Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Hayırlısını istemek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bussse" data-source="post: 90423"><p><span style="font-size: 10px"><strong>HAYIRLISINI İSTEMEK.</strong></span></p><p>Merhabalar ben şu anda üniversite sınavına hazırlanıyorum. Tıp istiyorum. Geçen günlerde namaz kıldıktan sonra çok içten bir dua ettim. ALLAH'ım tıpa gitmem benim için hayırlı olmayacaksa gitmeyeyim, bana hayırlı olanı ver diye dua ettim. Anneme sen de böyle dua et dediğimde bana çok kızdı.. Tıpa gitmem hayırlı değilse hayra çevir diye dua edeceksin dedi. Çok pişman oldum, hayırlı değilse kazanamayım diye yalvardım resmen. Deli gibi çalışıyorken bunu istemek nefsime çok ağır geldiyse de ALLAH'a teslimiyetimi ifade etmek istedim. Annemin istediği gibi dua ediyorum şimdi ama Korkuyorum ya duam kabul olduysa?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bussse, post: 90423"] [SIZE="2"][B]HAYIRLISINI İSTEMEK.[/B][/SIZE] Merhabalar ben şu anda üniversite sınavına hazırlanıyorum. Tıp istiyorum. Geçen günlerde namaz kıldıktan sonra çok içten bir dua ettim. ALLAH'ım tıpa gitmem benim için hayırlı olmayacaksa gitmeyeyim, bana hayırlı olanı ver diye dua ettim. Anneme sen de böyle dua et dediğimde bana çok kızdı.. Tıpa gitmem hayırlı değilse hayra çevir diye dua edeceksin dedi. Çok pişman oldum, hayırlı değilse kazanamayım diye yalvardım resmen. Deli gibi çalışıyorken bunu istemek nefsime çok ağır geldiyse de ALLAH'a teslimiyetimi ifade etmek istedim. Annemin istediği gibi dua ediyorum şimdi ama Korkuyorum ya duam kabul olduysa? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Hayırlısını istemek
Alt