Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Hakkını helal et yüreğim…
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 35831" data-attributes="member: 1043"><p><span style="color: red"><strong>Hakkını helal et yüreğim…</strong> </span></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Kelimelerin ağırlığı tek tek dilime çöktüğünde, kalemın emri ile yazmaya başladım. </span></span></span></span></em></strong><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Söz nerde başlayacak nerde bitecek inanın bende bilmiyorum. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Konuşan yüreğim mi yoksa nefsim mi onu da bilmiyorum. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Yüreğimle iyi geçiniyoruz da nefsim için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Ey nefis nedir senden çektiğim. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Sürekli bir şeyleri yapmam için bana emrediyorsun. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Hep benden önce konuşuyor, kafamı karıştırıyorsun. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Ne olur bu akşam bir defa olsun sus. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Sükut lehçesini bu gece kullansan olmaz mı? </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Müsade edersen bu gece yüreğimle dertleşeceğim. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span><strong><em><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Gecenin demini aldığı şu saatlerde yüreğimi dinlemek istiyorum. </span></span></span></span></em></strong><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Belki de yüreğimle helalleşmek istiyorum. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span><strong><em><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Aynı bedende yaşıyoruz. İyisiyle, kötüsüyle sen benim yüreğimsin. </span></span></span></span></em></strong><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Sana çok çektirdim biliyorum. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Arkası gelmeyen dertlerimi, sıkıntılarımı hep sana yükledim. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Dağların bile çekmeye katlanmadığı nice yükün altına girdin de bana mısın demedin. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Ayrılığın acısını, vuslatın sevincini hep seninle yaşadım. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span><strong><em><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Can dediklerim canımı yaktılar, alev olup sen yandın hep… </span></span></span></span></em></strong><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Yar dediklerim yaramı kanattıklarında, kan olup sen aktın her defasında… </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span><strong><em><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Oysa küçücüktün. Küçük ve titrek… Çok hakkın geçti bana… </span></span></span></span></em></strong><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Benim en iyi arkadaşlarım; gece, gözyaşı ve yatağımdı. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Biz bir araya geldiğimiz de halimize hep sen şahitlik ettin. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Yolcu ettiğim bir günün ardından geceye sığındığımda sen vardın yanımda. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Gece tüm şefkatiyle sardığında beni, kelamım hep gözyaşı oldu. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Kelimelerin bile uyuduğu bir anda başka lisana ne hacetti ki. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Muhabbetimiz esnasında dökülen her kelime yanağımı ıslatırken, ruhumu teselli etmek </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">yatağıma düşerdi her defasında. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Alnımdan öperken beni ‘’buda geçecek, aldırma gönül’’der teselli ederdi. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Oysa sonradan öğrendim. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Benim dostlarla muhabbetim derdime derman, </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">gönlüme ferman olurken sen çok acı çekiyormuşsun. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Özür dilerim. Midesi yananın değil yüreği yananın ağladığını geç fark ettim. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Ben derdime ağlıyordum, sen bana ağlıyordun. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Ben günah ateşinde yanarken sen bana su oluyordun. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span><strong><em><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Her canım yandığında sende benimle yanıyormuşsun. Bilemedim. </span></span></span></span></em></strong><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Ne olur affet beni. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span><strong><em><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Söz bundan sonra seni üzmeyeceğim. Sahibine layık bir yürek taşımaya söz veriyorum. </span></span></span></span></em></strong><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Gül bahçesi yetiştirmenin yolu bahçedeki tüm çirkinlikleri temizlemekten geçermiş. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Yabani otlar , taşlar, dikenleri ayıklamaktan. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Bende yüreğimin toprağına zarar veren tüm kirli duyguları temizlemekle işe başlayacağım. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Rabbimin bu yürekte görmek istediği tüm duyguları yeşerteceğim. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Fideleri inançla ekip, sabırla sulayacağım. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Çiçek açmalarını tam bir tevekkül ile bekleyecek, acele etmeyeceğim. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span><strong><em><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Dalında açan çiçek ne olursa olsun kanaat edeceğim. </span></span></span></span></em></strong><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><em><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Ha kırmızı gül, ha beyaz karanfil…Söz itiraz etmeyeceğim. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"></span></span></span><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em><span style="font-family: 'Tahoma'">Böylesi bir hal üzere yaşarsam inanıyorum ki seni eskisi kadar üzmeyeceğim. </span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hakkına girmekten Allaha sığınırım .Bu bedende yaşadığımız sürede dost kalalım olmaz mı? </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Unutma sen bana Rabbimin bir emanetisin. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ruhlar alemin de başlayıp, anne rahminde devam eden bir yolculuğun son durağındayız. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yarın ahiret de bana şahitlik edeceksin. </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">O büyük huzura iki dost olarak çıkmaya ne dersin? </span></strong></em></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: red">Hakkını helal et yüreğim…</span></span></em></strong></span> </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 35831, member: 1043"] [COLOR=red][B]Hakkını helal et yüreğim…[/B] [/COLOR] [B][I][FONT=Tahoma][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]Kelimelerin ağırlığı tek tek dilime çöktüğünde, kalemın emri ile yazmaya başladım. