Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gül bahçesi yetiştirmenin yolu bahçedeki tüm çirkinlikleri temizlemekten geçermiş.
Yabani otlar, taşlar, dikenleri ayıklamaktan.
Ben de yüreğimin toprağına zarar veren tüm kirli duyguları temizlemekle işe başlayacağım.
Rabbimin bu yürekte görmek istediği tüm duyguları yeşerteceğim.
Fideleri inançla ekip, sabırla sulayacağım.
Çiçek açmalarını tam bir tevekkül ile bekleyecek, acele etmeyeceğim.
Dalında açan çiçek ne olursa olsun kanaat edeceğim.
Ha kırmızı gül, ha beyaz karanfil… Söz itiraz etmeyeceğim.
Böylesi bir hal üzere yaşarsam inanıyorum ki seni eskisi kadar üzmeyeceğim. Hakkına girmekten Allah'a sığınırım.
Bu bedende yaşadığımız sürede dost kalalım olmaz mı?
Unutma sen bana Rabbimin bir emanetisin.
Ruhlar alemin de başlayıp, anne rahminde devam eden bir yolculuğun son durağındayız.
Yarın ahiret de bana şahitlik edeceksin.
O büyük huzura iki dost olarak çıkmaya ne dersin?
Hakkını helal et yüreğim...
Yüreğim ve vicdanim ile iyi geçinip gidiyoruz hamd olsun..
da nefsim için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
Ey nefis nedir senden çektiğim... Seni hic mutlu edemiyorum!!! isteklerin hic bitmiyor ki..
Sen benim dostum değilsin. Yemede, içmede, zevkte, sefada ne doyumsuzsun!!kzgnn..
Hadi bakalim az kaldi Ramazan-i serife, o zaman seni aclik ile terbiye edince bakalim bu kadar cook konusabilecek misin?
Sus-pus olup kendi kabuguna cekilmeye mahkum olacaksin!!! şeytanin da bağlı olacak... Beni yenemiyeceksin!!
Senden rahat nefes alamiyorum ki
Sürekli bir şeyleri yapmam için bana emrediyorsun.
Hep benden önce konuşuyor, kafamı karıştırıyorsun.
Boğazına ve isteklerine düşkün, azgın köpek gibisin!!! fakat kedi gibi yüzunu yıkar, masum ve temiz görünürsun..
Sus be Artık Sus!!.. yine ne geveliyorsun!!! yüreğim ile konuşuyorum... Duymuyor musun ?
Yüreğim, hakkını helal et! Nefsimin sesinden seni duyamiyorum...