Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Haşhaşlı Revani
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9074" data-attributes="member: 376"><p><strong>Malzemeler </strong></p><p><strong>5 tane yumurta</strong></p><p><strong>1 su bardağı toz şeker</strong></p><p><strong>1 su bardağı sıvı yağ</strong></p><p><strong>1 kahve fincanı süt</strong></p><p><strong>2 su bardağı un</strong></p><p><strong>1 paket kabartma tozu</strong></p><p><strong>1 paket vanilya</strong></p><p><strong>1 su bardağı haşhaş</strong></p><p><strong>Şerbet malzemeler:</strong></p><p><strong>4 su bardağı toz şeker</strong></p><p><strong>4,5 su bardağı su</strong></p><p><strong>1 dilim limon</strong></p><p><strong>Üzeri için malzemeler:</strong></p><p><strong>Krem şanti</strong></p><p><strong>Süt</strong></p><p><strong>Ceviz</strong></p><p> <strong></strong></p><p> <strong>Hazırlanış </strong></p><p><strong>Yumurta, şeker, yağ, süt, un, kabartma tozu, vanilya, haşhaş kek gibi karıştırılarak yağlanmış kare borcama yerleştirilerek pişirilir</strong></p><p><strong>Su ile şeker kaynatılır, kaynarken limon eklenir.</strong></p><p><strong>Şerbet soğutularak sıcak kekin üzerine gezdirilir.</strong></p><p><strong>Soğuyunca krem şanti ve ceviz ile süslenir. Afiyet olsun.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9074, member: 376"] [B]Malzemeler 5 tane yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 kahve fincanı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 su bardağı haşhaş Şerbet malzemeler: 4 su bardağı toz şeker 4,5 su bardağı su 1 dilim limon Üzeri için malzemeler: Krem şanti Süt Ceviz Hazırlanış Yumurta, şeker, yağ, süt, un, kabartma tozu, vanilya, haşhaş kek gibi karıştırılarak yağlanmış kare borcama yerleştirilerek pişirilir Su ile şeker kaynatılır, kaynarken limon eklenir. Şerbet soğutularak sıcak kekin üzerine gezdirilir. Soğuyunca krem şanti ve ceviz ile süslenir. Afiyet olsun.[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Haşhaşlı Revani
Üst
Alt