Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Havuçlu Zeytinli Lokma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9065" data-attributes="member: 376"><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Malzemeler (8 kişilik):</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">2 adet orta boy havuç</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">3-4 diş sarımsak</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Yarım demet dereotu</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">2 adet ekmek hamuru</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">16 adet çekirdekleri çıkarılmış siyah zeytin</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Kızartma için sıvıyağ</span></strong></p><p> <strong><span style="color: RoyalBlue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Yapılışı:</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Havuçların dışını bir bıçakla kazıdıktan sonra rendenin iri tarafı ile rendeleyin. Küçük doğranmış sarımsakları ve ince kıyılmış dereotunu ekleyin. Ekmek hamurunu da ilave ettikten sonra iyice yoğu-run. Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparın. Elinize çok az sıvıyağ sürün. Hamuru elinizde yuvarlayın. Hamura baş parmağınızı batırarak bir çukur açın. Bu çukura çekirdeği çıkarılmış zeytini yerleştirip kapatın. Lokmaları kızgın sıvıyağda kızartın. Fazla yağını süzmek için kâğıt havlunun üzerinde bir süre bekletin.</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9065, member: 376"] [B][COLOR=RoyalBlue]Malzemeler (8 kişilik): 2 adet orta boy havuç 3-4 diş sarımsak Yarım demet dereotu 2 adet ekmek hamuru 16 adet çekirdekleri çıkarılmış siyah zeytin Kızartma için sıvıyağ Yapılışı: Havuçların dışını bir bıçakla kazıdıktan sonra rendenin iri tarafı ile rendeleyin. Küçük doğranmış sarımsakları ve ince kıyılmış dereotunu ekleyin. Ekmek hamurunu da ilave ettikten sonra iyice yoğu-run. Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparın. Elinize çok az sıvıyağ sürün. Hamuru elinizde yuvarlayın. Hamura baş parmağınızı batırarak bir çukur açın. Bu çukura çekirdeği çıkarılmış zeytini yerleştirip kapatın. Lokmaları kızgın sıvıyağda kızartın. Fazla yağını süzmek için kâğıt havlunun üzerinde bir süre bekletin.[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Havuçlu Zeytinli Lokma
Üst
Alt