Hakkınızı helal edin

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selamun aleykum kardeşlerim. Aslında bugun farklı bır nıyetım vardı ama böyle oldu vardır bunda bır hayır utngc..
Bugun Kuranı kerım hep beraber hatım edelım dıyecektım. Her bırımız bellı mıktarda, bellı sure ve cuz okur hatım etmeyı teklıf edecektım. Boş kardeşlik olmaz hep beraber Kuranı kerımde buluşmak hepımıze ıyı gelecegını duşunmustum.
Nasıpse geldıgımde ınsallah. :tamam:.

Ben bır surelıgıne sadece ıbadete odaklanıp sosyallıkten, telefon, ınternet sıtelerı vs bunları kapatıp sadece gece mı ve gunduzumu Ibadet ederek gecırecegım.
Bugunden ıtıbaren karar verdim ınsallah bır aksılık olmaz ıse HALVET gıbı bır tabak çorba 1 bardak su.
Dünyadan uzaklaşmak sadece ıslama yogunlaşmak arada yapıyorum bana ıyı gelıyor..
Olur ya 1 dakıka sonra cıkacagımız garanti değil.

Gönül sızım abla benı her zaman Kuranı kerıme yonlendırdıgın ıcın Allah senden sonsuz razı olsun. Hakkınızı helal et. Benım hakkım varsa helal olsun.

Turab abı Allah senden sonsuz razı olsun benı kırmayıp bazı rıcalarımı kabul ettıgın ıcın. O yaptıgın ıyılıgı asla unutmayacagım çok üzgündüm o gece.. Çok teşekkür ederım Allah sonsuz razı olsun..
Hakkını helal et abıcıgım varsa hakkım helal olsun.

Hümeyra abla ben senın o zarıf, ınce ımanını sevıyorum. Zerafetın harflerıne yansıyor çok hoşuma gıdıyor senın yorumların. Ayrıca ılk sıteye üye oldugumda bana alcak gonullu yaklaşımından dolayı Allah senden sonsuz razı olsun.. Senın farklı bır halın var. Hakkını helal et ablacıgım varsa hakkım helal olsun..

Emos kardeşim bazen abla gıbı bazen de arkadaşca, dosttca yaklaşıp sorunlarıma yardımcı olmaya calıstıgın ıcın Allah senden sonsuz razı olsun.
Hakkını helal et varsa hakkım helal olsun..

Tolunay kardeşim sen hep benım duamdasın sen cok geç farkettım bu sıtede. Çok iyi nıyetlı kardeşimsin. Sıkıştıgımda ılk yorum atanlardan yardımcı olanlardan bır tanesı de sensın. Allah sonsuz razı olsun, Allah sana ahırette ve dünyada ıyı hal nasıp eylesın. Sana özellıkle dua edecegım. Hayırlı dualar etmeyı Allah bana nasıp eylesın. Hakkını helal et varsa benım hakkım helal olsun.

Ekrem abıye de sevgı ve selamlarımı gönderıyorum. Insallah ıyıdır . Kısa zaman da dönüş yapa.:tamam:.
Bu arada nişanlılık dönemını çok hafıf hasarla atlattım bu sıtedekı kardeşlerım sayesınden Allah sonzu razı olsun.
Hakkınızı helal edın benım hakkım varsa helal olsun duaa..
Selametle kardeşlerim:.dost.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleyküm selam kardeşim, bizden de bir hak varsa helal olsun. Hakkında hayırlısı olsun. Çabuk dön ama....gghhn..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
10626520_806314136057230_5834162267830187924_n.jpg

Aleyküm selam kardeşim, bizden de bir hak varsa helal olsun. Hakkında hayırlısı....

ALLAH cc.hadiselerle ,olay ve olanlarla bize konuşur...Her olan olay bize kendi dillinde bir şey anlatır okumasını duymasini olaylara hikmet Gözü ile bakmasını bilene...

Bu olay,bu yaşananlar acaba beni hangi konuda uyarmak istiyor diye kızıp gitmek yerine bir teffekür edebilseydik... Herkesten, her Şeyden bir şeyler Öğrendim ...

Hayatta kimseye hiçbir şeyi tam olarak anlatamazsınız....
Sizin için ok önemli olan bir mesele ,diğerlerinin gözünde farklıdır..!! çünkü olaya farklı pencereden, farklı mekan, makam, seviye ve farklı tarafından bakmaktadir...

Bazen herşeyi uzaktan ve araya mesafe koyarak izlemek en iyisi...Sonra mı? Sessizce çekiliyorsun kıyına çekilme ...!!

