Hayırlı Evlat :))

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı Evlat

Nebraska da yasli bir adam yasardi. Patates ekini icin bahceyi bellemesi gerekiyordu, lakin bu cok zor bir isti. Tek oglu olan David ona yardim edebilirdi fakat o da hapisteydi. Yasli adam ogluna bir mektup yazdi ve muşkulatini izah etti. Sevgili David, Patates bahcemi belleyemeyecegimden kendimi cok kotu hissediyorum. Bahceyi kazmak icin oldukca yaslanmis sayilirim. Burada olsan butun derdim bitecekti. Biliyorum ki sen bahceyi benim icin hallederdin. Sevgiler Baban.Bir kac gun sonra oglundan bir mektup ald. Babacigim, Allah askina bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gommustum. Sevgiler David. Ertesi gun sabaha karsi 4 de FBI ve yerel polis cikageldi ve tum sahayi kazdi lakin hic bir cesede rastlamadilar. Yasli adamdan ozur dileyerek gittiler. Ayni gun yasli adam oglundan bir mektup daha aldi. Babacigim, Simdi patatesleri ekebilirsin. Bu sartlarda yapabilecegimin en iyisini yaptim. Sevgiler David.:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Eline Saglik elifgul kardesim.. tam buranin bir fikrasi..
Bilirsiniz New York ta,..bir Gun bir adam.. bir kucuk cocugu kopegin saldirisindan..kurtarinca hemen orada bulunan ..
mahalli gazeteciler.. kosup tamam.. guzel insani bir haber yakaladik diye sevinmisler..
cocugu kurtaran beye Sizi Tebrik.. ederiz cook guzel insani bir davranista bulundunuz ..
_New York lumusunuz??bey de Hayir..
Peki Amerikali mi? bizim Kahraman da Hayir degilim..
_Ben IRAK liyim.. deyince..
yarin gazetede su manset basligi varmis..
Cani Irakli amerikan kopegine saldirdi.. hii
iste boyle kardesim.. biz burada ne yaparsak yapalim..
gorulmeyiz.. varligimiz bile onlari rahatsiz ederken.. yaptigimiz hizmetleri nasil Takdir etsinler..
ama biz yine de insanlik ve insanligimizdan vaz gecmedik.. ve gecmiyecegiz ins..
kgüll..,kgüll..,

Üst Alt