Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Happy first day of Ramadan … I’m trying to fast too but I don’t know if I CAN...?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 18916" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Gitme..gitme Ey Sehru ramazan..</span></p><p><span style="color: black">bilirsin ayriliklara dayanam..</span></p><p><span style="color: black">Senin gidisine su nefsim ile katlanamam..</span></p><p><span style="color: black">Beni Ben ve Nefsim ile yanliz birakma..lutfen..</span></p><p><span style="color: black">nedir bu telaşın..rahmetini bereketini ne cabuk da topluyorsun..</span></p><p><span style="color: black">Otur!hele biraz,biraz daha..</span></p><p><span style="color: black"> ne guzel.. icimdeki Ben i de insan yapma yoluna girmisti..</span></p><p><span style="color: black"> neden bu toplanman ve beni ahir zaman da kendim ile birakman..</span></p><p><span style="color: black">Mü’min olarak da mı yok , bir nebze hatırımız?</span></p><p><span style="color: black">Ya Gokten inen Melekler ..</span></p><p><span style="color: black">Gitmeyin n’olur kalın bu gecede </span></p><p><span style="color: black">Hep nasipli olsun bu gökler…</span></p><p><span style="color: black">Rabbimin rahmeti..ramazanin bereketi ..</span></p><p><span style="color: black">olmadan ne yapsın çöller,kurak ulkeler..aglasan bebeler..</span></p><p><span style="color: black">Yok mudur arzda da dostlarımız</span></p><p><span style="color: black">Ya alimler ya yetimler, evliyaullah değil midir ahbabınız ?</span></p><p><span style="color: black">GİTME EYY RAMAZAN İÇİMİZİ YAKIP..</span></p><p><span style="color: black">BIZI BIZE BIRAKIP GITME...</span></p><p><span style="color: black">gidersen korkum odur ki icimdeki hayvana yenilirim yine..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 18916, member: 1049"] [COLOR=black]Gitme..gitme Ey Sehru ramazan..[/COLOR] [COLOR=black]bilirsin ayriliklara dayanam..[/COLOR] [COLOR=black]Senin gidisine su nefsim ile katlanamam..[/COLOR] [COLOR=black]Beni Ben ve Nefsim ile yanliz birakma..lutfen..[/COLOR] [COLOR=black]nedir bu telaşın..rahmetini bereketini ne cabuk da topluyorsun.. Otur!hele biraz,biraz daha..[/COLOR] [COLOR=black] ne guzel.. icimdeki Ben i de insan yapma yoluna girmisti..[/COLOR] [COLOR=black] neden bu toplanman ve beni ahir zaman da kendim ile birakman.. Mü’min olarak da mı yok , bir nebze hatırımız?[/COLOR] [COLOR=black]Ya Gokten inen Melekler .. Gitmeyin n’olur kalın bu gecede Hep nasipli olsun bu gökler… Rabbimin rahmeti..ramazanin bereketi ..[/COLOR] [COLOR=black]olmadan ne yapsın çöller,kurak ulkeler..aglasan bebeler.. Yok mudur arzda da dostlarımız Ya alimler ya yetimler, evliyaullah değil midir ahbabınız ? GİTME EYY RAMAZAN İÇİMİZİ YAKIP..[/COLOR] [COLOR=black]BIZI BIZE BIRAKIP GITME...[/COLOR] [COLOR=black]gidersen korkum odur ki icimdeki hayvana yenilirim yine..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Happy first day of Ramadan … I’m trying to fast too but I don’t know if I CAN...?
Alt