ALLAH'ın her işinde bir hikmet, bir gaye bir sebep vardır.

"Hayırlısı "......
içinde nede çok Sesli ve sessiz harf ve duygu his var...Ne uzun bir kelime!
Açıp baksan manayı,Mânâ Aleminde ne sevgiler, ne kanamalar,ne kırılmalar ne hasretler, ne bekleyişler,ne beklentiler ,ne yaralar, ne acılar, ne umutlar çıkardı...
demiyeceydim ama dedirttiniz...Hayırlısı
.

acilangul1
https://www.islamiforumlar.net/gonu...kuyorsunuz-yoksa-mana-yi-mi-anliyorsunuz.html

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Tozduman kardeşim,
Bu gitme olayının sebebi bensem eğer, sadece şunları söyleyeceğim sana, gerisi sana kalmış...

Hani bazen senin göremediğini karşı taraf görür, sen yazdıklarının farkında bile olmazsın, o anlamda söylemek istemesen de farklı anlamlar çıkar ya, işte o yüzden tartışılıyor biliyor musun?
Hani ben kendimle savaşırken, kendimle yüzleşirken, Gönül sızım ablam çok değil daha iki gün önce; bana gördüğüm rüya sebebiyle uyarılar yaptı ya, ("rüyada kadında sakal çıkması") ben ne düşündüm rüyamla ilgili? ama ablam ne yorumlar yaptı...Ama yaptığı tespitler %100 doğru biliyor musun? o söyledikçe ben kendime döndüm, o söyledikçe kendimdeki eksikleri, yanlışları gördüm!

Son olarak, ben de 7'den 70'e herkesten bir şeyler öğreniyorum, bir insan hele hele seni sevdiğine, değer verdiğine inandığın bir insan sana bir şeyleri gözünün içine iyice koyarcasına önüne getiriyorsa orada oturup bir düşünmek gerekir!
Sen bilirsin, buradan gitmek hayat okulunu terk etmek gibi bana göre....

HER SEÇİŞ, BİR VAZGEÇİŞTİR!!

ALLAH 'A EMANETSİN, KARDEŞİMSİN.........

tozduman

Moderatör
Moderatör
Sebebi sen değilsin kardeşim.
Sende Allaha emanet ol :)

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam benim gönlü güzel kardeşim; Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim. Bende seni burada tanıdım sende iyi niyetli vicdanlı merhametli güzel bir gönüle sahip kardeşimsin.

Ben sıkıştığımda karamsarlığa büründüğüm kötü olduğum dönemlerde sende bana ilk mesaj atanlar arasındaydın.Bu karşılıklıydı çünkü biz burada kardeşiz, biz burada bir aileyiz hangimizin derdi sıkıntısı varsa ona yardımcı olmaya çalışırız bu bizim kardeşlik görevimiz Elhamdülillah.

Ettiğin ve edeceğin bütün duaların için Allah senden de sonsuz razı olsun kardeşim, Rabbim inşallah cümlemize ahirette ve dünyada iyi hal nasip eylesin. Rabbim inşallah seninde gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarının kabul olmasını nasip eylesin kardeşim. Kendini çok özletme çabucak dön inşallah, varsa hakkım helali hoş olsun kardeşim. Allah'a emanet ol gönlü güzel kardeşim....

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Nasip ya hu, hak susturur yeri gelir konuşturur.
Selamlar sevgiler ...
bak ya benden hiç bahsetmemiş:imkansiz:..:tamam:.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Nasip ya hu, hak susturur yeri gelir konuşturur.
Selamlar sevgiler ...
bak ya benden hiç bahsetmemiş:imkansiz:..:tamam:.

Çok özür dilerim canım kardeşim :(
Hakkını Helal Et ne olur benim varsa helal olsun.
Kusura bakma nolur ben seni nasıl yazmadim :( Güzel kardeşim duani eksik etme :)
İnşallah kalbinde nakış olacak hayırlı bir eş çıkar karşına.
Senin kıymetini aşkıni sevginin kıymetini bilecek biri. Allaha emanet ol can kardeşim ..

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Helal olsun kardeşim hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim...En kısa zamanda görüşmek üzere Allah cc emanet ol selametle tuğcecim....

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
"Hiç kimise kendinden halden hale gelmedi
Cümlemizin halini ma'şuk eder mukarrer"
Yunus Emre

İnayetiyle halveti Aşkınız mübarek olsun. Dua ile, görüşmek üzere. :)

Üst Alt