Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Hani olmazdı..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 31591" data-attributes="member: 1208"><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Acıyı görmek mi istiyorsun?</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gözlerime bak!</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Dudaklarımda söyleyemediğim sana ait duyguları,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bana her fırsatta bıraktığın yokluğunun acısını fark edeceksin.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">O zaman anlayacaksın acının sende ne kadar masum durduğunu.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ayrı yetişmiş güllerin birbirine hasreti gibi,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Umutla kurudum sensiz.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ve sen hiç gözlerime bakıp beni sevdiğini söyleyemedin.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Oysa sırf bu kelime için kurduğum hayallerdi beni hayatta tutan</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bir boşluktan içeri girdim her gece,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Senli düşlerden sensiz karanlıklara süzülür gibi.</span></span></span></strong></strong></p><p></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Parmaklarını parmaklarımın arasında hissedip,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Seninle sahil boyu denizi hiç fark etmeden bir birimize bakıp yürüyemedik.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gözlerinin yeşilinde geleceğe dair hayaller kuramadan,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">sadece umut ettim gözlerini görebilmeyi.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ve o gözlerinde ki ışıltıyla karanlık gecelerime yol göstermeni istedim.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Acıyı görmek mi istiyorsun.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gözlerime bak!</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ve yaşanmamış boşa geçen anların hüzünlü şiir'ini oku,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Kirpiklerinden sıyrılıp yanaklarına düşen dizelerimde.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bensiz yattığın o yataklarda benli hayaller kurma artık.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sabahlara merhaba derken beni seven bir kadın var deyip gurur duy sadece.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ve hiç bilme o kadının senin için her gün defalarca öldüğünü.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ve bil ki insan sevdiğiyle beraber olacak mahşerde.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Tek avuntum bu şimdilik.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Dünyada olamadığım anları mahşere bıraktım ben,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ben seni bu dünyalık mı sevdim sandın?</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ölüm'müş,terk edilişmiş umurumda değil,gelme istersen.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Nasılsa bir gün hayat biletimi kestiğinde,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Kavuşma vakti olacak benim için ölüm.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Dudaklarımda ki acı tat?</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Yoksa acı bir tebessüm mü olacak sana ulaşmayı beklemek?</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ne yazık hiç bilemeyeceğim.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Acıyı görmek mi istiyorsun?</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gözlerime bak!</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sen uzakta çok uzakta</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bensiz bir yaşamın anlamsız günlerini yaşamaktasın,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Benim gibi.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Seni seviyorum,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gerçeğin ta kendisi bu iki kelime,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sırf dudaklardan çıkması istenen değil de</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">İçimde taa içimde senin için atan bir kalbin feryadı,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Haykırışı bu sevdiğim.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sana ulaşamasam da,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Biliyorum ki zavallı kalbim</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sana ait her şeyi saklıyor en gizli yerlerinde</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Kanlı ve uykusuz gözyaşlarımın</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Her gece aynalardan süzülmesi gibi acı veriyor uzaklarda oluşun.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Biliyorum beni sevdiğini</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Acıyı tattığını da benden uzaklarda</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ama hiç bana sana ait bir şeyi vermedin?</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Acı tek taraflı olsaydı,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ne yürek dayanırdı ne yaşamın bir anlamı olurdu.