Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
(((__meftun__))) şiirleri
Hastalik... Aci Veren Dost...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="(((__meftun__)))" data-source="post: 18757" data-attributes="member: 1120"><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Hastalik... Aci Veren Dost...</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Hastalik,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Hüzün, elem ve aci veren bir dost,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Bazen ayrilir senden, ugramaz yanina,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ne selam verir ne de hal hatir sorar,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sen de hayatin ve yasamin icinde zamani devran edersin,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Isin garip tarafi,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Bizim de aklimiza gelmez böyle bir dosttan ayriligimiz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Bedenimiz saglikli,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Konusabiliyoruz, yürüyebiliyoruz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Bu anlamda dertlerimiz de yok,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Kim hatirlar ki o dostu,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Bazen ziyaretine gittigimiz hastalarimiz olur,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Bir iki elem ve hüzün yasariz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Biraz da tefekkür dahilinde düsünürüz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sonrasinda o acili ve aci veren dost unutulur,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Yasam gene ayni yerinden devam eder yarinlara,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Hayatin dogalligi, </em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Elinden bir sey de gelmez,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Lakin o aci veren dost zaman zaman selamsiz birakmaz bizi,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Kisa vadeli bir aci sunar bizlere,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Bel ki de uyariyor, dikkat et diyor, mesaj veriyor,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ama o an'i iyi okuyamiyoruz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Iyilesme sürecinde,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Hayatin dogalligina talip oluyoruz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Aci veren dosta byeee cekerek,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Tabi ki acili dostun ziyareti,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Her daim günü birlik olmuyor,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Öyle bir tokat vuruyor ki bazen,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Dene ki kendine gel, gelebilirsen,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ne mümkün,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Seni yataga amade kilmis,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Hareketlerini, konusmani, görmeni,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Yüzünün güzelligini, gözlerinin nurunu ve maviligini,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Mütebessim yüzünü,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Rengarenk güzellikteki bedenini,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ince, narin ve nazik edani,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Soldurmus da soldurmus,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Yani, kalben öyle bir mahzun etmis ki seni,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Düsünecek, hikmet alacak kücük bir ara da birakmamis,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Aninda yikivermis seni o acili dost,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ama,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Yavrucaklarinin etrafinda heyacanla dönen anne misali,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Senin de etrafinda heyacanla dönen dostalarin var,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Cocuklarin var,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Esin, annen, baban var,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sevdiklerin, sevenlerin, meftun olduklarin var,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Onlarin da elleri önden baglanmis,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Baslar egik,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Kelam yok, ses yok, gülmek hakeza, sevinc yok,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Onlar da mahzun, mazlum ve ziyade bitkin,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Takatlarindan, güclerinden, kuvvetlerinden düsmüsler,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Yürüyecek halleri kalmamis,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Gözlerinden yaslar süzülenler de var,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sana moral olmaya calisiyorlar ama,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Biliyorsun ki onlar da zaten kelpten moralsizler,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sen de algiliyorsun bunu,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ve verdikleri moral mi, eziyet mi, hüzün mü, elem mi belli degil,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Haykiriyorsun icinden, haykiriyorsun,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ey acili dost,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sanmistim ki sadece beni yiktin,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Beni soldurdun ey acili dost,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Kalbimi, yüregimi ve gönlümü kursunladin,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Beni takatsiz biraktin,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Aglattin, sizlattin ey acili dost,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ama yanilmisim,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sen