Selâmün Aleyküm ablacigim.
Ben hayatıma nişanlim girmeden önce tesadüf mu gerçekten ?
Nişanlim denizci subay.
Denizden ayrilmazdim dalgaların her kıvrımini seyrederdim çok hüzünlüydum. . Ailem o kadar kızıyor du ki bana sahilden ayrilmiyorum icimdekileri kağıda döküp denize atiyordum
Hep ruyalarim da gördüğüm mizaci sert,
Dudakları ve gözleri güzel ,kalbinde yarasi olan , kol düğmesi çok kullanan ve benim sadece kalbimi seven hayat arkadaşımı bekliyordum..
Dogmamis çocuklarımı gördüm

kapımızin köpeğini bile gördüm. .
Nişanlim hayatıma girmeden evvel sarışın bir kızla münasebetini bile hissetmisim eski kız arkadaşını görünce doğru hissetmisim

Akşamları uyumadan önce hayat arkadaşımı hissetmeye çalışır ellerimi birbirine tutarak uyurdum

Biz görmeden sevenlerdeniz birazcık
Öncesinden bildiklerim var Allah birseyler gösterdi umutsuz olduğum zamanlarda umut olsun diye.
Gaybi Allahtan başkası bilemez lutfetti.
Gecen sene hayatıma girmesine 15 gün vardı o zaman onu hiç tanimiyordum

Ibadet yogunlugundan hislerim inanılmaz güçlüydu geceleri de ibadet ediyordum çünkü bi an hissettim kalbimde hatta not almışım.
"Birsey olacak değişik birsey güzel bir duygu kalici ve derinde "diye not almışım
Nişanlimla beni 3 kere tanıştırmak istedi ler her defasında red ettim .
Dediler ki tatlı çocuk , arabasi var sporcu ve bakımlı bunları duyunca amannn dedim sakin hiç isim olmaz..
Güzel bir akşam di ama isyan etmiştim çünkü biri beni yine kandirmis ti

Ablam bana fırça atmıştı neden sürekli böyle şeyler senin başına geliyor demişti.
Çok gücüme gitmişti
Daha çok üzülmustüm sonra arkadaşımla paylaştım kizcagiz korka korka 4. Ye nişanlimi söyledi dediki Annesini deprem de kaybetti diyince kalbimde hissettim acısını ve hatta numarasini ben istedim ilk ben yazdım .
Hayatım da hiç yapmayacağım aslında hep bana yapilmasini istediğim birsey yaptım

Ve yazdım ;
Merhaba ben tugce
Senelerce beklediğin o aşk benim ,
Allah gönderdi sana seni ,
Seccade ne eş olan da benim dedim
Kısa bir sohbetten sonra resimlerimi gönderdim şaka yaptığımı söyledim o resim gönderdi doğru düzgün bakmadım hep sildim.
2 hafta sonra kahve içmeye gittik ilk görüşme o sadece arkadaşımın arkadaşı amacım sadece yarasini kapatıp bakış acısını degistirmek di.
Görüştük hiçbişey yok !
Bir bakış attı o gözlerinde ben parlayan derin kocaman bir kalp gördüm o an aşık oldum.
Işte ben de bir bakışa nakış olanlardanim

Ilk seyire gittiğinde kazagiyla uyudum Kurdeşen döktüm her yerim kipkirmizi Öyle Züleyha gibi oldum.
Sonra bir gece bana Allah hepimizi affetsin Günahım çok Allah inşallah affeder dedi.
Affeder nasıl kiyabilir ki dedim.
Inşallah dedi. Umutsuzluk hissetmistim
Sabaha kadar Allaha ağlayarak dua ettim !
Onu affet Allahım

Gözlerime aylarca bakması için nerdeyse yalvardim.
Sosyal fobisi vardi çünkü.
Yalansiz dolansiz dümdüz ben Allahın kuluyum diyerekten konuşup paylaştım. .
"Çünkü özgürlük doğru konuşmaktir bir ilişkide "
Ben aşığım aşk var
Aşk çok güzel kokuyor ve gülümsuyor

Ama ben çift yönlüyum iman ve aşk benim kalbimde iç içe ben besmelesiz sevemedim ..
Şükür suz adını anmadim.
Ya sems oldum ya mevlana !
En doğrusunu Rabbim bilir.
Şu an da yaraları mız iyileşiyor ikimizde eskiye göre daha iyiyiz.
Artık gözlerime bakabiliyor
Inşallah daha da iyi olacağız.
Allah herkesin gönlüne göre versin .
Sevgi bütün yaraları iyileştirir. .