Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Hayır!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 2516" data-attributes="member: 3"><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Temel uçakla Trabzon'a gidecekmiş.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Oturmuş bir yere rasgele... </strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Asıl yer sahibi gelmiş:</strong></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>- Beyefendi! Burası benim yerim kalkar mısınız?</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>- Hayır</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>- Beyefendi! Burası benim yerim kalkın!</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>- Hayır!</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Yer sahibi gidip hostese başvurmuş. </strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Hostes: - Beyefendi! Burası sizin yeriniz değil kalkar mısınız lütfen?</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>- Kalkmam!</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Hostes çare bulamayınca kaptana başvurmuş. </strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Kaptan Temel'in kulağına bir şey fısıldamış Temel geçip arka tarafa oturmuş. </strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Herkes hayret etmiş "Biz bu kadar uğraştık kalkmadı acaba kaptan nasıl kaldırdı onu?" </strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Dayanamayıp kaptana sormuşlar. Kaptan cevap vermiş:</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>- Temel' e dedim ki: <span style="color: Blue">Bu koltuk Trabzon' a gitmez!</span></strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 2516, member: 3"] [FONT=Georgia][SIZE=3][B]Temel uçakla Trabzon'a gidecekmiş. Oturmuş bir yere rasgele... Asıl yer sahibi gelmiş: - Beyefendi! Burası benim yerim kalkar mısınız? - Hayır - Beyefendi! Burası benim yerim kalkın! - Hayır! Yer sahibi gidip hostese başvurmuş. Hostes: - Beyefendi! Burası sizin yeriniz değil kalkar mısınız lütfen? - Kalkmam! Hostes çare bulamayınca kaptana başvurmuş. Kaptan Temel'in kulağına bir şey fısıldamış Temel geçip arka tarafa oturmuş. Herkes hayret etmiş "Biz bu kadar uğraştık kalkmadı acaba kaptan nasıl kaldırdı onu?" Dayanamayıp kaptana sormuşlar. Kaptan cevap vermiş: - Temel' e dedim ki: [COLOR=Blue]Bu koltuk Trabzon' a gitmez![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Hayır!
Alt