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/I][/B][FONT=Tahoma] [SIZE=4][COLOR=green][I][B][FONT=Tahoma]Söz nerde başlayacak nerde bitecek inanın bende bilmiyorum. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Konuşan yüreğim mi yoksa nefsim mi onu da bilmiyorum. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Yüreğimle iyi geçiniyoruz da nefsim için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Ey nefis nedir senden çektiğim. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Sürekli bir şeyleri yapmam için bana emrediyorsun. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Hep benden önce konuşuyor, kafamı karıştırıyorsun. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Ne olur bu akşam bir defa olsun sus. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Sükut lehçesini bu gece kullansan olmaz mı? [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Müsade edersen bu gece yüreğimle dertleşeceğim. [/FONT][/B][/I] [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Tahoma][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]Gecenin demini aldığı şu saatlerde yüreğimi dinlemek istiyorum. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/I][/B][FONT=Tahoma] [SIZE=4][COLOR=green][I][B][FONT=Tahoma]Belki de yüreğimle helalleşmek istiyorum. [/FONT][/B][/I] [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Tahoma][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]Aynı bedende yaşıyoruz. İyisiyle, kötüsüyle sen benim yüreğimsin. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/I][/B][FONT=Tahoma] [SIZE=4][COLOR=green][I][B][FONT=Tahoma]Sana çok çektirdim biliyorum. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Arkası gelmeyen dertlerimi, sıkıntılarımı hep sana yükledim. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Dağların bile çekmeye katlanmadığı nice yükün altına girdin de bana mısın demedin. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Ayrılığın acısını, vuslatın sevincini hep seninle yaşadım. [/FONT][/B][/I] [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Tahoma][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]Can dediklerim canımı yaktılar, alev olup sen yandın hep… [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/I][/B][FONT=Tahoma] [SIZE=4][COLOR=green][I][B][FONT=Tahoma]Yar dediklerim yaramı kanattıklarında, kan olup sen aktın her defasında… [/FONT][/B][/I] [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Tahoma][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]Oysa küçücüktün. Küçük ve titrek… Çok hakkın geçti bana… [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/I][/B][FONT=Tahoma] [SIZE=4][COLOR=green][I][B][FONT=Tahoma]Benim en iyi arkadaşlarım; gece, gözyaşı ve yatağımdı. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Biz bir araya geldiğimiz de halimize hep sen şahitlik ettin. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Yolcu ettiğim bir günün ardından geceye sığındığımda sen vardın yanımda. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Gece tüm şefkatiyle sardığında beni, kelamım hep gözyaşı oldu. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Kelimelerin bile uyuduğu bir anda başka lisana ne hacetti ki. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Muhabbetimiz esnasında dökülen her kelime yanağımı ıslatırken, ruhumu teselli etmek [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]yatağıma düşerdi her defasında. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Alnımdan öperken beni ‘’buda geçecek, aldırma gönül’’der teselli ederdi. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Oysa sonradan öğrendim. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Benim dostlarla muhabbetim derdime derman, [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]gönlüme ferman olurken sen çok acı çekiyormuşsun. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Özür dilerim. Midesi yananın değil yüreği yananın ağladığını geç fark ettim. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Ben derdime ağlıyordum, sen bana ağlıyordun. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Ben günah ateşinde yanarken sen bana su oluyordun. [/FONT][/B][/I] [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Tahoma][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]Her canım yandığında sende benimle yanıyormuşsun. Bilemedim. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/I][/B][FONT=Tahoma] [SIZE=4][COLOR=green][I][B][FONT=Tahoma]Ne olur affet beni. [/FONT][/B][/I] [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Tahoma][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]Söz bundan sonra seni üzmeyeceğim. Sahibine layık bir yürek taşımaya söz veriyorum. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/I][/B][FONT=Tahoma] [SIZE=4][COLOR=green][I][B][FONT=Tahoma]Gül bahçesi yetiştirmenin yolu bahçedeki tüm çirkinlikleri temizlemekten geçermiş. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Yabani otlar , taşlar, dikenleri ayıklamaktan. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Bende yüreğimin toprağına zarar veren tüm kirli duyguları temizlemekle işe başlayacağım. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Rabbimin bu yürekte görmek istediği tüm duyguları yeşerteceğim. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Fideleri inançla ekip, sabırla sulayacağım. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Tahoma]Çiçek açmalarını tam bir tevekkül ile bekleyecek, acele etmeyeceğim. [/FONT][/B][/I] [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Tahoma][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]Dalında açan çiçek ne olursa olsun kanaat edeceğim. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/I][/B][FONT=Tahoma] [SIZE=4][COLOR=green][I][B][FONT=Tahoma]Ha kırmızı gül, ha beyaz karanfil…Söz itiraz etmeyeceğim. [/FONT][/B][/I] [/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=4][COLOR=green][FONT=Comic Sans MS][B][I][FONT=Tahoma]Böylesi bir hal üzere yaşarsam inanıyorum ki seni eskisi kadar üzmeyeceğim. [/FONT][/I][/B] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Hakkına girmekten Allaha sığınırım .Bu bedende yaşadığımız sürede dost kalalım olmaz mı? [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Unutma sen bana Rabbimin bir emanetisin. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Ruhlar alemin de başlayıp, anne rahminde devam eden bir yolculuğun son durağındayız. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]Yarın ahiret de bana şahitlik edeceksin. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS]O büyük huzura iki dost olarak çıkmaya ne dersin? [/FONT][/B][/I] [B][I][FONT=Tahoma][COLOR=red]Hakkını helal et yüreğim…[/COLOR][/FONT][/I][/B][/FONT] [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Hakkını helal et yüreğim…
Alt