Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Happy first day of Ramadan … I’m trying to fast too but I don’t know if I CAN...?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 19115" data-attributes="member: 1049"><p><strong>ilk defa Oruc tutan bir Amerikali kardesimizin..sozleri...</strong></p><p></p><p><span style="color: #1f497d"><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: black">Bismillah Walhamdulillah Was Salaam 'ala </span></span></span></p><p><span style="color: #1f497d"><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: black">Rasulillah As-Salaam alaikum..</span></span></span></p><p><span style="color: #1f497d"><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: black"> Wa-Rahmatullahi Wa- <strong>.</strong> we Rahmetullah we Barakat. <strong>...</strong> </span></span></span></p><p><span style="color: #1f497d"><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: black">our new project and help each </span></span></span></p><p><span style="color: #1f497d"><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: black">other as we should help each other as brothers and sister in islam InshaAllah <strong>...</strong></span></span></span></p><p><span style="color: #1f497d"><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="color: black">Happy Bayram to you as well…. Ins you and your family are always happy and healthy.</span></span></span></p><p><span style="color: black">Elona“Ailem benim ne yaptığımı anlamadı ve bunu aptalca buldu ve beni incitti” diyor.</span></p><p><span style="color: black">Ama ne olursa olsun bu olumsuzluklar Elona`nin orucuna mani olmamış.</span></p><p><span style="color: black">Elona sözlerine şunları ekliyor: “Allah’a inanıyorum, Ramazan orucunun O’nun emri olduğunu biliyorum ve başkaları ne derse desin bu emre itaat etmemin gerektiğini biliyorum. Allah onlara hidayet versin.”</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 19115, member: 1049"] [b]ilk defa Oruc tutan bir Amerikali kardesimizin..sozleri...[/b] [COLOR=#1f497d][FONT=Calibri][COLOR=black]Bismillah Walhamdulillah Was Salaam 'ala Rasulillah As-Salaam alaikum..[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#1f497d][FONT=Calibri][COLOR=black] Wa-Rahmatullahi Wa- [B].[/B] we Rahmetullah we Barakat. [B]...[/B] [/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#1f497d][FONT=Calibri][COLOR=black]our new project and help each other as we should help each other as brothers and sister in islam InshaAllah [B]...[/B] Happy Bayram to you as well…. Ins you and your family are always happy and healthy.[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=black]Elona“Ailem benim ne yaptığımı anlamadı ve bunu aptalca buldu ve beni incitti” diyor.[/COLOR] [COLOR=black]Ama ne olursa olsun bu olumsuzluklar Elona`nin orucuna mani olmamış.[/COLOR] [COLOR=black]Elona sözlerine şunları ekliyor: “Allah’a inanıyorum, Ramazan orucunun O’nun emri olduğunu biliyorum ve başkaları ne derse desin bu emre itaat etmemin gerektiğini biliyorum. Allah onlara hidayet versin.”[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Happy first day of Ramadan … I’m trying to fast too but I don’t know if I CAN...?
Alt