Hayattan hiç zevk almıyorum

Huzurİslamda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm ben 17 yaşındayım fakat yaşadıklarım çok ağır gelmeye başladı, hayattan hiç zevk almıyorum adeta ölümü bekler haldeyim çünkü bu dünyadan çok sıkıldım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, sürekli sıkıldığımı, bıktığımı hissediyorum sanki herşey boş. Ne yapmayılıyım bu durumdan nasıl kurtulacağım? yardımcı olursanız sevinirim ALLAH'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayataea.jpg

Ve Aleykümselam ben de 17 yaşında iken hayattan hiç zevk almıyor ,Her şeyden sıkıldığım anlar oluyordu...hayat boş ve ben gayesiz idim .
Hayat mı bana küsmüştü ben mi ona küsmüştüm hatırlamıyorum ama, O aralar fena dargındık birbirimiz ile konuşmuyorduk!!
taki gideceğim yeri ,olmak istediğim hedefi, menzili bulana kadar....

Hayat GÜLMEK İÇİN MUTLU OLMAYI BEKLERSEN TEBESSÜM BİLE EDEMEDEN ÖLÜR GİDERSİN..
Bak kardeşim,bu yaşlarda bu hissediğin duygular normal ! ama yine de kendini salıverme.yaptığın herşeyden mutluluk çıkarmayı bilmelisin..
O küçük mutluluklar bir araya gelince koca bir mutluluk olur..Kendine değer ver önce sen Allah'ın yarattığı özel ve dünyanın en mükemmel canlısı insansın unutma..

Arkadaşım sendeki eksiklik ,boşluk,gayesizlik, çelişki Her şey Manasız sanki...istersen düşün taşın Aklın eriyorsa mantıgın alıyorsa güzelce bir düşün her şeyi baştan sona..
Hayatın nasıl geçtiğine zamanaın nasıl aktıgına nelerin nasıl değiştiğine etrafındaki mucizelere bir bak ilk önce.
sen ne düşünürsen beynin onu algılar bunu unutma..Güzel Bakan Güzel Görür, Güzel Gören Güzel Düşünür, Güzel Düşünen Hayattan Lezzet Alır..!
Her şey kendinde bitiyor biz ne dersek diyelim.

YARABBİ YANLIZ KALANLARIN yaşadıkları çok ağır gelmeye başlayanlarin, hayattan hiç zevk almayanlarin YANINDA TEK SEN VARSIN,
YANLIZ KALANLARA ACI ÇEKENLERE,DEVA İSTEYENLERE BİR YARDIMCIM YOKMU DİYENLERE YANLARINDA OLDUĞUNU HİSSETTİR
ALLAHIM VE O SEVİNCİ ONLARA TATTIR SEN HERŞEYİ GÖREN VE BİLENSİN.AMİN...

acilangul1

https://www.islamiforumlar.net/gonu...tionship-bugun-yasanan-iliskiler-manasiz.html

Üst Alt