Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Hasret sinemi yaktı, solgun gönül virane kaldı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa CİLASUN" data-source="post: 11558" data-attributes="member: 188"><p>Beklemek kar etmez, aşktan vazgeçilmez</p><p>Çareisz hal sükuta çekilsede, sevda yadellerden hicranı yürekte bitirmez</p><p>Söz yetmez, anlam şehredilmez</p><p>Aşk, halin deminden asla vazgeçmez</p><p></p><p>Ne olur sormayın aşkı bana</p><p>Yılların kaybolmuşluğu, yüreğimi burkarak hasreti anlatsa da</p><p>Gözler aransa, sözler gönüllerde aşkın ülfetini koklatsa</p><p>sabır bir mecak bırakmasa, hıçkırıklar hali sulasa da hiç korkma</p><p></p><p></p><p>Ey yar, yadınla teselli ile umuda sarılırım</p><p>Sabahlara dek halini anar, ruhundan esinle aşkla çoşarım</p><p>Dile gelen eşiklerden vesileleri koklarım</p><p>Yanarım, bahtım için suskun çığlığımı bilmem nasıl anlatırım</p><p></p><p></p><p>Ne kaldı ömürden, gönülde akan efkarın sesinden</p><p>Dile gelen hicranın busesinden, hüznün nağmesinden ve ferinden</p><p>Bir ah çektiren kederinden, esir alan hasretin kadrinden</p><p>Ruhumun sedasından zerkedilen göçmelerden ve elemden</p><p></p><p></p><p>Sormayın artık aşkı bana, gayrı söz edemem</p><p>Gönül dilini aşikar eyleyip, çaresizliğimi yüreğinize hasredemem</p><p>Edebin sahifelerinde nefeslenmeden bir huzura eremem</p><p>Bir aşktan ve birde ölümden feragat edemem</p><p></p><p></p><p></p><p>Mustafa CİLASUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa CİLASUN, post: 11558, member: 188"] Beklemek kar etmez, aşktan vazgeçilmez Çareisz hal sükuta çekilsede, sevda yadellerden hicranı yürekte bitirmez Söz yetmez, anlam şehredilmez Aşk, halin deminden asla vazgeçmez Ne olur sormayın aşkı bana Yılların kaybolmuşluğu, yüreğimi burkarak hasreti anlatsa da Gözler aransa, sözler gönüllerde aşkın ülfetini koklatsa sabır bir mecak bırakmasa, hıçkırıklar hali sulasa da hiç korkma Ey yar, yadınla teselli ile umuda sarılırım Sabahlara dek halini anar, ruhundan esinle aşkla çoşarım Dile gelen eşiklerden vesileleri koklarım Yanarım, bahtım için suskun çığlığımı bilmem nasıl anlatırım Ne kaldı ömürden, gönülde akan efkarın sesinden Dile gelen hicranın busesinden, hüznün nağmesinden ve ferinden Bir ah çektiren kederinden, esir alan hasretin kadrinden Ruhumun sedasından zerkedilen göçmelerden ve elemden Sormayın artık aşkı bana, gayrı söz edemem Gönül dilini aşikar eyleyip, çaresizliğimi yüreğinize hasredemem Edebin sahifelerinde nefeslenmeden bir huzura eremem Bir aşktan ve birde ölümden feragat edemem Mustafa CİLASUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Hasret sinemi yaktı, solgun gönül virane kaldı!
Alt