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ama yokluk kötü sevdiğim.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bir beden olmak isteyen yüreklerde ayrı ayrı yaşamak kötü.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sana her fırsatta koşmak isterken beni durdurmaların,</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Yüzüne hasret kaldığım günlerde</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Beni ısrarla kırışlarını hiç anlamış değilim.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Eminim yine okuyunca bu şiirimi büzeceksin dudaklarını</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ve eminim ağlayacaksın.</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ağlamak seni ben yapar sevdiğim</span></span></span></strong></strong></p><p><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ve beni sen yapanda içimde senin için </span></span></span><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">yanan bir kalple yaşamak.</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Her gün Çekmece’de oturup kendimi dinlerim</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Oysa konuşan sendin hep benimle,</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ne martıların vapurlara takılışı,</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ne işportacıların bağırışıydı fark ettiğim.</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ben denizi seyrederken gözlerinde boğulmayı sevdim.</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Yosun tuttu gözyaşlarım sensizliğin dalgalarında.</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gözlerim ve ben her sahile inişimizde</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bir gün seninle bir bankta oturup</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sadece ve sadece hiç konuşmadan gözlerine bakmak istedik.</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Kaç zamandır bir hüzün dolaşıyor odamda.</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Duvarlar bir şeyler söylüyor sanki</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Adım adım yok oluşumu izliyorum</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Her batan güneşin karanlığı getirmesiyle.</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sabahlara kadar uykusuz gözlerimle uzaklara,</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">karanlıklara bakıyorum mütemediyen</span></span></span></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Kayan her yıldızda tek bir şey diliyorum?</span></span></span></strong></strong></strong></p><p></p><p></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Seni okyanusların diplerinde</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bir midyenin içinde ki</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">İnciyi görme ihtimalimin olmadığı gibi kabul ettim aşkım</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ve seni hiç ulaşılamayacak dağların zirvesinde</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Koklayamayacağım bir çiçek olduğunu fark ettiğimde</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Tek bir şey düşündüm?</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Dokunamadan tenine,</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Öpemeden öpülesi dudaklarını mahşere erteledim vuslatı.</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ben o kargaşada ne yaparım bilmem ama</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">İnsan mahşerde </span></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">sevdiğiyle beraberdir derler</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Seni seviyorum Can'ım.</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Acımasız olan ne sensin ne de ben,</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bize gümüş tepsiyle sunulan hüzünlü bir hayat sadece</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ve kabul etmesi zor olan bu ayrılıklara katlanmak sanırım.</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">İnsan yaşamın değerini</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Yüzü ve kalbi güldüğünde anlıyor</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Anlıyor ki ölüm sadece toprağa girmek değil</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ve nefesi kesilene kadar yaşadığı her şeyin</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gözlerinin önünden geçmesi değil.</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ölüm sensizliğin sadece yaşarken verilen cezası sevdiğim.</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Seni bulduğumda sevgi anlam kazandı</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Her anımsadığımda yaşamım oldu gülüşlerin</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Hiç tükenmedi içimde senin için yanan ateş</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ve ben o ateşle yanmayı,</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sırf seni sevmek olduğu için</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">İnan bana çok sevdim.</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p><p> </p><p><strong><strong><strong><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">alıntı.