Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
hangi Siteleri ziyaret ettigini soyle Senin kim oldugunu soyliyeyim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 30608" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black"> icinde bulundugummuz arayisin hakikatlerini kendimce... muhacir bir dil ile anlatmaya calistim..</span></p><p><span style="color: black">islami sitede aslinda hep birbirimizden daha guzele ,dogruya Dosta Dost ile gidebilme cabasi ve arayisi icindeyiz..</span></p><p><span style="color: black">insanlik ve insanlar ben de dahil hepimiz bir arayis..bir buhran bir huzursuzluk..husran icindeyiz..</span></p><p><span style="color: black">Din ile hiic alakasi olmiyan bir kardesimiz.. islami sitteye girdiginde sebebini sordugumda verdigi cevap uzre bu yaziyi yazmaya karar verdim..</span></p><p><span style="color: black">verdigi cevap.. su idi "cook farkli sitelere.. girdim.. ciktim.. sadece islami sitelere girmemistim..</span></p><p><span style="color: black">ve gordumki..o sitelerde hic bir sey yok.. hep sahte hep.. huzursuzluk icimde bir bosluk hissetim..'yani cook basit bir mekan icinde kendiminde ne kadar basit oldugumu anladim"diyordu..</span></p><p><span style="color: black">islami siteye ise.. tesadufen gormus ve acaba burda ne var diye girmis ve huzur buldugunu soyluyordu.. bu gurbet ellerde aslini.. ozunu.. gercek kimligini ariyan genc kardesim...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Ve bu site islami site diye tasarimcisi herseyi bilir sanma gafletinde bulunmamalisin. Belki o senden daha da günahkar! </span></p><p><span style="color: black">cunku O da bir nefis sahibi insan!dir..</span></p><p><span style="color: black">mademki sanal.. internet.. teknoloji var neden biz imanli muslimaniz teblig yapariz diyen kesim.. </span></p><p><span style="color: black">SANAL MEKTEPLer acamiyoruz..</span></p><p><span style="color: black">yuzbinlerce islami olmiyan sitte her kesime seslenir iken.. bizler de ayni imkanlara Sahip oldugumuza gore Cihad..dava sanalda da devam etmelidir diye dusunuyor bu cahil..</span></p><p><span style="color: black">sanal mektepler acmaya..hizmette davaya sahip cikanklae uzerine ALLAHIN SELAMI.. RAHMETTI BEREKETI OLSUN diyorum</span></p><p><span style="color: black">bana sorulsa her islami sitenin basliginin yanina koca harfler ile sunu yazardiim..</span></p><p><span style="color: black">SANAL MEKTEP...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 30608, member: 1049"] [COLOR=black] icinde bulundugummuz arayisin hakikatlerini kendimce... muhacir bir dil ile anlatmaya calistim.. islami sitede aslinda hep birbirimizden daha guzele ,dogruya Dosta Dost ile gidebilme cabasi ve arayisi icindeyiz.. insanlik ve insanlar ben de dahil hepimiz bir arayis..bir buhran bir huzursuzluk..husran icindeyiz.. Din ile hiic alakasi olmiyan bir kardesimiz.. islami sitteye girdiginde sebebini sordugumda verdigi cevap uzre bu yaziyi yazmaya karar verdim.. verdigi cevap.. su idi "cook farkli sitelere.. girdim.. ciktim.. sadece islami sitelere girmemistim.. ve gordumki..o sitelerde hic bir sey yok.. hep sahte hep.. huzursuzluk icimde bir bosluk hissetim..'yani cook basit bir mekan icinde kendiminde ne kadar basit oldugumu anladim"diyordu.. islami siteye ise.. tesadufen gormus ve acaba burda ne var diye girmis ve huzur buldugunu soyluyordu.. bu gurbet ellerde aslini.. ozunu.. gercek kimligini ariyan genc kardesim... Ve bu site islami site diye tasarimcisi herseyi bilir sanma gafletinde bulunmamalisin. Belki o senden daha da günahkar! cunku O da bir nefis sahibi insan!dir.. mademki sanal.. internet.. teknoloji var neden biz imanli muslimaniz teblig yapariz diyen kesim.. SANAL MEKTEPLer acamiyoruz.. yuzbinlerce islami olmiyan sitte her kesime seslenir iken.. bizler de ayni imkanlara Sahip oldugumuza gore Cihad..dava sanalda da devam etmelidir diye dusunuyor bu cahil.. sanal mektepler acmaya..hizmette davaya sahip cikanklae uzerine ALLAHIN SELAMI.. RAHMETTI BEREKETI OLSUN diyorum bana sorulsa her islami sitenin basliginin yanina koca harfler ile sunu yazardiim.. SANAL MEKTEP...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
hangi Siteleri ziyaret ettigini soyle Senin kim oldugunu soyliyeyim?
Alt