Hasbünallah ve nî’mel vekîl

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün aleyküm,"Hasbünallah ve ni'mel-vekil" Kul, "Allahım bana yeter, O ne güzel vekildir" diye, Yüce Allah'ın irâdesine teslim ve takdirine râzı olunca!.. Bütün âlemlerin Rabbi olan Allah kuluna yardım etmez mi?

Her şey Allah'ın takdiri iledir..!! Gelişim de Gidişimde öyle...
Gitme zamanımın geldiğine inanırsam, severek de, Kırılarak da giderim ,ama bir kere bulunduğum mekandan Kendimden kendime gidersem bir daha asla geri dönüşüm olmaz benim...

Anlamsızlara anlam yüklemek anlamsız ,manasız, faydasız,zaman kaybı...
idraksızlara anlatmak; ANLAM-SIZLAR-a ANLAM yüklemekten iflahım kesildi Ya Hu...Yoruldum artık...

Kırık kalplerin hikayesi kısa olur.. Ne oldu derler; "Hiç" dersin, biter ve gidersin..benim gittiğim gibi...
Kırılmış Kalbine Teselli Arıyorsan İnsanlar'da Değil , Kalbinin esas sahibi olan Rabbin'de Ara ... ve ben Rabbimde huzur,tesseli, Sevgiyi buldum HAMD Olsun bir daha geri gelirmiyim...
Değerimi bilen, seven bana ihtiyacı olan ,Haal dilli ile Dua eden yetimlerim ile mutlu ve huzurluyum HAMD olsun...

Yalnız Bir-i yanımda olduğunu bilmek ne kadar güzel, beni sadece Sensiz bırakma Allah'ım .
Alemlerin Rabbi kelam ve Kemal sıfatıyla konusur sessiz harfsiz ve mahreçsiz. Lisanı hal ile konuşur. Eserleriyle konuşur. Yeter ki kalbinin gözü gönlünün kulağı O cc. da olsun. İşte o zaman seninle konuştuğunu anlarsın ve başkalarını duyamazsın artık..

Her şeyi gören, bilen, takdir eden, hâkim bir Rabbim var" Çıkmaz tüm yollar ona çıkar..

Yüreği akışına, fıtratına, tabiatına bırakmalı...ve ben bıraktım..
yazdıran, hissetiren, RABBİME C.C şükürler olsun ki; bize de okuyacak göz anlayıp nasiplenmeyi umud eden bir akıl ,idrak lutfettiği için...

Her işin tam vakti gelmedikçe,Sen Hazır olmadıkca Sana Dostun dostluğu bile fayda vermez...
Her şey bir aynadır,O şey'e olan tavrına göre gördüğün kendindir ama bir türlü fark edemiyoruz...

Sözün,halin ,kemalin olmuş ise kanatlanırsın ancak yoksa hep iki dünya arası yaşarsın...

Zamanı geldiğinde gitmesini bilmeli İnsan, bavulunu, kendini geleceğini, amelerini toplamayı Allah'a emanet olun demesini bilmeli...
Bugün varız, yarın yokuz. Dünya fani... Bakî kalan bu kubbede hoş bir seda"
İslamiforumlar.net ailesini, Sizleri ve kendimi Allah'a emanet ediyorum..Selametle Hayırlı Cumalar..

acilangul1

tozduman

Moderatör
Moderatör
Ve Aleykümselam aynı anda mi geldik ..
Ben size mi bağlıyim :) Allah Allah
Rüyamda bana iyi oldu dediniz :) bir üye hakkında "iyi oldu çok iyi oldu" dediniz ama ben anlayamamistim.

Ablacigim ben sizden çok şey öğrendim Allah razı olsun nasibimce öğrendim. Allah sonsuz razı olsun.

Hayirlisi olsun hakkinizda hakkimda ve hakkımızda ..
Ben herkese hakkımı helal ediyorum varsa ve her gün islamiforumlar.net siteye dua ediyorum.
Selametle :)

"Ya ters giden birşey var ya da ben düz gitmeye başladım"!

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Abla, sen yine de yolunu gözleyen, seni daima minnetle hatırlayan bir kardeşin olduğunu unutma,
hakkını helal et!
Ben her zaman seni bekliyorum burada...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam gönül sızım. Benim anlamadığım bir nokta var. Burası zaten bir forum... buradan gidilmez ki buraya gelinir. Yani işyeri olsa çalışmıyorum der gidersin. Ama burası insanların gönüllü olarak geldiği bir yer canı isteyince gelir, morali yoksa, keyifsizse gelmez. Gelenleri de bağlayan, zorlayan bir durum yok ki. 7/24 kapısı açık bir platform. Kısaca burada istifa dilekcesi verilebilecek bir makam yok.:) Burada işte sayılı birkaç dostuz, yazıp çiziyoruz, kendimizce vakit geçiriyor birşeyler yapmaya çalışıyoruz hepsi bu. Ama ben sizlerle görüşmek istemiyorum, burada zaman geçirmek istemiyorum diyorsan o başka. Zaten bunun için, giderim, gidicem, gidiyorum demeye gerek yok ki. Forumda birşeyler paylaşmayınca zaten gelmemiş oluyorsun. Yani yine gitmiş olmuyorsun, burası sadece gelinen biryer, gidilen bir yer değil.gghhn..kgüll..,kgüll..,kgüll..,

Üst Alt