</span></span></span></strong></strong></strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 31591, member: 1208"] [B][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Acıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime bak! Dudaklarımda söyleyemediğim sana ait duyguları, Bana her fırsatta bıraktığın yokluğunun acısını fark edeceksin. O zaman anlayacaksın acının sende ne kadar masum durduğunu. Ayrı yetişmiş güllerin birbirine hasreti gibi, Umutla kurudum sensiz. Ve sen hiç gözlerime bakıp beni sevdiğini söyleyemedin. Oysa sırf bu kelime için kurduğum hayallerdi beni hayatta tutan Bir boşluktan içeri girdim her gece, Senli düşlerden sensiz karanlıklara süzülür gibi.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B] [B][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Parmaklarını parmaklarımın arasında hissedip, Seninle sahil boyu denizi hiç fark etmeden bir birimize bakıp yürüyemedik. Gözlerinin yeşilinde geleceğe dair hayaller kuramadan, sadece umut ettim gözlerini görebilmeyi. Ve o gözlerinde ki ışıltıyla karanlık gecelerime yol göstermeni istedim. Acıyı görmek mi istiyorsun. Gözlerime bak! Ve yaşanmamış boşa geçen anların hüzünlü şiir'ini oku, Kirpiklerinden sıyrılıp yanaklarına düşen dizelerimde. Bensiz yattığın o yataklarda benli hayaller kurma artık. Sabahlara merhaba derken beni seven bir kadın var deyip gurur duy sadece. Ve hiç bilme o kadının senin için her gün defalarca öldüğünü. Ve bil ki insan sevdiğiyle beraber olacak mahşerde. Tek avuntum bu şimdilik. Dünyada olamadığım anları mahşere bıraktım ben, Ben seni bu dünyalık mı sevdim sandın? Ölüm'müş,terk edilişmiş umurumda değil,gelme istersen. Nasılsa bir gün hayat biletimi kestiğinde, Kavuşma vakti olacak benim için ölüm. Dudaklarımda ki acı tat? Yoksa acı bir tebessüm mü olacak sana ulaşmayı beklemek? Ne yazık hiç bilemeyeceğim. Acıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime bak! Sen uzakta çok uzakta Bensiz bir yaşamın anlamsız günlerini yaşamaktasın, Benim gibi. Seni seviyorum, Gerçeğin ta kendisi bu iki kelime, Sırf dudaklardan çıkması istenen değil de İçimde taa içimde senin için atan bir kalbin feryadı, Haykırışı bu sevdiğim. Sana ulaşamasam da, Biliyorum ki zavallı kalbim Sana ait her şeyi saklıyor en gizli yerlerinde Kanlı ve uykusuz gözyaşlarımın Her gece aynalardan süzülmesi gibi acı veriyor uzaklarda oluşun. Biliyorum beni sevdiğini Acıyı tattığını da benden uzaklarda Ama hiç bana sana ait bir şeyi vermedin? Acı tek taraflı olsaydı, Ne yürek dayanırdı ne yaşamın bir anlamı olurdu. Ama yokluk kötü sevdiğim. Bir beden olmak isteyen yüreklerde ayrı ayrı yaşamak kötü. Sana her fırsatta koşmak isterken beni durdurmaların, Yüzüne hasret kaldığım günlerde Beni ısrarla kırışlarını hiç anlamış değilim. Eminim yine okuyunca bu şiirimi büzeceksin dudaklarını Ve eminim ağlayacaksın. Ağlamak seni ben yapar sevdiğim Ve beni sen yapanda içimde senin için [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]yanan bir kalple yaşamak. Her gün Çekmece’de oturup kendimi dinlerim Oysa konuşan sendin hep benimle, Ne martıların vapurlara takılışı, Ne işportacıların bağırışıydı fark ettiğim. Ben denizi seyrederken gözlerinde boğulmayı sevdim. Yosun tuttu gözyaşlarım sensizliğin dalgalarında. Gözlerim ve ben her sahile inişimizde Bir gün seninle bir bankta oturup Sadece ve sadece hiç konuşmadan gözlerine bakmak istedik. Kaç zamandır bir hüzün dolaşıyor odamda. Duvarlar bir şeyler söylüyor sanki Adım adım yok oluşumu izliyorum Her batan güneşin karanlığı getirmesiyle. Sabahlara kadar uykusuz gözlerimle uzaklara, karanlıklara bakıyorum mütemediyen Kayan her yıldızda tek bir şey diliyorum?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B][/B] [B][B][B][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Seni okyanusların diplerinde Bir midyenin içinde ki İnciyi görme ihtimalimin olmadığı gibi kabul ettim aşkım Ve seni hiç ulaşılamayacak dağların zirvesinde Koklayamayacağım bir çiçek olduğunu fark ettiğimde Tek bir şey düşündüm? Dokunamadan tenine, Öpemeden öpülesi dudaklarını mahşere erteledim vuslatı. Ben o kargaşada ne yaparım bilmem ama İnsan mahşerde [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]sevdiğiyle beraberdir derler Seni seviyorum Can'ım. Acımasız olan ne sensin ne de ben, Bize gümüş tepsiyle sunulan hüzünlü bir hayat sadece Ve kabul etmesi zor olan bu ayrılıklara katlanmak sanırım. İnsan yaşamın değerini Yüzü ve kalbi güldüğünde anlıyor Anlıyor ki ölüm sadece toprağa girmek değil Ve nefesi kesilene kadar yaşadığı her şeyin Gözlerinin önünden geçmesi değil. Ölüm sensizliğin sadece yaşarken verilen cezası sevdiğim. Seni bulduğumda sevgi anlam kazandı Her anımsadığımda yaşamım oldu gülüşlerin Hiç tükenmedi içimde senin için yanan ateş Ve ben o ateşle yanmayı, Sırf seni sevmek olduğu için İnan bana çok sevdim.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B][/B][/B] [B][B][B][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B][/B][/B] [B][B][B][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]alıntı.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B][/B][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Hani olmazdı..
Alt