Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Harika Yemek...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 21249" data-attributes="member: 1208"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong>ASÇILIGIYLA ün yapmis yasli bir kadin, aksam yemegine gelecek olan oglu ve yeni gelini için yine mutfagina kapanmis, yemek yapiyordu. Ayni aksam yemege eski bir aile dostu da davetliydi.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong>Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarinda çok sasirtici bir durumla karsilastilar. Yasli kadinin o gece yaptigi yemekler degme oburlarin bile istahini kapatacak kadar berbatti. Tatlilar un kokuyordu, patatesler yanmisti, köfteler ise neredeyse hiç pismemisti. Oglu, yeni gelini ve aile dostu, kadincagiza durumu farkettirmemek için ellerinden geleni yaptilarsa da, yemek sirasinda pek istahli göründükleri söylenemezdi.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong>Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostlari ise biraz daha kaldiktan sonra gitmeyi düsünüyordu. Oglu ve gelini gittikten sonra, yasli kadina:</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong>“Senin harika bir asçi oldugunu adim gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasin ya da bir sorunun var” dedi.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong>Yasli kadin gülümseyerek cevap verdi:</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong>“Hayir, hiçbir seyim yok. Kasten yaptim. Bu yemekten sonra oglum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatirlatip karisinin kalbini kiramayacak.”</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong>not: anlamli bir paylasim sizlerle paylasmak istedim...</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong>dua ile</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong>Alinti...</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong>________________</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 21249, member: 1208"] [SIZE=3][COLOR=purple][B]ASÇILIGIYLA ün yapmis yasli bir kadin, aksam yemegine gelecek olan oglu ve yeni gelini için yine mutfagina kapanmis, yemek yapiyordu. Ayni aksam yemege eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarinda çok sasirtici bir durumla karsilastilar. Yasli kadinin o gece yaptigi yemekler degme oburlarin bile istahini kapatacak kadar berbatti. Tatlilar un kokuyordu, patatesler yanmisti, köfteler ise neredeyse hiç pismemisti. Oglu, yeni gelini ve aile dostu, kadincagiza durumu farkettirmemek için ellerinden geleni yaptilarsa da, yemek sirasinda pek istahli göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostlari ise biraz daha kaldiktan sonra gitmeyi düsünüyordu. Oglu ve gelini gittikten sonra, yasli kadina: “Senin harika bir asçi oldugunu adim gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasin ya da bir sorunun var” dedi. Yasli kadin gülümseyerek cevap verdi: “Hayir, hiçbir seyim yok. Kasten yaptim. Bu yemekten sonra oglum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatirlatip karisinin kalbini kiramayacak.” not: anlamli bir paylasim sizlerle paylasmak istedim... dua ile Alinti... ________________[/B][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Harika Yemek...
Alt