Değerli toprağım hümeyra kardeşim,
süpriz bir şekilde sırtına yüklenen adminlik görevin hayırlı, uğurlu gademli olsun inşaAllah.
harikaa

islamiforumlar.net i ele geçirebiliriz hmmnn
Ecmain olsun kardeşim.Kolay gelsin.Allah razı olsun Toprağım abim;yardımlarınızla bende sizlerle yol alıcam inşallah dün Serdar abi böyle hoş bir süpriz yaptı Rabbim ondanda sonsuz razı olsun beni böyle bir güzelliğe layık gördüğü için ve toprağım abim yazdıklarını Serdar abi okuyunca ikimizede formu ele geçirme isteğimizi bu kadar belli edince,biz burda bollaşacağız derken bize yolu göstermesin.çook kommiik
Ecmain olsun kardeşim.Kolay gelsin.
Yolumuz hak yoludur, bizimle birlikte hak yolunda yürümek isteyenler,e kapımız her daim açıktır.
Yolumuza taş koymak isteyenlere ise osmanlı tokatı müstehaktır.Merak etme Serdar hoca o yazdığımı okuyunca
''ele geçirmek için darbe yapmanıza gerek yok, buyurun sizin olsun'' demezse ben adımı Efsane olarak değiştiririm![]()
dfgtn:tüüh:,Hocam zaten sizin olan bir şeyi nasıl ele geçirmeyi düşünüyorsunuz![]()
Olabilir mi ki acaba::komik..Ekrem abi yine ''Efsane'' nick'ini özlemiş anlaşıldı![]()
Evet toprağım burası heryerden rahat ammaaa şimdilik admin olarak misafirsin hele aradan bikaç gün geçsin, hele seni forumda göremiyem ozaman görecez ekmek elden mi su göldenmiBirşey itiraf edeyimmi toprağım abim burası babamın evindende rahat oh ekmek elden su gölden geldin diyen yok gittin diyen yokAllah cc ismi bolca anılıyor daha ne isterim benim yüreğimi Allah kelamı ve o kelamın çıktığı yürekler ısıtıyor elhamdülillah.
Korkma yaf benim elimdeki sopa filimlerde kulanılan sopabeni forumda uzun süre göremezsen adres belli çıkıp abi olarak bu kızın başına bişey mi geldi? diye gelip halimizi öğreneceksin öyle ordan sopa göstermeyle olmaz Allah muhafazada ölüm var hastalık var ...Admin olmasamda bunlar geçerli hemşeri olmakta bilgisayardan görüşmeyle kurtar mıyor hele din kardeşi namaz için cemaate gelmeyince sahabe nasıl eve gidip halini soruyorsa sizede ne oldu bu kıza diye ben kaybolunca merakla yola düşmek düşer değil mi?