sevenlerimi de vurmussun ey acili dost,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Hatta ben onlardan da iyiceneyim acili dost biliyor musun,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Cidden sen beni vurdun ve yataga mahkum ettin,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ben aci veren gerceginle yüzlestim,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ye sevdiklerim, sevenlerim,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Onlar,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Saglikli olduklari halde mahzun olmuslar,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sen'le yüzlesmemisler,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ama sen'le yüzlesmekten beter olmuslar ey acili dost,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Agliyorsun ve yalvariyorsun,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ben halimi coktan unuttum ey acili dost,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Lütfen benle ugras,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ne olur sevenlerimi, sevdiklerimi rahat birak,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Onlari mahzun kilma, onlara göz yasi döktürme,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ama derinlerden kulagina fisildar o acili dost,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>"Fitratim budur benim, bilmeliydin...",</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Etrafin bundan haberi olmaz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sevenlerinin bundan haberi olmaz,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Isin esprisini anlarsin,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Anlarsin ama o acili dost seni öyle bir hale getirmistir ki,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Sen de sevenlerinin kulagina bunu fisildayamassin,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Buna dahi takatin yoktur,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Artik sabirla, met'anetle,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Inayetlerinle ve duanla,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>"Gününü!" beklersin göz yasi dökerek,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>Ahhhhhhhhh...!!!</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em>(((__meftun__))) 25.08.2011 Istanbul, Saat: 10:19</em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><em></em></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="(((__meftun__))), post: 18757, member: 1120"] [SIZE=5][FONT=Palatino Linotype][I] Hastalik... Aci Veren Dost... Hastalik, Hüzün, elem ve aci veren bir dost, Bazen ayrilir senden, ugramaz yanina, Ne selam verir ne de hal hatir sorar, Sen de hayatin ve yasamin icinde zamani devran edersin, Isin garip tarafi, Bizim de aklimiza gelmez böyle bir dosttan ayriligimiz, Bedenimiz saglikli, Konusabiliyoruz, yürüyebiliyoruz, Bu anlamda dertlerimiz de yok, Kim hatirlar ki o dostu, Bazen ziyaretine gittigimiz hastalarimiz olur, Bir iki elem ve hüzün yasariz, Biraz da tefekkür dahilinde düsünürüz, Sonrasinda o acili ve aci veren dost unutulur, Yasam gene ayni yerinden devam eder yarinlara, Hayatin dogalligi, Elinden bir sey de gelmez, Lakin o aci veren dost zaman zaman selamsiz birakmaz bizi, Kisa vadeli bir aci sunar bizlere, Bel ki de uyariyor, dikkat et diyor, mesaj veriyor, Ama o an'i iyi okuyamiyoruz, Iyilesme sürecinde, Hayatin dogalligina talip oluyoruz, Aci veren dosta byeee cekerek, Tabi ki acili dostun ziyareti, Her daim günü birlik olmuyor, Öyle bir tokat vuruyor ki bazen, Dene ki kendine gel, gelebilirsen, Ne mümkün, Seni yataga amade kilmis, Hareketlerini, konusmani, görmeni, Yüzünün güzelligini, gözlerinin nurunu ve maviligini, Mütebessim yüzünü, Rengarenk güzellikteki bedenini, Ince, narin ve nazik edani, Soldurmus da soldurmus, Yani, kalben öyle bir mahzun etmis ki seni, Düsünecek, hikmet alacak kücük bir ara da birakmamis, Aninda yikivermis seni o acili dost, Ama, Yavrucaklarinin etrafinda heyacanla dönen anne misali, Senin de etrafinda heyacanla dönen dostalarin var, Cocuklarin var, Esin, annen, baban var, Sevdiklerin, sevenlerin, meftun olduklarin var, Onlarin da elleri önden baglanmis, Baslar egik, Kelam yok, ses yok, gülmek hakeza, sevinc yok, Onlar da mahzun, mazlum ve ziyade bitkin, Takatlarindan, güclerinden, kuvvetlerinden düsmüsler, Yürüyecek halleri kalmamis, Gözlerinden yaslar süzülenler de var, Sana moral olmaya calisiyorlar ama, Biliyorsun ki onlar da zaten kelpten moralsizler, Sen de algiliyorsun bunu, Ve verdikleri moral mi, eziyet mi, hüzün mü, elem mi belli degil, Haykiriyorsun icinden, haykiriyorsun, Ey acili dost, Sanmistim ki sadece beni yiktin, Beni soldurdun ey acili dost, Kalbimi, yüregimi ve gönlümü kursunladin, Beni takatsiz biraktin, Aglattin, sizlattin ey acili dost, Ama yanilmisim, Sen sevenlerimi de vurmussun ey acili dost, Hatta ben onlardan da iyiceneyim acili dost biliyor musun, Cidden sen beni vurdun ve yataga mahkum ettin, Ben aci veren gerceginle yüzlestim, Ye sevdiklerim, sevenlerim, Onlar, Saglikli olduklari halde mahzun olmuslar, Sen'le yüzlesmemisler, Ama sen'le yüzlesmekten beter olmuslar ey acili dost, Agliyorsun ve yalvariyorsun, Ben halimi coktan unuttum ey acili dost, Lütfen benle ugras, Ne olur sevenlerimi, sevdiklerimi rahat birak, Onlari mahzun kilma, onlara göz yasi döktürme, Ama derinlerden kulagina fisildar o acili dost, "Fitratim budur benim, bilmeliydin...", Etrafin bundan haberi olmaz, Sevenlerinin bundan haberi olmaz, Isin esprisini anlarsin, Anlarsin ama o acili dost seni öyle bir hale getirmistir ki, Sen de sevenlerinin kulagina bunu fisildayamassin, Buna dahi takatin yoktur, Artik sabirla, met'anetle, Inayetlerinle ve duanla, "Gününü!" beklersin göz yasi dökerek, Ahhhhhhhhh...!!! (((__meftun__))) 25.08.2011 Istanbul, Saat: 10:19 [/I][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
(((__meftun__))) şiirleri
Hastalik... Aci Veren Dost...
Alt