzeltin ve üstü kaplanacak şekilde kakao serpin. Afiyet olsun.
Alıntı..