Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Haremlik-Selamlık nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 56029" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Bu konuyu gercekten bilmedigim icin saatlerdir arastiriyor ve okuyorum..</span></p><p><span style="color: Black">HAREMLİK SELAMLIK KONUSUNU ARASTIRDIKCA KADININ ÖRTÜNMESİ hakkinda bilgiler cikiyor..</span></p><p><span style="color: Black">Arapça bir kelime olan "Harem", girilmesi yasak olan yer, mukaddes ve muhterem olan şey demektir</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">AYRICA BU HAREMLİK SELAMLIK SADECE BAYANLARA HAS MI BİR ŞEYDİR?</span></p><p><span style="color: Black">DAHA DOĞRUSU HAREMLİK DEYİNCE GİRİLMESİ UYGUN OLMAYAN YER DENDİĞİNDE BİZ NE ANLIYACAĞIZ?</span></p><p><span style="color: Black">GİRLMESİ UYGUN OLMAYAN YER DENİLİNCE YATAK ODASI, KAPISI KAPALI ODALAR, YABANCI EVLER, TUVALETLER AKLA GELİYOR, BAŞKA YERLERDE VAR MI?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">MİSAL, KADIN ÇARŞIDA, PAZARDA,BAKKALDA, MANAVDA YABANCI ERKEKLERLE ALIŞ VERİŞ YAPIYOR, AMA EVDE KAYNINDAN BİLE UZAK DURMASI GEREKİYOR, NEDEN ?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">YADA PEYGAMBERİMİZİN HAYATINDA HAREMLİK SELAMLIK UYGULANMASINA ÖRNEK ARIYORUM..</span></p><p><span style="color: Black">Ben şahsım elimden geldiğince Haremlik Selamlık bu ise dikkat etmeye calisiyorum.. yabanci bir erkek ile asla bir odada yanliz kalmam!ve yabanci erkekler ile tokalasmam..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 56029, member: 1049"] [COLOR="Black"]Bu konuyu gercekten bilmedigim icin saatlerdir arastiriyor ve okuyorum.. HAREMLİK SELAMLIK KONUSUNU ARASTIRDIKCA KADININ ÖRTÜNMESİ hakkinda bilgiler cikiyor.. Arapça bir kelime olan "Harem", girilmesi yasak olan yer, mukaddes ve muhterem olan şey demektir AYRICA BU HAREMLİK SELAMLIK SADECE BAYANLARA HAS MI BİR ŞEYDİR? DAHA DOĞRUSU HAREMLİK DEYİNCE GİRİLMESİ UYGUN OLMAYAN YER DENDİĞİNDE BİZ NE ANLIYACAĞIZ? GİRLMESİ UYGUN OLMAYAN YER DENİLİNCE YATAK ODASI, KAPISI KAPALI ODALAR, YABANCI EVLER, TUVALETLER AKLA GELİYOR, BAŞKA YERLERDE VAR MI? MİSAL, KADIN ÇARŞIDA, PAZARDA,BAKKALDA, MANAVDA YABANCI ERKEKLERLE ALIŞ VERİŞ YAPIYOR, AMA EVDE KAYNINDAN BİLE UZAK DURMASI GEREKİYOR, NEDEN ? YADA PEYGAMBERİMİZİN HAYATINDA HAREMLİK SELAMLIK UYGULANMASINA ÖRNEK ARIYORUM.. Ben şahsım elimden geldiğince Haremlik Selamlık bu ise dikkat etmeye calisiyorum.. yabanci bir erkek ile asla bir odada yanliz kalmam!ve yabanci erkekler ile tokalasmam..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Haremlik-Selamlık nedir?
Alt