Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Hakkınızı helal edin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 96905" data-attributes="member: 6530"><p>Tozduman kardeşim,</p><p>Bu gitme olayının sebebi bensem eğer, sadece şunları söyleyeceğim sana, gerisi sana kalmış...</p><p></p><p>Hani bazen senin göremediğini karşı taraf görür, sen yazdıklarının farkında bile olmazsın, o anlamda söylemek istemesen de farklı anlamlar çıkar ya, işte o yüzden tartışılıyor biliyor musun?</p><p><strong>Hani ben kendimle savaşırken, kendimle yüzleşirken, Gönül sızım ablam çok değil daha iki gün önce; bana gördüğüm rüya sebebiyle uyarılar yaptı ya, ("rüyada kadında sakal çıkması") ben ne düşündüm rüyamla ilgili? ama ablam ne yorumlar yaptı...Ama yaptığı tespitler %100 doğru biliyor musun? o söyledikçe ben kendime döndüm, o söyledikçe kendimdeki eksikleri, yanlışları gördüm!</strong></p><p></p><p>Son olarak, ben de 7'den 70'e herkesten bir şeyler öğreniyorum, bir insan hele hele seni sevdiğine, değer verdiğine inandığın bir insan sana bir şeyleri gözünün içine iyice koyarcasına önüne getiriyorsa orada oturup bir düşünmek gerekir!</p><p>Sen bilirsin, buradan gitmek hayat okulunu terk etmek gibi bana göre....</p><p></p><p><strong><span style="color: Red">HER SEÇİŞ, BİR VAZGEÇİŞTİR!!</span></strong></p><p></p><p>ALLAH 'A EMANETSİN, KARDEŞİMSİN.........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 96905, member: 6530"] Tozduman kardeşim, Bu gitme olayının sebebi bensem eğer, sadece şunları söyleyeceğim sana, gerisi sana kalmış... Hani bazen senin göremediğini karşı taraf görür, sen yazdıklarının farkında bile olmazsın, o anlamda söylemek istemesen de farklı anlamlar çıkar ya, işte o yüzden tartışılıyor biliyor musun? [B]Hani ben kendimle savaşırken, kendimle yüzleşirken, Gönül sızım ablam çok değil daha iki gün önce; bana gördüğüm rüya sebebiyle uyarılar yaptı ya, ("rüyada kadında sakal çıkması") ben ne düşündüm rüyamla ilgili? ama ablam ne yorumlar yaptı...Ama yaptığı tespitler %100 doğru biliyor musun? o söyledikçe ben kendime döndüm, o söyledikçe kendimdeki eksikleri, yanlışları gördüm![/B] Son olarak, ben de 7'den 70'e herkesten bir şeyler öğreniyorum, bir insan hele hele seni sevdiğine, değer verdiğine inandığın bir insan sana bir şeyleri gözünün içine iyice koyarcasına önüne getiriyorsa orada oturup bir düşünmek gerekir! Sen bilirsin, buradan gitmek hayat okulunu terk etmek gibi bana göre.... [B][COLOR="Red"]HER SEÇİŞ, BİR VAZGEÇİŞTİR!![/COLOR][/B] ALLAH 'A EMANETSİN, KARDEŞİMSİN......... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Hakkınızı helal edin
Alt