Hakkımızda hayırlısını istemek için bir dua varmıdır?

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Hakkımızda hayırlısını istemek için bir dua varmıdır?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Dua mutlak anlamda kullun acziyetini anlaması ,Allahın her şeye gücü yettiğine,her şeyi en iyi bildiğini kulluna da hakkında hayırlısını ,ihtiyacı olanı vereceğine kalpten inanmak...
Alemlerin Rabbine seslenmek, dertleşmek hakkında neyin hayırlı olduğunu bilmediğini beyan edip hakkında hayırlısını vermek için kararı,icraatı,vukuatı ona bırakmak..

Rabbim senden başkasina içimi dökmüyorum ancak Sen bizi de dertlerimiz de Anlarsin Rabbim yorgun olsam da susup sana havale ediyorum sen gören ve duyansin çok şükür..

Dua;‘kalbler kudret elinde olan Zât-ı Zülcelâl’ olarak tanımayı öğretti. “Hasbünallahi ve ni’mel-vekîl” diyerek, işim ,eşim ve yetimim için, Rabbü’l-âlemîni vekil tutmayı bana öğretti.

Hakkımızda hayırlısını istemek için bir dua varmı dır..? evet vardır ,kalpten, samimi ve inanarak Rabbim hakkımızda hayırlısını ver diye Rabbine kalpten, ruhun ile seslenebilmektir...
Yöneldiğimiz her yolu, yada beni hayırlara ve iyiliklere çevir Allah'ım ...
-âmin.

Oradaysan ses ver yüreğim..?
Şu soruma bi cevap biç, Sen dua ile dayandığın o kapıya,
Aşkın boyasına bürünüp yürüdün mü hiç? . . .
MEVLANA

Allah'ım, Cuma hürmetine; Gönüllere düşen kırgınlıkları, acıları, sıkıntılarıRahmetinle iyilik ve güzelliklere dönüştür ...
-âmin ..

"Lâ havle lâ kuvvete illa billâhil aliyil azim"
“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”

Seven sevdiğini hiç unutur mu ?
" Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed ''

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
''Selamünaleyküm. Hakkımızda hayırlısını istemek için bir dua varmıdır?''

Aleyküm es selam kardeşim sorunun cevabı dikkat edersen sorunun içinde zaten....'' Hakkında hayırlısını istemek'' kilit cümle sevgili kelebek kardeşim....Sen hayırlısını iste yeri zamanı gelince o seni bulur inşallah....

Üst Alt