Hata ve yanlışlarım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
1017553_909510445730980_4607121686042256879_n.jpg

Yanlışlarım çok şey öğretti bana! Mesleki olarak da bir Anne olarak da bir insan olarak da...
Başarı insana ,çok şey öğretmez,belki sadece Nefsini, egosunu, bencilliğini, kibrini, kendini ve haddini bilmezliğini,sadece Maddi şeylerin onu Mutlu edemiyeceğini öğretir...

başarısızlık, Hata ve yanlışlar ise insana çok şey öğretir..her yanlış da bir doğruyu öğretir insana...aciz ve noksan bir varlık olduğunu,Hayat tecrübeleri kazandırır

Bugün bildiklerimin Çoğu Hata ve yanlışlarımın ürünü,bilgi birikimidir..Beni vicdanen rahatsız eden Üzen Şey ise;
Geçmişte yaptığım hatalarımın bedelini çocuklarımın Bu gün Ödemesi..
nasip meselesi mi yoksa bizlerin imtihani mi bunu da ancak Allah cc bilir...neyse zararın neresinden dönülürse kârdır

hayatımda yer alan yanlışlarım, iyi ki vardınız. artık daha az hata yapıyorum ve Hata ve yanlışlarımdan insanlar ibret alsin diye anlatiyor ve yazıyorum..
UNUTMAYIN :Bu günün evliyaları dünün eşkiyaları ...dünün mücahitleri bugünün müteahhitleri..de olabilir
yazdıklarımdan Kıssadan hisse alın !Selametle..

acilangul1

Zehan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
@Gönül sızım

Doğru, insan yaşadıkta ne tecrübeler ediniyor, ne mutlu çocuklarınıza ki geçmiş hatalarından ders alıp, onları İslami olgunluk vesilesi yapan bir anneleri var...

Üst Alt